Nie som uvedená na liste vlastníctva. Čo to obnáša?
Pekný deň, s manželom vlastníme byt na ktorý sme si s manželom brali hypoteku po svadbe. On ju bral na seba, ja som spoludlznik. Ale len manžel je uvedený ako vlastník. Čo to pre mňa obnáša napr. v prípade rozvodu.máme sa radi, veríme si, ale človek nevie, čo sa môže stať. Ešte doplnim, že je to rodičovský byt, jeho mama zomrela, čiže časť bytu zdedil, 2 súrodencov vyplatil aj otca vyplatil z jeho polovice bytu.
no nevadi ze na LV je uvedeny len manzel nadobudli ste to az po svadbe tak to automaticky spada do bezpodieloveno vlastnictva manzelov t.j. v pripade rozvodu polka tvoja polka jeho .....aj ked je zase vynimka ked zdedil cast ....radsej by som sa opytala nejakeho pravnika skus toto forum http://www.poradna.sk/forum/ ....🙂
skus kuknut tu http://www.poradna.sk/forum/
....ale on zdedil iba cast toho domu a cast ste vyplatili spolocnymi peniazmi aj v tom moze byt nejaky hacik
@junova on ho nenapisal,on ho zdedil..
fuuu no pekne s tebou vypiekol ked ho napisal uz pred svadbou na seba ... 😒
@anatalia77 on zdedil len časť po mame, ešte tam mal polovicu otec a po mame musel vyplatiť aj súrodencov. Po svadbe sme si brali úver na vyplácanie všetkých.
@junova ja viem aku ste mali postupnost,ja som v obraze,len som upresnila,ze zdedil,co znamena,ze ho len tak nenapisal na seba.
To ze ste brali hyposku na vyplatenie ostatnych...myslim,ze som uz vcera pisala,ako dopadla moja kolegyna.
@junova nepanikar,este nie je nic stratene..hodte riadnu rec,a potom sa zariad.
@anatalia77 no fasa
@anatalia77 reč som hodila, nebavia sa so mnou ani dvere. Ale teší ma, že keby niečo, bude mať vysoký dôchodok a z toho mi bude musieť splatiť dlh. Nemôže povedať, že ja nič nemám.
@junova a vtedy si si mala postavit hlavu a ziadat ze ked mas byt spoludlznik, nech je polovica toho za co dlzis tvoja aj na LV... to ti vtedy nedoplo???????
sakra holka.... no nic, manzelovi uvar caj, na tu jeho boliestku, a proste podpise, ok, nepodpise - tiez OK, ale na tvojom mieste padam kade lahsie a neriesim, ze ma nazve zlatokopkou a neviem este cim....
@junova vysoky dochodok... zeby policajt ci vojak??? ak ano, tak to je cesta zarubana, to ti neprepise ani omylom...
@junova jaaj,splatit dlh...
Dievca preber sa...

@anatalia77 Musím myslieť na seba a detí. Človek často vidí, že aj najväčšie lásky sa skončia a potom čo ☹