icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

Strana
z3557
marinecka95
11. jún 2026
@michicka

@marinecka95 on sa pytal iba v pritomnom case ci beriem pravidelne nejake lieky 🧐 no opytam sa na reproimuno tek dr ta isto bude mat nejake skusenosti ze co si o tom mysli @bluka2 srdecne gratulujem 🧡
Mam pocit ze vsetky baby tu uz otehotneli porodili len my s @marinecka95 tu zazraky cakame 🥹

@michicka neboj ☺️ aj my sa dočkáme 😉
Ja v to verím 🙏 a nevzdávam sa 👩‍🍼😍

akino2026
12. jún 2026

Pekný deň prajem, prosím skúsenejšie, dá sa z tohto môjho grafu niečo určiť/vyčítať? Nejaví sa mi 2-fázový...
Ďakujem

kristinkaris
12. jún 2026
@akino2026

Pekný deň prajem, prosím skúsenejšie, dá sa z tohto môjho grafu niečo určiť/vyčítať? Nejaví sa mi 2-fázový...
Ďakujem

@akino2026 ahoj merias v rovnakom čase a mieste ?

akino2026
12. jún 2026
@kristinkaris

@akino2026 ahoj merias v rovnakom čase a mieste ?

@kristinkaris áno, max. 20 min. odchýlka

kristinkaris
12. jún 2026
@akino2026

@akino2026 test si ešte neskúšala ? Možno tam kde máš teplotu 36,5 bola ovu

kristinkaris
12. jún 2026
@akino2026

@akino2026 chorá niesi ?aj to vie meniť teplotu

ersp
15. jún 2026
@marinecka95

@ersp wau 🤩 veľká gratulácia … maminke skoré zotavenie a maľúšikovi veľa zdravíčka 🥰💋😘

@kristinkaris
@zanzilady
@marinecka95 dakujeme krasne 🙂

akino2026
16. jún 2026
@kristinkaris

@akino2026 chorá niesi ?aj to vie meniť teplotu

@kristinkaris nie chorá, no mala som stimuláciu - gonasi, a nevidím v grafe ako/či účinkovala. Neviete prosím niekto ako by sa to malo prejaviť v grafe?

kristinkaris
16. jún 2026
@akino2026

@kristinkaris nie chorá, no mala som stimuláciu - gonasi, a nevidím v grafe ako/či účinkovala. Neviete prosím niekto ako by sa to malo prejaviť v grafe?

@akino2026 gonasi slúži na to aby vajíčko prasklo samo o sebe graf neovplyvňuje avšak ak máš po gonasi nasadený progesteron ten ovplyvňuje

akino2026
16. jún 2026

@kristinkaris ďakujem, predchádzajúce grafy bývali 2-fazove, aj s progesterónom. Tento s Gonasi je prvý taký zvláštny. Netuším prečo. No a Gonasi neovplyvňuje tvorbu estrogénu a progesterónu? Je uvádzané že áno, len netuším do akej miery.

akino2026
19. jún 2026

Neviete náhodou, či má zmasel merať bazálnu teplotu pri hormonálnej substitučnej liečbe? Budú mať grafy relevantnú výpovednú hodnotu alebo budú rozhádzané a bez "poriadku"? Dá sa tam napr. vidieť či je liečba dostatočná,...či prebehla ovulácia...
Z tohto prvého som dosť zmätená.

liva92
Včera o 08:02

ahoj, viete mi prosim poradiť, podľa mňa mi FF vyhodnotilo ovu zle, alebo môže byť? Ďakujem za radu, teploty meriam v ústach Daisy preto sú nižšie

Strana
z3557