Pomôžme mladej rodine prekonať finančné ťažkosti
Prosím ak viete pomôcť alebo poznáte niekoho kdo by mohol pomôcť mladej rodine z problémami momentálne su bez práce a nedarí sa im nájsť novú prácu a dostali vysoký dlh v ročnom zúčtovaní za elektrinu táto zbierka je oficiálne overena cez DONIO nemajú ani auto a preto je velmi ťažké si nájsť prácu na dedine kde momentálne žijú keďže tam je zla dopravná situácia a otec chodí po všetkých pohovoroch ale vždy chcu buď skúsenosti alebo to auto keďže vo vela firmách za začína o 5:00 a doprava v takomto čase je tam nemožná a veľmi obmedzená ale stale sa nevzdávajú že sa dostanú z najhoršieho posielam link pre každého kdo vie pomôcť : https://donio.sk/pomoc-z-vysokym-uctom-za-elekt...
Počkaj, čiže mladý zdravý muž, mladá zdravá žena a my sa im máme skladať na nedoplatok? Vieš koľko ľudí je chorých, na pokraji biedy a nemajú peniaze na liečbu a na lieky?
Počkaj, čiže mladý zdravý muž, mladá zdravá žena a my sa im máme skladať na nedoplatok? Vieš koľko ľudí je chorých, na pokraji biedy a nemajú peniaze na liečbu a na lieky?
@anonym_da4a21 dalsi odrbavaci. za tychto okolnosti maju isto narok na Hmotnu nudzu, aj na prispevok na byvanie ...plus ktovie kolko deti splodili, maju aj tam daco, mozno aj pridavok....
fuj hnus zdravi ludia !!!!!!! my sme stat odrbavacov
Že získaných 475e😳 to ako fakt na toto niekto prispeje? 🤦♀️Dvaja mladí ľudia bez roboty🙏a my sa im máme skladať na život.
6 mesiacov poberal davku v nezamestnanosti -- SEST mesiacov si nevedel najst ziadnu pracu?🥴🥴🥴🥴 extrem, cakala som nejaku vaznu nehodu,chorobu, smrt ale nie toto
Že získaných 475e😳 to ako fakt na toto niekto prispeje? 🤦♀️Dvaja mladí ľudia bez roboty🙏a my sa im máme skladať na život.
@1sally12 smutne !!!!!! potom tu nie je pre ozaj chorych ludi.
@janko2015 drahy Janko, prestañ zobrat, zdvihni rit a konecne sa zacni chovat ako chlap a zivitel rodiny. Vela rodicov (najma otcov) chodi na tyzdñovky, nemusis sediet pri sukni doma. Minule ti tu dali tipy na pracu v tvojom regione, ale zda sa, ze vyplakavat je jednoduchsie....
@janko2015 jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
registracia : LeviceNa Koníku od 2/2026

To znamena ze cely rok neplatili nic ked maju na dedine nedoplatok za energie bez par euro 1100€?
To v ktorej fabrike sa zacina 5:00 ako pises ? Trosku ten pribeh musis upravit, na takych detailoch sa ti to cele kazi.
Doplnkova otazka : kde otec rodiny pracoval doteraz, tam auto nepotreboval a problem s dochadzanim nebol ?
Sme mladá rodina, muž prišiel o prácu, tiež sme mali vysoký nedoplatok, tak asi miesto toho, aby muž robil všetko možné a nemožné aby si prácu našiel založíme donio zbierku. Ale ešteže sme rozmýšlali nad takýmito situáciami dopredu, aj keď ma každá druhá v diskusii vysmeje, keď spomeniem, že ľudia nemajú mať deti bez rezervy na neočakávané výdavky.
Otázka na teba: manželka robí čo?
Pocuvaj, ako vies vyrobit nedoplatok 1100 eur na elektrine ? To si tam zvaral cele dni oblukom polmetrove ocelove rury a zena piekla kolace ?
Totiz na chate, kde mam elektricky bojler, mam spotrebu tak 600 rocne. Celkovu, nie nedoplatok.
a čo tak ísť mladý pánko robiť do zahraničia. Veĺmi veľa mužov takto robí a doma nechá ženu s deťmi. Hranice sú otvorené už roky, to ak náhodou do tej dediny nedošlo.
Takychto ludi bude pribudat a pribudat.
@janko2015 ja by som vedela, ako z týchto dlhov. Odlúčiť sa na nejaký ten čas. Žena kľudne nech si bude doma. Ale muž von do zahraničia. Zdravé ruky, nohy, na turnusy do Rakúska, Nemecka...keď vie robiť v sklade žena, môže aj muž. Veľa šťastia
@anonym_139063 bude ale nech idu zobrat pred parlament !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to mali minuly rok zbierku na drevo https://donio.sk/pomozme-rodine-prezit-zimu-v-t...
A este na inych portaloch kto vie kolko
nedoplatok 1100 e ?
My platíme za elektr. 50e/mesiac. sme obývaný dom kde idú notebooky, kotol bez elektr. tiež nepôjde, svietime, práčka sa točí , sušička tiež ide, mikrovlnka, pečieme tiež koláče ....
ako si dokázal mať taký veľký dlh ????
@anonym_139063 akých? Lenivých? Pretože situácia tejto konkrétnej rodiny nesúvisí s ťažkou ekonomickou situáciou na Slovensku. Súvisí s negramotnosťou a lenivosťou. A takých nie je dôvod podporovať.
@anonym_139063 bude ale nech idu zobrat pred parlament !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@anonym_4ce050 postavit sa tam s klobucikom pres seba a pekne za kazdym politikom.
Ináč by ma zaujímalo. To na tom donio...môže si každý takto žobrať? Veď stačí trošku sa strápniť a ľudia sa mi postarajú o strechu nad hlavou. Tiež som si nevedela nájsť prácu, ja hlúpa, som dochádzala vlakom 70km 😃 bez auta som doteraz.
Je mi zle 🤮 mnoho mladych rodin makaju. Aj na ukor zdravia. Toto ozaj nie
@anonym_4ce050 postavit sa tam s klobucikom pres seba a pekne za kazdym politikom.
@anonym_139063 presne, at vidia kolki ludia na svk zobrocia.
Chcela by som vidiet ako teda chodi bez auta "po vsetkych pohovoroch".

@janko2015 toto nemyslis vazne