Reklamácia topánok po odporučení nevhodného prípravku na ošetrenie

nasrdena
26. mar 2015

Ahojte. Rada by som sa Vas opytala ci mate niekto skusenosti s reklamaciou topanok, ktore som zakupila v predajni ccc. Islo o kozene topanky, pani pri pokladni mi okamzite ponukla doplnkovy predaj - krem na kozene topanky. Zobrala som ho, mam to tym padom spolu na blocku. Pani mi odporucila, ze si ho mam nanasat na spicku topanky aby sa leskla. Vyskusala som a na spicke svetlohnedych hnedych topanok som mala skoro cierny flak, nanasala som podla instrukcie predavacky.. Topanky su komplet znicene. Samozrejme som isla do predajne aby mi vratili peniaze za znicene topanky, no "udajne" to musi ist cez reklamaciu. Veduca predajajne hovori ze som to nanasala zle, po vyzvani nech mi ukaze na konkretnej topanke ako sa to ma robit uz odmietla. Zrazu z nej vypadlo ze ona by si taky krem na topanky ani nedavala :D Je to sice vada ktoru som si sposobila sama ale na zaklade odporucani predajcu. Co s tym? Dik (sorry za zdlhavost prispevku a chybajuju diakritiku)

sisaha
26. mar 2015

@nasrdena ziadna reklamacia... ale ziadaj okamzite vratenie penazi. Ak nevedia, ktory krem na co, tak nech tam nepredavaju... neuveritelne.

nyusika
26. mar 2015

zialbohu, reklamacii sa nevyhnes. a zelam pevne nervy, poliaci su v tomto hajzli spinavi. ja preto zo zasady ziadnu polsku obuv ( a ani nic inepolske, pokial o tom, samozrejme viem) nekupujem.

abbey1
26. mar 2015

Ja nemám osobnú skúsenosť s touto predajňou, ale neter tam skoro prišla o nervy, ked reklamovala obuv. Nepočula som na nich nič dobre. Držím päste.

moniciatko9
27. mar 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

@nasrdena ak sa reklamacii nevyhned a neuznaju ti ju skus obchodnu inspekciu alebo im zavolaj a skus sa poradit

nasrdena
autor
27. mar 2015

Dakujem za rady...

lubicaregecova
27. mar 2015

jasne, že to reklamuj a žiadaj peniaze s5...