Ako riešiť rodinnú nezhodu kvôli plastickej operácii?
Ahojte, ako ste reagovali keď vaša rodina nevedela prijať že idete na plastiku? Často krát zabúdajú že už dávno som dospelá a môžem si robiť čo chcem. Veľa krát som im povedala že to je všetko moja vec a moje telo ale stále si potrebujú do mňa kopnúť.
Vyjadrili svoj názor, len sa nezhoduje s tvojím. Ak chceš plastiku a si presvedčená že je to správny krok, urob to. Ak potrebuješ názory, či robíš dobre, tak sa pýtaj. Ale musíš rátať aj s tým, že môžu byť opačné ako očakávas. Ja som mojej sestre povedala keď si isla dat urobiť silikóny, čo vymýšľa jak Mara s Bečkou. No , aj tak išla....ved chcela, má 🙂
@rozculena tak ty, ja sa bežne s kamoskami rozprávam o porode..poporodnych zraneneniach a podobných veciach takže nemám problém o niečom takom hovorit 😉
Tak možno ti chcú len dobre, ktovie 🤷🏼♀️ záleží na akú plastiku konkrétne ideš
@zmrzlinka2021 nosa
@tess123 jasne, verím.. len celý život o tom premýšľam, dlhé roky ma trápi môj nos
@ssimusska
@deti95060810
@danniiee8
@babushkaem ja som im o tom až tak konkrétne nehovorila. Len tak medzi rečou že uvažujem nad plastikou nosu. Ja na operáciu čo chvíľa idem a to bude šok keď ma uvidia s dlahou na nose 😄
@babushkaem áno, takto to aj urobím.. nikomu som nepovedala že idem. Len že o tom uvažujem :D
@silvike vulgárne to nie.. ale ajtak to zabolí keď ťa vlastná rodina nepochopí a nechce prijať tvoje rozhodnutie, vysmeje ťa a povie že si zrelá na psychiatriu. Aj keď vedia že moje sebavedomie je v zadku kvôli tomu nosu. Rozumieš čo tým chcem povedať?
Som proti plastikam, ale ak je to operácia nosa, chod do toho! Držím palce!
Posli fotku, ak mozes..niekedy my zeny, najma v mladosti, vnimame prilis kriticky nas vzhlad.. niektori ludia tuto operaciu olutovali, stratili smrnc, ktory predtym mali..napriklad tato herecka z Dirty dancing https://www.surgerytr.com/blog/jennifer-grey-pl...
@autorka urcite chod do toho. Drzim palce. Aj ked ta budu odhovárať👍🏼
@merrysa ako preboha? Vsak povedala kamoskam alebo tak, ved nebolo to celkom z roztopase, ked ju zle zosili. Aj ja to mam hnusne, chcel mi to pri druhom dietati opravit, ale nastrih nebol treba a nedala som si tam babrat viac nez treba a teda potom som porodila dalsie 2 deti este, bez sitia. Tak ja uz asi dobrovolne na to nepojdem. Je to len esteticka vada. Ale mam ine veci, co by som.rada zmenila, minimalne 2, ale neviem sa uplne dokopat k tomu este.
@dadis jej ho podla mna urobili totalne iny, keby ho mala len zmenseny, tak to vyzera lepsie. Nuz...
Neviem, ja by som si chcela dat zmensit prsia, podla mna by som nelutovala, ze su mensie, aj s mensimi som vyzerala dobre a o dost lepsie teda ako s tymiyo mega, co mam teraz. Len ja sa obavam inych komplikacii, tak len uvazujem.
@nevenka ja detto, teraz mam G a to som ani neporodila. Uplne by mistacili C co sommavala kedysi, lebo uz ma aj chrbát z toho boli a celkovo mamto aj zväčšuje. A to nehovorím o tom, ze ked začnem kojiť a dokončím, tak si budem po nich šlapať.
@nevenka ja som bola na zmenšení , beriem to ako najlepšie utratenu veľkú sumu naraz na seba a strašne mi to zmenilo kvalitu života čo sa týka najmä praktickosti , robili mi problém aj bežne činnosti ako upratovanie šport a najmä vyzerám omnoho štíhlejšie ako s tými melónmi čo som mala . Komplikácie spôsobujú najmä silikóny . Teraz sa teším na leto na plavky a sedí mi oblečenie !
Čo sa týka postoja rodiny tak najmä rodičia boli takí že len aby dobre dopadlo a pochopili ma lebo vedeli že tým trpim . Manžel bol taký že sa mi čuduje že sa chcem dať dobrovoľne pod nôž ale tiež ma podporil a teraz ich miluje ,
Tak to ta mohli skor podporit. Ved sa nejdes dat nejak zhovadit. Ci je tam nejake extra riziko koli niecomu ? Nemoze to byt, ze to beru ako taky viac menej zbytocny operacny zasah, z rozmaru, zbytocna anesteza, skratka ze sa o teba boja zdravotne ?
@angelous1991 ja sa bojim straty citlivosti, co sa bradaviek tyka, napriklad, lebo to urcite nanovo vsetko modeluju, aj tie jazvy, ze ako sa to zahoji. Ale mam 80G a teraz, ako som pribrata, mi je dokonca ta podprsenka tesna, takze su este kusok vacsie, obvod 110 cm a mam vysku 152 cm, tak jedna mala gula, tiez vyzeram kvoli tomu tucnejsia, nez som. Samozrejme, ze mam nadvahu, dost velku na svoju vysku, to nepopieram, ale tie prsia su velke hrozne. A oblecenie, ani nehovorim. S podprsenkou nie, lebo vsade tlaci, za krkom hrb, bez podprsenky jedna katastrofa, v dni, ked cakam kuriera napr., si hned rano davam podprdu, aby som mohla len tak vybehnut. Sijem a ziadny strih mi nesedi, vsetko upravovat o 2 cisla minimalne cez hrudnik, a to sa mi moc nechce a ani to velmi neviem, tak radsej ani nesijem na seba. No a vetrovku kupit je ako za trest, radili mi oversize, no ako strasiak do maku, lebo som.nizka a siroke plecia, ved to poznas urcite. Mozem Ti napisat aj SS, ze by som sa Ta viac popytala? Ja este dojcim, takze tak ci tak musim pockat, ale tak dobuducna...🙏
@babushkaem aj ja mam G-H, ja uz dojcim 4.dieta. Mne sa extremne nezvacsili tehotenstvom a dojcenim a ked som schudla po prvom dietati na dievcensku vahu 49 kg (vyska 152 cm), tak prsia som mala 75F aj tak. V mladosti, tak do 23,25 rokov to bolo C-D, az potom mi to podrastlo, neviem, asi tym, ze som pribrala, to som sla na F a po porodoch potom na G. Sesterka mala tiez podobne, ona bola stihla a je kus vyssia ako ja, asi 163 cm ma a sla po detoch az na H-I, teraz je pribrata a ostalo jej tak F-G. Ja tak zavidim sestre, ze ma A-B, ani porodmi sa jej nezmenili, iba kus take plnsie ich ma, posobi tak mladistvo a tieto melony, to jak dojka pre celu dedinu 🙄. Svokra mi povedala (rozumieme si), ze ona by tiez sla si dat zmensit, keby sa to dalo v lokalnej, lebo sa tiez bala narkozy, ze ked to nie je uplne kvoli zdraviu...ze stacil zlcnik, zenska operacia, koleno atd...ale tiez to ma takto podobne, minule sa mi chvalila, ze si dobru podprdu po dlhej dobe kupila. To je sviatok, ked daco ulovis a este za dobre peniaze.
@nevenka možno je to fakt tvojou výškou, mám veľkosť cca 85G a zdajú sa mi akurát, aj mužovi, v tehotenstve sa mi zväčšil akurát obvod pod prsiami, ani nové podprsenky som nekupovala, len tie predlžovatka na zapínanie.
Kolegyňa na zmenseni bola a nevie si to vynachváliť, len si už nepamätám, ako to má s bradavkami, či má vymodelovane alebo nie.
@letfenixa no mne nesedia ani tricka, nie este bluzky a na pleciach by mi stacila mozno 42-ka, ale cez prsia az 46-ka. V zimnej bunde sa len hrbim.
Tricka nosim tie s prinechanym rukavom, volnejsie, ale to ma rozsiruje dost este duplom.
Este zavisi od obvodu, lebo nie je G ako G, 75G je celkovo mensi kosik ako 80 G napriklad.

Ako si napísala, si dospelá. Tak sa podľa toho správaj. Tvoje telo, tvoje rozhodnutie. S nikým nemáš povinnosť to konzultovať.