icon

Slovakia Energy

janka1011
18. okt 2021

Prosím vás, čo ste mali doteraz dodávateľa energie Slovakia energy, ako to idete ďalej riešiť? Treba niečo robiť, niekde napísať, alebo to oni presunú druhému dodávateľovi? Neviem ako aj s platbami ďalej, máme trvalý príkaz na sipo. Či to zrušiť, či nechať tak, ja fakt neviem. Ja sa do týchto vecí moc nevyznám a nerada by som sa dostala do tej situácie, že zostaneme bez elektriny. Ďakujem

Strana
z2
gubcikova
5. nov 2021

Ahojte.Nam prišlo už od ZSE že sme u nich a poslali šeky ale je tam len elektrika.Plyn kto po nich rieši?

rebellefleur
5. nov 2021

@janka1011 - však sa logicky zamyslite preboha 🙈🙈 jasne, ďalej posielajte peniaze skrachovanej spoločnosti na ich účty a tie peniaze už nikdy späť neuvidíte 🙈

rebellefleur
5. nov 2021

@gubcikova - plyn je padnuty pod spp, od minulého týždňa zasielajú zákazníkom zmluvy na podpis

denae
5. nov 2021

@janka1011 aj ja som mala Slovakia Energy, tak preto viem. V tom liste sa naozaj nič také nepíše, aj ja som ho dostala od ZSE. Ale dostala som následne aj dohodu o platbách s predpisom platieb na obdobie ďalších 11 mesiacov a z toho som už urobila trvalý príkaz na nové číslo účtu a pre nového príjemcu ZSE. Pre SE som TP zrušila ako mi od nich prišlo, že končia.

gubcikova
5. nov 2021

@rebellefleur ďakujem.Lebo zo ZSE prišlo už dávnejšie vyjadrenie že budeme pod nimi ale o plyne je ticho.Tak len čakať

rebellefleur
5. nov 2021

@gubcikova - zse odmietalo po zverejnení konca Slovakia energy robiť zmluvy ľudom, každému povedali ze majú čakať, že všetko obdržia. Aj pre toto veľmi veľa ľudí chodilo do SPP uzatvárať zmluvy aj na elektrinu, plus zmluvy na plyn tiež hneď, keď ľudia chceli. Aj pre toto im to dlhšie trvá, lebo ono sa to nezdá, ale Slovakia energy malo cez 300 000 zákazníkov a nápor to je naozaj obrovsky

janka1011
autor
9. nov 2021

@rebellefleur
@denae tak už aj nám prišli šeky na zálohové platby od sse a čo sa týka platieb Slovakii energy tak nebolo treba nič rušiť, asi to zrušili sami, lebo som to pozerala cez internet banking a tento mesiac nám už elektrina neodchádza, máme zriadený mandát na sipo.

lubinecka3
13. nov 2021

ja som si zmluvu uzatvorila aj v ZSE aj v SPP cez internet, maju tam formular na novu zmluvu, uz mi poslali zmluvy na podpis a vcera mi uz odisla aj prva splatka na trvaly prikaz. Takze vystat radu na pobočke je uplne zbytočne

nikolino
24. nov 2021

@lubinecka3 jednu mate na plyn a jednu na elektrinu? Kolko vam budu uctovat za kwh je to zevraj predrazene od sse ale ze spp garantuje sadzbu ako maju ich standardny klienti

lubinecka3
24. nov 2021

@nikolino nie je to drahe,posielam vam ceniik za elektriku co mi poslali

lubinecka3
24. nov 2021

@nikolino to som vam poslala spatne

lubinecka3
24. nov 2021
lubinecka3
24. nov 2021

@lubinecka3 plus 43 € za distribuciu

Strana