Predaj marihuany v miestnej večierke. Ako riešiť otázku legality?
Vo večierke v našom meste predavaju travu. Muž si ju tam chodi pravidelne kupovať. Je to legalne? Mozem to niekde nahlasit?
Ved nahlas policii, mozes rovno na okresne odd pre drogovu kriminalitu. Ale je mozne, ze ten obchod uz nejaky cas pozoruju. Lebo vacsinou im ide o cely mechanizmus.
Ja by som sa inak bála že si to potom prídu so mnou "vybaviť".. radšej si urob poriadky s manželom, to že mu zastavíš jeden zdroj neznamená, že si nenájde ďalší.. veď už sa dá tráva objednať aj z čiech cez zasielkovnu
Zijes s fetakom a ty riesis toho kto mu to predava?
Zijes s fetakom a ty riesis toho kto mu to predava?
@viestta zase nenazvala by som hneď niekoho kto huli trávu fetakom 😅 ak je to naozaj len tráva a možno len príležitostne🤷♀️
@viestta zase nenazvala by som hneď niekoho kto huli trávu fetakom 😅 ak je to naozaj len tráva a možno len príležitostne🤷♀️
@13uzivatelka11 mne by to vadilo
@13uzivatelka11 mne by to vadilo
@viestta veď to je prirodzené, ale proste feťák mi príde prisilné slovo na niekoho kto občas fajčí trávu 🤷♀️
@viestta veď to je prirodzené, ale proste feťák mi príde prisilné slovo na niekoho kto občas fajčí trávu 🤷♀️
@13uzivatelka11 vždy to začína marihuanou a áno, je to feťák !
Minule aj v lidli mali, takú odolnú na ihriská 🤪
@13uzivatelka11 vždy to začína marihuanou a áno, je to feťák !
@blankaj nepreháňaj 😉
Minule aj v lidli mali, takú odolnú na ihriská 🤪
@jana_eyre_2 treba rozlisovat konopu siatu a konopu indicku, Su to dva rastlinne druhy. Konopa siata netvori THC
Choď to určite nahlásiť a hlavne sa priprav potom, že budeš vysedávať u vyšetrovateľa ako na hodinách klavíra :D a furt ti budú chodiť nejaké predvolania.
A nezabudni ešte pred tým muža kopnúť do riti, kedže s ním očividne pohnúť nevieš a jediné na čo sa spoliehaš, že zatvoria obchod :D
A nečakaj od toho veľké výsledky, húlič si nájde nový zdroj :D
@jana_eyre_2 treba rozlisovat konopu siatu a konopu indicku, Su to dva rastlinne druhy. Konopa siata netvori THC
@viestta bože ja som si robila srandu.. 😒
@viestta bože ja som si robila srandu.. 😒
@jana_eyre_2 konopu siatu kupis bezne aj ako sadenicu
Ja by som sa inak bála že si to potom prídu so mnou "vybaviť".. radšej si urob poriadky s manželom, to že mu zastavíš jeden zdroj neznamená, že si nenájde ďalší.. veď už sa dá tráva objednať aj z čiech cez zasielkovnu
@13uzivatelka11 no žiaľ už sa dá objednať aj na Slovensku cez eshop
Choď to určite nahlásiť a hlavne sa priprav potom, že budeš vysedávať u vyšetrovateľa ako na hodinách klavíra :D a furt ti budú chodiť nejaké predvolania.
A nezabudni ešte pred tým muža kopnúť do riti, kedže s ním očividne pohnúť nevieš a jediné na čo sa spoliehaš, že zatvoria obchod :D
A nečakaj od toho veľké výsledky, húlič si nájde nový zdroj :D
@procrastique no žial mate pravdu, nie som silna žena
@buba55555 tak môžeš na polícii skúsiť, uvidíš. Prečo ich v tom muž podporuje, keď tebe to vadí? A nieje to len cbd?
@stellariaaquatica to by asi nepredavali podpultovo v sáčku
@stellariaaquatica to by asi nepredavali podpultovo v sáčku
@buba55555 tak tam pošli anonymne kontrolu

@buba55555 tak môžeš na polícii skúsiť, uvidíš. Prečo ich v tom muž podporuje, keď tebe to vadí? A nieje to len cbd?