Ako dlho trvá doručenie cestovného pasu?
Dobrý deň, začínam byt znepokojená lebo dcérin pas mal byt 17.5 a ešte nie je. Myslite, že to dajú do jula? Ako dlho ste aktuálne cakali? - áno viem, že sa predĺžila čakacia doba ale chcem vedieť reálny dobu ako im to aktuálne trva( leno pani v správach má znepokojila že už čaká 60 dni 🤦🏼♀️)
@zuzu1111 no tak som zvedava, my sme podávali 4.4. čiže v podstate by mal čoskoro prísť 😀 budem samozrejme žiadať vrátenie poplatku
@lneviemmeno poplatok budú vracať automaticky, tam kde nedodrzali 60 dni.. Už tu ktosi dával aj link. Dostaneš automaticky tlačivo, kde napíšeš svoje číslo účtu.
Tak update: my sme podávali žiadosť 2.4 a dnes rano mi prisla sms, ze si pasy môžeme vyzdvihnúť.
@janage da sa urgovat hned ako podas ziadost, skusenost z dnes
Tak ja som sa konečne dočkala - synov pas trval 66 dní a dcérin mi akurát pípla sms na 62.deň 🙏🙏🙏
Mne tiež akurát prišla SMS, môj aj synov pas naraz, 4.4. sme podávali čiže po 67 dňoch 🙂😃
@jasminkaj jediné plus, ze ti vrátia poplatky 😀
Aj ja som dostala dnes sms ze pas je hotový 61 dni
Ja stale nemam, ziadost podavaná 2.4 😤
@jozko_z_lesa Áno, určite. Ked niečo pokazí, aspoň vie presne, ako to urobiť znovu ZLE. Jeho jediným prinosom je byť nekompetentny.
Nám prišla dnes sms. Vybavovali sme 9.4.
V pondelok mi prisla sms, ze pas hotovy...davala som 2.4 robit v SC
My sme dávali robiť 8.4 a včera (10.06.) prišla sms 🙂
Vrátili niekomu peniaze za pas,ak čakal viac ako 60dni?
@calmmeadow nám už prišlo rozhodnutie z poriadkovej polície cestovných dokladov, že nám vrátia peniaze na účet
@calmmeadow aj mne dnes prišlo rozhodnutie, že mi tých 50e vrátia. Do 30 dní.
Mužovi včera pipla Sms včera,že má pas, presne po 2 mesiacoch....uff, no už som začala mať stres, 29. letíme
Takze včera mi prišla SMS a pas mame už doma, vypísali sme žiadosť o vrátenie poplatku
My sme boli robiť v Žiline 17.4 a konečne po 61 dňoch 18.6 mi pipla Sms že pasy hotové. Dnes som bola po ne a pani na okienku vravela že automaticky sa budú posielať rozhodnutia o vrátení poplatku a potom poštové poukážky 😉 Ale že to tak skoro nebude 😉

@vivika2 tu ti čo píše?
Chcem zistiť, v akom štádiu je spracovanie mojej žiadosti o vybavenie dokladu
https://www.minv.sk/?zistenie-stavu-spracovania...