icon
Strana
z2
loginexistuje
15. nov 2021

mne to cele pride smiesne v martine podla lekarov do dvoch tyzdnov prestavaju operovat onkologickych pacientov (ze kvoli neockovanym s covidom co plnia jis) a my tu trpneme strachom co matovic vymyslel a davkuje to tu den po dni

sara07
15. nov 2021

@zuzanka.zuzu v živote som olano nevolila, na matoviča mám alergiu ale totálnu , tých čiernoprdelnikov katolickych vymletých tiež nie
neboj ja olano ani keby nievem čo
len som opravila čo ste písali
kollar je predajná devka obyčajna, sas neviem ani ako čo vlastne , a ten zvyšok v parlamente nepochopím ako môže byt
čo ta trapi že nám hodia kostičku ale ano hodia kostičku a náležite vhodne zderu z kože to je pravda ale bud rada doteraz len drali a nič nedali
mierna zmena a nebojím sa že si to nejak nevyžerieme
ale zase ked je niečo rozumne prečo nie

lalenka33
15. nov 2021

@lucia147852 presne si to zhrnula

zuzanka.zuzu
15. nov 2021

@sara07 len ci z tohto nieco rozumne bude ☹ a ci z toho VOBEC nieco bude... ja napr.vobec nie som proti napr.tehotenskemu prispevku aj ked mna minul o par mesiacov 😂 lebo je pre ludi. cize za mna osobne aj 250e na kazde dieta a nie 25 ako je teraz... ale toto je len psychopatovicove divadlo

sara07
15. nov 2021

@zuzanka.zuzu tehotensky prispevok to je len také divadlo aby ich nekritizovali pre interupčny zákon a že nič nerobia len to chcu zatrhnut idu sa p.. t kym to je v maternici
teraz konečne aspon niečo , doteraz len všetci brali tak nech aspon trošku vratia

sara07
15. nov 2021

@loginexistuje však to rekreačné budeš môct minut aj na tabor aspon ja som to tak pochopila
a čo sa tyka družiny to je hovädina že to zrušia lebo čo platia asistentky aspon čo ja vidím každá jedna odrobí doobeda ako asistentka a poobede družina aby mali hodiny a cely uväzok a navyše predsa tu družinu ti samosprava neplatí tu si platíš aj tak sama režijne poplatky , neviem ako u vás ale u nás je 15€ na mesiac a je jedno kolko tam je alebo nie je čo je dost + kružky platby , čiže v podstate toto tak či tak platím
asitentky sa teraz a min rok platia z eu fondov, čiže samosprava ich ma zdarma
a čo sa týka režijných nákladov tam prispievaš tiež slušne u nás 10€ na mesiac ,nové nekupovali hooodne davno nič, družiny ani jedalne rušit nebudú pretože na každého žiaka dostane samosprava prachy , napr mali by ti dat pracovné zošity zdarma má im to pokryt ten prispevok, skoro nikde ich nedostanu žiaci zadarmo , pekne sa platia
chudatka samospravy maju prachy len nejdu tam kam by mali v
však sa spytaj na toto svojho poslanca a budeš oči valit

elizita
15. nov 2021

@zuvelyn boze, plne s tebou suhlasim.. mna s muzom v poslednej dobe uz vykaca, ked podaktori v nasom okoli len sliedia, kde a ako by sa mohli dostat k nejakym davkam.. a my nevieme co skorej, obaja pracujuci a este si o nas aj papule obtieraju 🙈

malinoismum
15. nov 2021

@elizita
Mna minule skoro tu na koni vykotilo,
ako chcela tehotná,17r študentka, ísť na PN - ale za manžela (!) ktorý bol 1. Deň v práci a vlastne prišiel na to, že je zdrav. nespôsobily a že nič pre neho… 🙊🙈 (Áno správne si to prečítala…)

elizita
15. nov 2021

@malinoismum boze, co uz nevymyslia tito ludia.. zaklad je podla mna podporovat, aby ludia pracovali.. pre nich bonusy, ulavy a zvyhodnenia a nie podporovat takychto "natrcajrukou"

simca06022011
15. nov 2021

@lalenka33 hlavne ked realnr väčšina ludu ziadny doliecovak nepotrebuje. Ide sa na zakrok a cloverk je o 1-2 dni doma, ak je niečo komplikovanejšie urcite človeka nebudú presúvať hore dole.. 🙄

loginexistuje
15. nov 2021

@sara07 ja sa nemusim pytat ziadneho ppslanca samospravy ja presne viem ako to je profesne robime rozpoctovy soft pre samospravy a mame zber dat fakt ma nemusis presviedcat o tomto sama mas viacero nepresnosti
proste samosprava ak jej vezmu rocne 200 mil tak siahne najskor na prenesene kompetencie co stat nedofinancovava a potom si mozu rodicia mavat s poukazmi na kruzky

simca06022011
15. nov 2021

@sara07 15 eur mesacne na 3-4-5 hodin druziny je veľa? 😁 Srandujes, ze?Je to réžija, nie výplata a pod. Realne to moze byt aj 10x tolko.... Ked na to samospráva nebude mat tak to bude zaujímavé.
Plus... K tomu ze doteraz len drali a nic nebrali... Si na omyle, oni ako rozdávajú tak deru viac a viac... Len bohužiaľ ludia co nerobia s cislami, nevedia ake naklady maju firmy/szco, na ktore priamo stat ma vplyv a co vsetko zdrazuju. Dali obedy a zdvihli dabe z nehnuteľnosti o 100% podnikatelom a i. Nic co daju nie je zadarmo je to od každého jedného človeka, nešetria niekde. Ceny vďaka tomu idu hore všade. Teraz energie, ktoré sa vsade riešia, su uz posledná kvapka by som povedala.

slovakboy
15. nov 2021

@marci77 teraz matovič znovu zavádza socializmus? keď je zdravotníctvo vo vojnovom režime?

acrobaleno
15. nov 2021

Načo sú 3 ročnému decku peniaze na kyber účte na krúžok, keď nemá čo jesť alebo sa obliecť napríklad?

acrobaleno
15. nov 2021

Ale mám pocit, že Igor alebo jeho prisluhovači brúzdajú MK, lebo tieto krúžky sa tu dosť spomínajú. Hlavne v témach ako interrupcie alebo jedno, či viac detí.
Ahoj Igooor, Čím si zaočkovaný? Sputnikom?

loginexistuje
15. nov 2021

alebo ked neplatia krajskym nemocniciam od juna za liecbu covidu sa na to vykaslu a nech ide matovic tam pracovat bez materialu priplatkov a pod
https://www.ta3.com/clanok/218290/nemocnice-v-p...

simca06022011
15. nov 2021

@acrobaleno alebo ma mama na skolkarske sople vykupit lekaren kazdy mesiac. To bol u nas riadny ucet vzdy, spreje, siruoy, vitaminy 😂 ako by taky ooukaz pomohol

Strana
z2