icon

Nahlasujete lekárov poisťovni?

11. jún 2023

Ahojte, keď vidíte v aplikácii poisťovne , že má na vás lekár vykázaný úkon, ktorý nerobil, nahlasujete to? Ja som si teraz všimla , že na mňa si už rok každý mesiac jedna lekárka uplatňuje peniaze za vyšetrenia, na ktoré nechodím. Zajtra sa jej chystám volať, rozmýšľam či to aj nahlásiť.

Strana
z3
ivanka0603
12. jún 2023

Ja som tiež už nahlasovala lekárku. Aj my prišla z poisťovne odpoveď, keď to prešetrili

mamatroch
12. jún 2023

Napr. je problem keby si chcela uzavriet zivotnu poistku. Ako psychiatrickemu pacientovi ju vela poistovni ani neuzavrie s Tebou.

slovakboy
12. jún 2023

To určite nahlas a je to aj na políciu. Robiť z teba chorého človeka a viezť o tebe klamlivé záznamy.

pieksamaki
13. jún 2023

musis si stiahnut z aplikacie dokazy, ak to medzitym vymaze alebo pozmeni

miroslava21
13. jún 2023

Inak je to sila, ked si predstavim kolko fiktivnych ukonov si taky doktor moze mesacne vykazat co ma drzost to robit. A vacsinou doktori z ambulancii najviac somru na system a ze je malo penazi.

mentolka12
13. jún 2023

Ja som nahlasila ukony na dieta a nespravili s tym absolutne nic.

kornelies
13. jún 2023

@radleristka Tak to by som sa aj ja ohradila. Dobre si urobila.

amis89
13. jún 2023

@aduskatt to nie, ale.kto si plati u komercnej tak na taketo nieco vie zle doplatit.

aduskatt
13. jún 2023

@amis89 ja viem, ale tu sa bavíme o zdravotnej a tá nemá nič spoločné s tým, myslím

aleilea
13. jún 2023

hlavne ide o to, ze ked do prace niekedy budete potrebovat psychicku sposobilost, tak podla karty vam ju neda, ked tam mate popisane psychiatricke vysetrenia

autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3