icon

Sociálna návšteva pre integrovaný posudok. Čo znamená číslo 3?

12. aug 2026

Ahojte dnes boli konečne u nás doma na tej sociálnej návšteve u upsvar kvôli integrovanemu posudku syn ma autizmus , mentálnu zaostalosť , a expresivnu poruchu reči . Na šetrenie prišli skoro po mesiaci od podania žiadosti . Boli dve , samozrejme že malý sa schoval do izby nehovoril s nimi bál sa . Do toho sociálneho dotazníka si písala číslo 3 keď mi dávala otázky čo to znamená? Pýtala sa nato iste aj viac krát , vravela že sú štátne peniaze a že mali minule dievčatko kde mama vravela že mala nič nevie a v lekárskych správach bolo napísané niečo iné , no veľmi sa ma to dotklo naozaj nemám za potreby klamať viem aký je stav môjho syna viacero lekárov napísalo do správ že nieje samostatný a potrebuje 24 hodín starostlivosť - a že ma nárok na OP a kompenzácie . Keby mi nevolali zo škôlky a chcel tm vôbec chodiť tak by som rada šla do prace ale nedá sa keď ma takého problémy. Dotazník by nedala prečítať iba podpísať dokonca ani celý nevypisala že to ona v kancelárii doplní je to normálny postup ? Po tomto nemám vôbec dobrý pocit a nerátam zo schválením . Vy ste to mali ako čo znamená to číslo 3 ďakujem

anonym_80bddf
12. aug 2026

@anonym_autor je to zhodnotenie ...body 0 bez ťažkostí, až po bod 3 veľké ťažkostí, 1 sú tuším mierne, 2 stredne závažné..

anonym_b9d3b8
12. aug 2026

je to normálne postup otázky sa opakujú aby si boli istý že to čo skúmajú je naozaj pravda a neprotirečia si odpovede my sme boli priamo na sociálka s dieťaťom neboli u nás v domácnosti ale zasa ja som nežiadala opatrovateľsky Holt žiadaš si peniaze tak od štátu ktoré vlastne platia všetci daňovníci tak sa nečuduj že majú prísne podmienky a necíť sa urazená a dotknuta

autor
12. aug 2026
@anonym_b9d3b8

je to normálne postup otázky sa opakujú aby si boli istý že to čo skúmajú je naozaj pravda a neprotirečia si odpovede my sme boli priamo na sociálka s dieťaťom neboli u nás v domácnosti ale zasa ja som nežiadala opatrovateľsky Holt žiadaš si peniaze tak od štátu ktoré vlastne platia všetci daňovníci tak sa nečuduj že majú prísne podmienky a necíť sa urazená a dotknuta

@anonym_b9d3b8 ja to chápem ale ver mi že mi to nepadlo dobre , pochopí len rodič takého dieťaťa

anonym_b9d3b8
12. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_b9d3b8 ja to chápem ale ver mi že mi to nepadlo dobre , pochopí len rodič takého dieťaťa

@anonym_autor mam 2 deti s PAS takze chapem UPLNE, ale ak zijes v tomto state ktory je socialny a "dostaveme" davky z neho tak si musia preklepnut ludi ci nejde o podvod

michaela412
12. aug 2026

Tie sociálne pracovníčky sa isto stretávajú s rôznymi podvodníkmi a využívaním štátnych peňazí, tak sa pýtajú čo sa musia pýtať, aby predišli takýmto veciam.

anonym_80bddf
12. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor https://www.employment.gov.sk/sk/rodina-socialn... z tohto ti dávali otázky... Si myslím... Skus si pozriet dotaznik.

autor
12. aug 2026
@anonym_80bddf

@anonym_autor https://www.employment.gov.sk/sk/rodina-socialn... z tohto ti dávali otázky... Si myslím... Skus si pozriet dotaznik.

@anonym_80bddf nie iné či sa vie sám nejesť,obliecť , umyť, či chodí na wc, do škôlky , či chodíme pešo autom ako ďaleko je obchod , skolka , či nám niekto pomáha s malým nie nikto nemáme pomoc

anonym_80bddf
12. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_80bddf nie iné či sa vie sám nejesť,obliecť , umyť, či chodí na wc, do škôlky , či chodíme pešo autom ako ďaleko je obchod , skolka , či nám niekto pomáha s malým nie nikto nemáme pomoc

@anonym_autor aha no skus pteluskat stránku ci tam niečo nenájdeš ale princíp a body sú asi rovnaké.

autor
12. aug 2026
@anonym_80bddf

@anonym_autor aha no skus pteluskat stránku ci tam niečo nenájdeš ale princíp a body sú asi rovnaké.

@anonym_80bddf ďakujem

anonym_17e077
12. aug 2026

@anonym_autor ty podpíšeš niečo čo si si neprecitala?
Daj adresu prídem ti dať podpísať pôžičku

Veď keď prišli k tebe domov tak si mala priestor sa s nimi porozoravat
Ako sa veci majú, čo syn dokáže čo nie. A aj sa opytat ako veci vidia oni

doux
12. aug 2026

tiež premýšľam, či to dieťa, autorka, nezdedilo po tebe. podpísať niečo, čo si si neprečítala? nedostať okamžite z toho kópiu? z dokumentu, ktorý si podpísala? nuž, tak sa nechaj prekvapiť, ako to dopadne, úprimne však prajem veľa šťastia.

modrykolibrik
12. aug 2026
@anonym_17e077

@anonym_autor ty podpíšeš niečo čo si si neprecitala?
Daj adresu prídem ti dať podpísať pôžičku

Veď keď prišli k tebe domov tak si mala priestor sa s nimi porozoravat
Ako sa veci majú, čo syn dokáže čo nie. A aj sa opytat ako veci vidia oni

@anonym_17e077 ty si mimo? Veď jasné píšem že jej to nedali prečítať oni nie sú povinný. Ja tiež nedávam posudok prečítať lebo za prvé není na to čas a za druhé aj tak by tomu nerozumela

anonym_17e077
12. aug 2026
@modrykolibrik

@anonym_17e077 ty si mimo? Veď jasné píšem že jej to nedali prečítať oni nie sú povinný. Ja tiež nedávam posudok prečítať lebo za prvé není na to čas a za druhé aj tak by tomu nerozumela

@modrykolibrik mimo si ty a poriadne !!! ona má právo si to prečítať ! Ak by niečomu nerozumela, má právo sa optat a sociálne sú jej to povinne vysvetlit !

anonym_998e24
12. aug 2026

@anonym_autor číslo 3 zmena, ze nedostaneš opatrovaci príspevok.
Co sa tyka dotazníka, žiadne ze ho dopracuje v praci. To co ma byt?
Dúfam, že si jej ho nepodpisala len tak, lebo keď áno, súhlasíš so všetkým, čo tam bude uvedené. A v zmysle zákona mas pravo na kópiu dotazníka.

anonym_998e24
12. aug 2026
@modrykolibrik

@modrykolibrik mimo si ty a tebe podobne úradnícke hyeny!!!! Zavisite matkám s postihnutými deťmi, ze by mali dostať vôbec nejaké peniaze a normalne sa trasiete keď niečo musíte schváliť. Je mi z vás zle. Ste taký istý odpad ako ten váš ministerko Tomasko.
A asi ta sklamem, ale nie som povinná vám podpísať ci si tam vy popisete, nakoľko si to iba vaše dojmy, pocity a zážitky. A pokiaľ niečomu nerozumiem, ty si povinná mi to vysvetliť, objasniť. Chapes to už?

autor
13. aug 2026
@modrykolibrik

@modrykolibrik a čo znamená číslo 3 k tým otázkam prosim

modrykolibrik
13. aug 2026
@anonym_998e24

@modrykolibrik mimo si ty a tebe podobne úradnícke hyeny!!!! Zavisite matkám s postihnutými deťmi, ze by mali dostať vôbec nejaké peniaze a normalne sa trasiete keď niečo musíte schváliť. Je mi z vás zle. Ste taký istý odpad ako ten váš ministerko Tomasko.
A asi ta sklamem, ale nie som povinná vám podpísať ci si tam vy popisete, nakoľko si to iba vaše dojmy, pocity a zážitky. A pokiaľ niečomu nerozumiem, ty si povinná mi to vysvetliť, objasniť. Chapes to už?

@anonym_998e24 ja si vyprosim aby si mi nadávala za prvé ja na úrade nepracujem píšem posudky pre starých ľudí nie pre deti.

anonym_998e24
13. aug 2026
@modrykolibrik

@anonym_998e24 ja si vyprosim aby si mi nadávala za prvé ja na úrade nepracujem píšem posudky pre starých ľudí nie pre deti.

@modrykolibrik tak tu potom nemudruj.

modrykolibrik
14. aug 2026
@anonym_998e24

@modrykolibrik tak tu potom nemudruj.

@anonym_998e24 nemudrujem ale keďže v tejto oblasti som robila viem ako to funguje