Poisťovňa VŠZP alebo Dôvera
Ahojte dievčatá,
Chcela by som vás pekne poprosiť o radu, recenzie na poisťovne VšZP a Dovera. Mam na premýšľanie už len pár hodín a stále váham. Momentálne som poistená vo VšZP ale veľmi ma láka benefit na zuby v Dôvere. Zubný benefit vo VšZP v hodnote 120 eur je platný len pre nových poistencov alebo bude platiť pre všetkých? Nikde som sa to nedocitala.
Ďakujem za každú jednu radu.
Ozivujem temu... Vo vseobecnej... nepreplatia zuby, ak chyba preventivka u gynekologa ?
@sarianna nic nepreplatia ak chybaju preventivky
Ak chcete naozaj výhodný systém benefitov na zuby tak jedine zdravotná poisťovňa Union. Dôvera vám dá sto eur ročne ale iba po 25 eur za jeden výkon lekára. To znamená, že by ste museli ísť 4 krát aby ste vyčerpali celý benefit. Union vám dá aj sto eur na jeden výkon, plus 50 eur na dentálnu hygienu. Mne dali aj 50 eurovú zľavu na PZP poistenie auta, aj zľavu na cestovné úrazové poistenie keď som išla do zahraničia. Poisťovňu Dôveru neodporúčam.

@lydia2211 mi máme skupinu tak neviem ako má jednotlivec. A problém nebol žiaden. Preplácaju ale iba určite výkony. Máme preplatili mostík