Pomôžte mladej rodine v núdzi s oblečením a potrebami
Dobrý deň, obraciam sa na vás s prosbou o pomoc, keďže sme sa dostali do finančnej tiesni kvôli dlhšej hospitalizácii dieťatka a následne priateľovi PN keďže musel ostať doma s bábätkom. Chcela by som poprosiť o pomoc s plienočkami, drogériou pre detičky, oblečením pre dievčatko veľkosť 74 a chlapčeka veľkosť 128 letné, nakoľko som niečo málo kúpila z bazaru ale žiaľ nepokrýva to potreby 😒 A potešili by nejaké hračky pre bábätko a drobca tiež 🙂 Nežiadam samozrejme o nové veci, nie sme náročný, len možno niekomu stoja práve takéto veci v skrini nevyužité a nám by to nesmierne pomohlo. Sme z okolia TO, osobnému stretnutiu sa nebránim, len teda som bez auto čiže presúvať sa mám trošku problém. Ďakujem krásne za pomoc ♥️
@anonym_cbb863 priateľ výplatu a PN? To sa ako dá poberať dokopy? Môže kludne byť, že staršie dieťa ochorelo onkologicky, mamina je s ním v nemocnici a snažia sa obstarať dieťaťu všetku potrebnú liečbu. S mladším je otec doma na OČR predpokladám. Do toho napríklad hypotéka a už žiadna rezerva nie je. Ja ti len prajem aby takýto scenár neprišiel do akejkoľvek rodiny ani do tej tvojej, aby si si nemusela neskôr trpko spomenúť na tvoj otrasný komentár
@anonym_83a512 vďaka Bohu neochorelo onko ale teda strávili sme v nemocnici 3.5 týždňa , a áno bola som s malý keďže ho čakala aj operácia, chcela som byť pri ňom ja..liečbu máme nastavenú ešte do konca roka, takže striedavo nemocnica - doma..
@anonym_83a512 vďaka Bohu neochorelo onko ale teda strávili sme v nemocnici 3.5 týždňa , a áno bola som s malý keďže ho čakala aj operácia, chcela som byť pri ňom ja..liečbu máme nastavenú ešte do konca roka, takže striedavo nemocnica - doma..
@anonym_autor a čo rodina ? Nepomôže?
@anonym_autor a čo rodina ? Nepomôže?
@anonym_cbb863 och keby pomohla tak nežiadam o pomoc cudzích ľudí 😒 ale to tu nebudem rozpisovať..
@anonym_cbb863 och keby pomohla tak nežiadam o pomoc cudzích ľudí 😒 ale to tu nebudem rozpisovať..
@anonym_autor čiže si sama, žiadne kamarátky, kolegovia, priateľova rodina...
ja nemam problem darovat oblecenie, hracky a kadeco ine hoc komu, v zasade mi je jedno, ci je ten clovek v nudzi, alebo nie je.. ja som rada, ze este posluzia a budu vyuzite + sa toho zbavim... mam jedinu podmienku, ze si po to pride ku mne pod dom, nie som ochotna nic nikam vozit a ani posielat postou ..
ja nemam problem darovat oblecenie, hracky a kadeco ine hoc komu, v zasade mi je jedno, ci je ten clovek v nudzi, alebo nie je.. ja som rada, ze este posluzia a budu vyuzite + sa toho zbavim... mam jedinu podmienku, ze si po to pride ku mne pod dom, nie som ochotna nic nikam vozit a ani posielat postou ..
@anonym_92de35 ak ste z okolia , nemám problém ♥️
@anonym_92de35 ak ste z okolia , nemám problém ♥️
@anonym_autor som z BA
@anonym_autor najprv priatel PN. A hned na to sa staras sama o deti a pride na 2-3 dni domov... 🤷🤷🤷🤷🤷

Zasa ďalší pokus ojeb@ť hlúpych a dôverčivých ľudí. Pomaly každý deň to tu nejaká skúša a furt spomínajú len deti a choroby, aby ich každý ľutoval.
@anonym_63c8e5 nespomenula som ani ľútosť, áno choroby deti, a nežiadam ani žiadne finančné prostriedky ani nové veci či niečo na čom zbohatnem 🫣 Pekne som poprosila len o to, čo možno niektorým doma už len zavadzia a ďalej nevyužijú..Kľudne to vymením za moje prebytky..mám kopu oblečenia po malej ktoré jej je už malé, hniezdo do postieľky, odrážadla, tiež veci po malom..žiaľ nemám čas to predávať keďže deti má zamestnávajú 24/7 nakoľko som na je sama, plus dom, záhrada domácnosť.. priateľ chodí domov na 2-3 dni v týždni.. takže mi len pomôže keď uvoľníme tiež skrine