icon

Nárok na byt

5. sep 2023

Ahojte prosím vás keď si žena zoberie hypotéku na byt a jej manžel tam figuruje ako spoludlžník (bolo to pred sobášom zobrate) a nedajbože by sa mu niečo stalo tak má jeho dcéra nárok na ten byt? (je to totižto dcéra ktorá nemá o neho absolútne žiadny záujem odmieta sa s ním stretávať a aj komunikovať) ďakujem

fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená
h2
5. sep 2023

@fallon1 Veď sa tu so mnou hádaš celý čas. Lebo normálny človek, keď mu napíšu, že radí zle, sa aspoň odmlčí (slušný sa aj ospravedlní, tak ale zase som realistka a také od teba nečakám). Ale ty si ten typ, čo musí mať za každých okolností posledné slovo a keď už je jasné, že trepe blbosti, lebo mu to píšu viacerí, tak to rýchlo zvalí na niekoho iného. 🙃

h2
5. sep 2023

@fotoportret Nemáš pravdu ani ty. Tá polovica, o ktorej píšeš, že ju manželka dedí automaticky, to nie je dedičstvo. Je to jej vlastná polovica, ktorá jej patrí, pokiaľ bola dedená nehnuteľnosť v BSM. Ak by patrila len mužovi a mal by si ženou povedzme 3 deti, tak ona dedí len 1/4.

fallon1
Odpoveď bola odstránená
h2
5. sep 2023

@fallon1 Nie, nie je to presne tak, ako @fotoportret píše. Prečítaj si, čo som písala jemu. Tak to je. Nie tak, ako píše on. Sorry, zase ti to nevyšlo.

h2
5. sep 2023

@fallon1 Moje kamošky pri kávičke netrepú blbosti. Sú to inteligentné ženy.

fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená
drm21
5. sep 2023

@h2 myslím si že Zbytočné je s ním vôbec komunikovať to už som sa presvedčila predošlej téme to je jednoducho nejaký unudený chlap ktorý je sám doma a nemá čo na robote...

fallon1
Odpoveď bola odstránená
drm21
5. sep 2023

@fallon1 Tak potom podľa tvojho vyjadrovania a komunikácie si pravdepodobne v škole

fallon1
Odpoveď bola odstránená
h2
5. sep 2023

@fallon1 Ale ja nepíšem o nej, pre pána! Použila som to, ako príklad na vysvetlenie, že manželka nededí polovicu. 3 deti sú v tomto prípade názornejšie, než jedno, keďže v tom prípade, keď je jedno dieťa a jedna manželka, tak sú dedičia dvaja a tým pádom zdedí manželka polovicu. Vysvetlila som to už dostatočne zrozumiteľne, alebo ešte niečomu máš problém porozumieť?

fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená
h2
5. sep 2023

@fallon1 No vidíš, ja som vedela, že vieš napísať aj niečo, s čím môžem súhlasiť. 😂

fallon1
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
5. sep 2023

@fotoportret manželka dedí polovicu majetku automaticky? Veď manželka je vlastníckou polovice. Preboha nepíš už

drm21
5. sep 2023

@sasa1310 Nechaj tak zase opätovne dal zlú odpoveď ale hlavne že Si všíma Kde je písané i a y 🙈😅

fallon1
Odpoveď bola odstránená
drm21
5. sep 2023

@fallon1 vieš V prvom rade o inteligencií vypovedajú tie tvoje rady a na tom sa tu snáď zhodnú okrem teba všetci

fallon1
Odpoveď bola odstránená
h2
5. sep 2023

@fallon1 Čiže podľa teba je horšie radiť dobre, ale s gramatickými chybami, než radiť zle, hlavne, že gramaticky správne?

fallon1
Odpoveď bola odstránená
drm21
5. sep 2023

@h2 vieš Ale pritom Ja som robila hlasové správy a Jediná chyba bola že som si to neskontrolovala čo telefón prepísal ale tak túto pánko to zjavne všetko pozná lepšie, To je asi škoda reči

fallon1
Odpoveď bola odstránená
h2
5. sep 2023

@fallon1 No tak ja z týchto dvoch možností rozhodne beriem dobrú radu. Čo je vlastne v tomto prípade kompromis??? Trošku zlá rada a trošku zlá gramatika??? 🤯

drm21
5. sep 2023

@fallon1 prosím ťa je jedno koľko rokov máš ale spamätaj sa prosím ťa a prestaň sa už zhadzovať lebo sa hanbím už aj za teba.... Ja mám v živote iné hodnoty a dôležitejšie veci ako tieto Tvoje názory pubertiaka