Kedy bude môcť netestovaná osoba vycestovať?
Dobrý den, zijem za hranicami SR, mama žije na Slovensku. Na testovanie ist nechce (je starsia 60+ a boji sa), dokedy nebude moct prist ku mne na navstevu? Minimalne do 3.12.? Keby mala test, moze ist skor? Ja za nou ist nemozem z dovodu starostlivosti o choru osobu odkazanu na moju pomoc tu u nás.
ak budú 2 kolá tak do 15.11.má zákaz vychádania s výnimkami - najbližšie potraviny, lekáreň, lekár....ak bude len 1 kolo , tak zákaz vychádania s výnimkami na 10dní
Nikto nevie. Matovič vyhlásil, že pokiaľ nebudú mať možnosť otestovať sa všetci občania....tj.ak nestihnú prvé, možno druhé....dovtedy bude "lockdown" pre neotestovanych....povedal, že kľudne aj 2-3 týždne. Je jasné, že pokiaľ to nie je podložené..iba rozpráva....tym som chcela povedať, že zatiaľ nikto nevie, uvidí sa po tomto víkende....
Že ti donesie ako darček koronu sa nebojí? O toho chorého čo sa staráš sa nebojíte? Trochu rozmýšľat trebs
A kde bývaš za hranicami SR? ak váš štát púšťa ľudí dnu, prečo by nemohla ísť za rodinou
@hindakus a coho presne sa boji ked sa nechce ist testovat? ano cakanie v rade je otravne, ale samotny ster trva par sekund, nechodila nikdy k lekarovi, nebrali jej krv? ak je z maleho mesta, dediny, urcite to cakanie nebude trvat dlho, nemoze ist v sprievode ineho pribuznejho ci kamaratky?
Ak sa bojí , že to boli...tak moja 10 ročná jej odkazuje, že išla by aj na druhé kolo 😁
A keď sa bojí že sa nakazi, tak nech sa bojí aj toho, že ona môže nakaziť niekoho.

@hindakus kde si počula že má byť mesiac v karanténe? Nepôjde na test tak bude doma 10 dní dajme tomu že od 1.11 do 10.11, čiže 11.11 by už prakticky mohla. No ale nikto nevie čo ešte bude 🤷