icon

Prosba o pomoc pre rodičov v ťažkej situácii

Strana
z3
anonym_3e23f5
Dnes o 11:53
@jarmila87

@abbey1 Dobrý deň bohužiaľ prišli o prácu obidvaja a pokým sa všetko vybavilo nemali z čoho platiť

@jarmila87 čo má strata práce s tým, že vznikne takýto nedoplatok na vodu? Otázka bola položená inak a to, že ako k takému nedoplatku došlo.

kalifka
Dnes o 11:55
@doriiis

Téma nahlásená. Toto je jasný podvod. Admini prosím vás.

@doriiis nechápem, prečo toto Mk tu toleruje... tieto zbierky, sú 98-99 % podvody. Založí profil na stránke a bum hneď žobre peniaze.

rozculena
Dnes o 12:15
@anonym_391501

@rozculena ja uz som aj pri utulkoch veeelmi opatrna, nedavno pripad, dve baby si tak splacaju hypoteku na dom. Vedu utulok ako statutarky, utulok tj. oni dve si od nich, tj. od samych seba, prenajal nehnutelnosti a plati im najomne. A oni si z toho splacaju hypoteku. Velmi vychcane. Ale vsetko v poriadku, vsetko OK.

@anonym_391501
tam,kde som poslala tých 500,to bol prípad tuším od kovešovej,bolo to niekolkokrát v telke,nejakému množičovi odobrali kopu psov,všetko zobral útulok Tuláčik
https://www.bystricak.sk/clanky/11502/video-bre...

tú 100vku to som kúpila poukaz na krmivo,poukaz ostáva v eshope a ten útulok nemôže nič,len vybrať si tovar z toho eshopu.....
https://www.preutulky.sk/

anonym_fe7dbd
Dnes o 12:29
@anonym_a66e71

@anonym_fe7dbd ale, čo budeš trochárčiť rovno novú. Však dobrí ľudia a nájdu 😀

@anonym_a66e71 No ja idem do toho. Už dávno pre niektorých ľudí neplatí, že bez práce nie sú koláče. Tak to využijem aj ja. Čítam, že už aj na krúžky sa tu skladalo nejakej zámožnej rodine 😀

anonym_f806bb
Dnes o 12:39
@anonym_fe7dbd

@anonym_a66e71 No ja idem do toho. Už dávno pre niektorých ľudí neplatí, že bez práce nie sú koláče. Tak to využijem aj ja. Čítam, že už aj na krúžky sa tu skladalo nejakej zámožnej rodine 😀

@anonym_fe7dbd Zaloz na donio, tam ti naozaj vsetko schvalia 😀. A potom sup sup sem na MK zaloz diskusiu aj s odkazom na zbierku 😀.
Ale ak chces uplne anonymne, tak na dakujeme.sk ako tato autorka. Hodis jednu foto mladej od zadu, napises na auto a vodicak zbierka a sup zalozis diskusiu tu 😀. A nemusis ani reagovat v diskusii, uz len budes pozerat ako peniazky pribudaju 😀😀.

anonym_bfebff
Dnes o 12:42
@anonym_7d66c4

Ja by som tiež poprosila posplácať naše úvery, ako sa to vybavuje? 🙈

@anonym_7d66c4 založiť si výzvu. Ono nejakých par blbov sa vždy nájde, co ti prispeje. A babka k babce, budú kapce.
Ako minule tu bola zbierka na hypo pre 26 rocnu ženu. Sila toto. Namiesto toho, aby robila sa jej ľudia majú vyzbierať na hypotéku! 🤮🤮🤮

anonym_f806bb
Dnes o 12:46
@anonym_bfebff

@anonym_7d66c4 založiť si výzvu. Ono nejakých par blbov sa vždy nájde, co ti prispeje. A babka k babce, budú kapce.
Ako minule tu bola zbierka na hypo pre 26 rocnu ženu. Sila toto. Namiesto toho, aby robila sa jej ľudia majú vyzbierať na hypotéku! 🤮🤮🤮

@anonym_bfebff A ten lenivy hnid co tu pravidelne dava zbierku na opravu domu a izbu pre syna 😀. Obaja so zenou doma hniju a takto zobru. Este aj jeho zena ma zbierku. A syn pubertiak vystaveny s fotkou na nete, ze aj na izbicku pre syna. A este im tam aj ludia prispievaju.

anonym_bfebff
Dnes o 12:50
@anonym_36d138

Ked mohla spravit zbierku rodina s piatimi ci kolko detmi kde boli obaja rodicia zamestnani z toho otec it a pani HR lebo nemaju kvoli konsolidacii na kruzky pre deti ( drahe kruzky futbal hokej) s domom v bratislave, tak preco by autorka nemohla spravit zbierku pre rodicov invalidov. Kto chce prispeje, kto nie nemusi.

@anonym_36d138 to kde bolo?

anonym_a66e71
Dnes o 12:51
anonym_fe7dbd
Dnes o 12:52
@anonym_f806bb

@anonym_fe7dbd Zaloz na donio, tam ti naozaj vsetko schvalia 😀. A potom sup sup sem na MK zaloz diskusiu aj s odkazom na zbierku 😀.
Ale ak chces uplne anonymne, tak na dakujeme.sk ako tato autorka. Hodis jednu foto mladej od zadu, napises na auto a vodicak zbierka a sup zalozis diskusiu tu 😀. A nemusis ani reagovat v diskusii, uz len budes pozerat ako peniazky pribudaju 😀😀.

@anonym_f806bb Ďakujem za návod 😂

anonym_f806bb
Dnes o 12:55
@anonym_a66e71

aj tento, skladať sa mu na dovolenku / bývanie v teple 🙂

@anonym_a66e71 Na tohto a jeho zbierku na elektrobicykel nikdy nezabudnem 😀.

anonym_953cc5
Dnes o 13:30
@anonym_fe7dbd

Ja šetrím už teraz na vodičák dcére, ale keď je to tu také jednoduché idem založiť zbierku. Tie peniaze, čo mám miniem na blbosti. A veď sa mi tu vyskladajú na jeden vodičák. A potom možno aj na auto pre moju dcéru. Ale nie len tak obyčajné, ale kvalitné. Toyota by bola super. A maximálne trojročná, alebo radšej novú rovno napíšeme.

@anonym_fe7dbd Aj to už tu bolo. Chceli auto - priestranné, nové. Žiadnu jazdenku. Lebo vozia dcéru k lekárovi a nebudú predsa kupovať staré auto. Chceli vyzbierať 27.000 €. Kuk tu:

https://www.modrykonik.sk/forum/overene-zbierky-pomoc-v-nudzi/prispejte-prosim-na-auto-pre-giulinku/

A to nejaké autá majú! Tu je kúsok z príspevku:

"Denne najazdíme desiatky kilometrov a naše staršie autá si vyžadujú časté opravy. Spoľahlivé rodinné auto by nám výrazne uľahčilo každodenné presuny spojené s liečbou a zároveň by nám prinieslo väčší pocit bezpečia a istoty."

Strana
z3