icon

Môžu mať deti dve priezviská?

29. apr 2025

Môžu mať deti dve priezviská po otcovi aj mame

kinats
29. apr 2025

v spanielsku je to uplne bezne, ale u nas si to neviem dost dobre predstavit

eleanor2510
29. apr 2025

Na Slovensku sa to neda

deti95060810
29. apr 2025

Šutaj Eštok má čo... tiež dve priezviská.

dzulli1980
29. apr 2025

Dcérina spolužiačka má.

veronikaszabova
29. apr 2025

Nie, na Slovensku to mozne nie je

lenkakoc444
29. apr 2025

Moj syn ma, ale otec nie je z SK.

patka06
29. apr 2025
natassha1
29. apr 2025

no veru u nas to asi realne nebude. aj ked sutaj-estok je troska ina kategoria. 😀

lindus_esterka
29. apr 2025
@natassha1

no veru u nas to asi realne nebude. aj ked sutaj-estok je troska ina kategoria. 😀

@natassha1 on si to jedno zobral po žene, alebo odkial ho nabral, nevieš náhodou? 😀

danica2711
29. apr 2025

od veci, ale Eštókovi to druhé (prvé) priezvisko nesmierne pristane. Šutaj znamená po chorvátsky "drž hubu", čo by som mu často odporúčala, pretože už toho bez rozmýšľania natliapal dosť. Medzi kamarátmi mu hovoríme Matúš Držhubu Eštók

krasneleto
29. apr 2025

dve priezviska moze mat dieta iba po jednom z rodicov... cize ak ma mama dve, dieta moze mat dve, ale jej dve... nie jedno po otcovi a jedno po mame...

prosim ta, a aky vidis potencial aby tvoje dieta malo dve priezviska?

janinah
29. apr 2025

Moj zat z mimoeuropskej krajiny s dvoma krstnymi menami a s dvoma priezviskami tu v eurpoe používa len jedno a jedno.Jeho deti by mohli mat dve priezviska,ale to by im neurobil.Trend je vsetko co najkratsie.

jaass
29. apr 2025
@danica2711

od veci, ale Eštókovi to druhé (prvé) priezvisko nesmierne pristane. Šutaj znamená po chorvátsky "drž hubu", čo by som mu často odporúčala, pretože už toho bez rozmýšľania natliapal dosť. Medzi kamarátmi mu hovoríme Matúš Držhubu Eštók

@danica2711 žena, teba treba len a len poľutovať. A ešte sa zamyslieť aký prízemný život musíš žiť keď niečo take zo seba dokážeš povedať. A potom sa čuduje každý aki jebnuti ľudia na Slovensku sú, no keď sú ako ty tak čo čakáte? Nepoznáš daného človeka a takto sa vyjadriť🤮

kiki68
29. apr 2025

Na sk asi nie, v at je to bezne. Aspon my sme mali takych deti v skolke dost vela

danica2711
29. apr 2025
@jaass

@danica2711 žena, teba treba len a len poľutovať. A ešte sa zamyslieť aký prízemný život musíš žiť keď niečo take zo seba dokážeš povedať. A potom sa čuduje každý aki jebnuti ľudia na Slovensku sú, no keď sú ako ty tak čo čakáte? Nepoznáš daného človeka a takto sa vyjadriť🤮

@jaass ty si buď fanatický volič Smerohlasu alebo nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku alebo absolútne nemáš zmysel pre humor. Tamten "daný človek" je verejná osobnosť a mienku o sebe vytvára svojimi skutkami a prejavmi na verejnosti. A tie teda za veľa nestoja, jeho "prerieknutia" už spôsobili dosť rozruchu. A ty ma tiež nepoznáš, tak sa o mne nevyjadruj

jaass
29. apr 2025
@danica2711

@jaass ty si buď fanatický volič Smerohlasu alebo nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku alebo absolútne nemáš zmysel pre humor. Tamten "daný človek" je verejná osobnosť a mienku o sebe vytvára svojimi skutkami a prejavmi na verejnosti. A tie teda za veľa nestoja, jeho "prerieknutia" už spôsobili dosť rozruchu. A ty ma tiež nepoznáš, tak sa o mne nevyjadruj

@danica2711 klud, dýchaj žena, ty ostrá ceruzka 🤪 urobíš problém a ešte robíš aj zlo okolo seba 😀 teba mať pri sebe musí byť veľmi náročne 😔🤦‍♀️

alickapusinka
29. apr 2025

Jaj zabudla som že Matúš Sutaj Eštok ten je asi Ficova výnimka zo zákona.A požehnal ho papež.

patka06
29. apr 2025

Matúš Šutaj Eštíok - už dávno nie je dieťa

ivanaks
29. apr 2025
@alickapusinka

Jaj zabudla som že Matúš Sutaj Eštok ten je asi Ficova výnimka zo zákona.A požehnal ho papež.

@alickapusinka Mám kolegu, čo má 2 priezviská (z toho 1 po manželke), a nie je to vyššie spomínaný politik. Jednoducho si po svadbe požiadal o zmenu priezviska.
Autorka , detí sa to (zatiaľ) netýka, ak jeden z rodičov nie je cudzí štátny príslušník.

zuzanockamt
29. apr 2025

Poznám také dieťa, nemá zahraničných rodičov. Obaja rodičia majú dve priezviská.

alickapusinka
29. apr 2025
@patka06

Matúš Šutaj Eštíok - už dávno nie je dieťa

@patka06 ale sa tak chova trepe klame až sa mu z huby praši.

grace55
29. apr 2025
@jaass

@danica2711 klud, dýchaj žena, ty ostrá ceruzka 🤪 urobíš problém a ešte robíš aj zlo okolo seba 😀 teba mať pri sebe musí byť veľmi náročne 😔🤦‍♀️

@jaass myslím, si, že danica2711 bola ešte k M. S- E veľmi láskavá. O nom by sa dali napisat ovela horsie veci teda. Ja mam nizky tlak, a keď ho vidím v TV, krásne sa mi dvíha.

danica2711
30. apr 2025

@jaass dievča zlaté, problém som urobila leda tak tebe. Že sa ti chce tak dramatizovať v podstate humorný príspevok (žiadne "zlo"), nemáš iné problémy, či si na toho Eštóka nejak fixovaná? Každopádne za seba končím túto diskusiu, nemá zmysel, ja som sa chcela trošku pobaviť, nie sa naťahovať s polohysterickou ženskou

danica2711
30. apr 2025

@grace55 mne sa moje deti smejú, že mama šetrí za kávu, dvíha si tlak politickými diskusiami v TV (Eštók je jedna z topiek, ale treba povedať, že v koalícii má kopu zdatných kolegov)

nelka93
6. máj 2025
@danica2711

@danica2711 inak ona sa pravidelne vyjadruje totálne mimo.