icon

Poisťovňa VŠZP alebo Dôvera

lydia2211
30. sep 2021

Ahojte dievčatá,
Chcela by som vás pekne poprosiť o radu, recenzie na poisťovne VšZP a Dovera. Mam na premýšľanie už len pár hodín a stále váham. Momentálne som poistená vo VšZP ale veľmi ma láka benefit na zuby v Dôvere. Zubný benefit vo VšZP v hodnote 120 eur je platný len pre nových poistencov alebo bude platiť pre všetkých? Nikde som sa to nedocitala.
Ďakujem za každú jednu radu.

Strana
z2
hipuska
30. sep 2021

@lydia2211 mi máme skupinu tak neviem ako má jednotlivec. A problém nebol žiaden. Preplácaju ale iba určite výkony. Máme preplatili mostík

lydia2211
autor
30. sep 2021

@hipuska čítala som niekde že aj výplne zuba by mali.

hipuska
30. sep 2021

@lydia2211 mne preplatili výplne, blombu aj myslíš. Skôr asi také estetické veci nepreplatia.

lydia2211
autor
30. sep 2021

@hipuska plomby myslím áno. Poprípade vyne koreňov. Take klasické veci.

hipuska
30. sep 2021

@lydia2211 to mne preplatili-tahanie koreňa, umrtvenie zubu a veci okolo toho

sarianna
21. dec 2021

Ozivujem temu... Vo vseobecnej... nepreplatia zuby, ak chyba preventivka u gynekologa ?

loginexistuje
21. dec 2021

@sarianna nic nepreplatia ak chybaju preventivky

egonkra
18. feb 2024

Ak chcete naozaj výhodný systém benefitov na zuby tak jedine zdravotná poisťovňa Union. Dôvera vám dá sto eur ročne ale iba po 25 eur za jeden výkon lekára. To znamená, že by ste museli ísť 4 krát aby ste vyčerpali celý benefit. Union vám dá aj sto eur na jeden výkon, plus 50 eur na dentálnu hygienu. Mne dali aj 50 eurovú zľavu na PZP poistenie auta, aj zľavu na cestovné úrazové poistenie keď som išla do zahraničia. Poisťovňu Dôveru neodporúčam.

Strana
z2