icon

Pozvanie cudzinca na Slovensko

jankanakoniku
16. feb 2013

ahoj, potrebovala by som poradit ako mam napisat pozyvaci list pre priatela ked ho chcem pozvat na sk. uz som bola na cudzineckej policii a co vsetko potrebujem uz viem, len mam trochu problem ze ako sformulovat pozyvaci list, kde ma vraj stat ako sme sa spoznali,ako dlho sa pozname,preco sem ma prist atd... priatel je z egypta,tak by som chcela napisat poriadne presvedcivo ten list aby mi ho sem pustili. za rady vopred dakujem.

trdelnik234
21. okt 2015

Ci vlastne odpovedame na otazku ajus24 ci 21? Ja som myslela, ze si to ta janka alebo niekto kto ma podobnu otazku precita a napise nam, ze ako to dopadlo.

petra7777
21. okt 2015

@ali08
@aber Aj vám dámy krásny večer 🙂

ali08
21. okt 2015

@petra7777 dakujem napodobne

aber
21. okt 2015

@petra7777 aj tebe petka 😊

xxxxxnnnnn
22. okt 2015

Ahojte. Prečítala som si vašu diskusiu a zvažovala som ju uzamknúť. Zmenila sa na urážky, obviňovanie.............Chápem, že diskutovať na takúto tému je na toľkých stranách a v takom počte diskutujúcich možno nemožné. No ak sa o to chcete ešte pokúsiť a diskutovať ďalej bez vzájomného obviňovania, diskusiu nechám aktívnu. Nečakám, že má diskusia združovať len ľudí, ktorí sú "za pozvanie cudzinca na Slovensko" alebo "proti". Práve naopak, odlišné názory ju môžu posunúť ďalej. Avšak nie v prípade, ak každému záleží len na tom svojom. Ak sa vrátite späť k urážkam, tak bude diskusia natrvalo zamknutá. Ďakujem za porozumenie.
Pekný deň prajem

aber
22. okt 2015

@xxxxxnnnnn dobrý to ja som chcela uzamknúť ,lebo sa stratila podstata veci,chceli sme si navzájom poradiť, ale niektoré diskutujúce to obrátili na diskusiu nechceme cudzincov. Narušili to tu ,urazali našich mužov, buran, Alibaba haved a iné. Do predu nám písali o rozvode, rozchodoch,velmi sa nás to dotklo. Dúfam, že sa to nebude opakovať

petra7777
22. okt 2015

@aber Každý sa na to už vykašľal, tak čo furt riešiš ? ☹

anickablava
22. okt 2015
Používateľ anickablava je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anickablava.

@petra7777
No rieši. Ja čakám kedy vypotí ešte nejaké bachra machra chachra habibi. A nezabudne popritom spomenuť alaha. To sú tie naše Slovenky. Až pokym nepadnu na pusu.

geox
22. okt 2015

@stardust Ano rozhodla som sa nepozvat. Vyriešilo sa to bez pozvania. Pojdem niekedy na dovolenku do Tunisu a tam sa mozeme bez problémov stretnúť. Ak vydrží čakať do leta tak podla toho sa uvidí o čo mu naozaj išlo.😉

aber
22. okt 2015

@geox no super, teším sa stebou, dobre si urobila, keď je ten pravý pre teba počká. Držím palce nech sa rozhodnes akokoľvek, nech je to dobré aj pre teba aj pre dieťa 😊😊😊😊😊

aber
22. okt 2015

@anickablava som maďarka😉😉😉😉😉

geox
22. okt 2015

@aber Ďakujem ti a prajem ti vsetko dobré.😃😃😃

aber
22. okt 2015

@petra7777 pravda bolí, že? My sme tu normálne riešili a vy ste tu narobili zlo. Tak druhý krát si potom rozmyslite že niekde urobíte zle. Asi tak

ali08
22. okt 2015

Ano vykaslali sa lebo tie vaše trápne poznámky ich nebavili čítať.A načo tu niečo písať keď to aj tak prekrutite podľa svojho

alexska
22. okt 2015

ja by som len dane maminky ktore sa rozhodli ako rozhodli,poprosila aby potom neprosikali a nevyplakavali ze im niekto pobral deti 😝 a neodvolavali sa ake su slovenky a obcianky SR a vsetci sme povinni pomahat,nie nie sme vobec z nasich dani pomahat takymto vztahom,kazda sa rozhodla a vybrala otca svojich deti a zalahla do postele 😉 tak ak je stastna super ked uz nebude nevyplakavat a nech si to riesi sama,nie potom televizie pozyvat a vsetci rieste moj problem lebo partner mi deco uniesol neviem kam a vsetci sa poskladajme...

ali08
22. okt 2015

@alexska hej aj takéto story tu boli?na mojom mieste nikdy by som sa neznížila nato aby som tu potom vyplakavala že aká som bola a bla bla bla veru nie na MK keď to tu čítam.veď by ma tu pochovali zaživa.každý je strojcom svojho šťastia

aber
22. okt 2015

@alexska si mimo témy, chceš niekoho na slovensko pozvať?nie všetky manželstva tak skončia, už si to uvedomte .

ali08
22. okt 2015

@aber to nerieš raz tu bol jeden príspevok ohľadne Iránu a život i ľudia tam ja jediná viem o com je život tam zila som tam a podaktore to všetko rak prekrutili a znegovali ze mi bolo občas fakt smutno že aký ľudia krutý môžu byť. Nakoniec ta dotyčná tam žije už nejeden mesiac a ma tam rovnaký život ako malá tu. Ale tie ženy to toľko hovadin napísali ze tam určite išla s malou dušičkou.

alexska
22. okt 2015

@ali08
@aber vsak v poho🙂)nech ma kazdy vztah aky chce a skym chce,kazdy je dospely zodpovedny clovek aj za svoje deti a buduce deti 😉 aj koho im vyberie za otca...ale nech ziadna maminka potom nenarieka a neriesi ze akeho ma debila partnera a vsetci rieste moj problem..to plati ci pre cudzincov ci pre nasincov..ked si vyberie buduca maminka debila nech si to vyzerie dokonca...

aber
22. okt 2015

@alexska stále neviem či chceš niekoho pozvať, toto je iná téma

ali08
22. okt 2015

@alexska presne tak.každý vie z časti do čoho ide.j

anickablava
22. okt 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anickablava.

@aber Na Madarku vynikajuca slovenčina.
A ako skončia manželstva s cudzincami a hlavne moslimami no to je otaznik. A riadne veľky. Nejdem radšej spominat jednu sympošku odtialto a to ako dopadla.

anickablava
22. okt 2015

@geox No ten Tunis to je priam idealna destinacia. AJ na dovolenku aj na partnerstvo. Ešte jedno ma zaujma. Ako zistiš že vydržal čakať?????Akože povie ahoj miláčik od zimy minuleho roku na teba verne čakam habibi??????Ach jaj

aber
22. okt 2015

@anickablava veľmi si zlatá, ďakujem za pochvalu 😊😊😊😊😊ďalší predsudok, veď žijem na slovensku, prečo by som nemala mať vynikajúcu slovenčinu?

stardust
22. okt 2015

@geox ano, to je najlepsie riesenie. Prajem vela stastia 😉

anickablava
22. okt 2015

@aber Madarka s Egyptanom žijuca na Slovensku. A že k nám nikdo nechce lebo sme takí a onakí. NO a s tou madarčinou, no zopar ich poznam a ozajstni Madari veľmi neradi prehodia čo i len slovko po slovensky. Takže si svetla výnimka. 😀

ali08
22. okt 2015

@anickablava ty máš čo furt s tym habibi volako sa ti to slovo páči?
A tym čakaním myslela asi že sa neozeni s inou. Zahnut môže veď sa to nedozvie a neverím že by aj ona mala ročný celibát ibaže ak by boli vo vzťahu a bol vazny dlho ale ak sú len sezóny priatelia tak hold určite on nevydrží byť verný. Pochybujem ze dáky muž a je jedno odkiaľ je rok vydrží bez sexu.

ali08
22. okt 2015

@anickablava a co aj my sme boli dvaja cudzinci žijúci v cudzine.k nám nikto nechce kôli zákonom

aber
22. okt 2015

@anickablava vidíš? maďarka a egypťan a pasujeme k sebe a vidíš? Výnimky existujú, nielen zlé vzťahy ale aj dobré. A ešte raz ďakujem za poklonu 😊

petra7777
22. okt 2015

@anickablava Skôr na hubu 🙂