icon

Estetické zákroky po 40tke

nancy171
16. jún 2025

Nemam zatial ziadne zakroky, ale ta 40-ka je taka, ze uz to treba "servisovat" 🙂
S akymi procedurami invazivnymi/neinvazivnymi mate dobru a viditelnu skusenost?
hlavne nieco, co ozivi tvar. Moj problem je sivasta unavena plet, poklesnute viecka a uz aj ta plet povoluje a kus klesa :o/
Rada by som ozaj plet vypla (nemyslim litrami KH) a rozziarila.
Dakujem za rady.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
16. jún 2025

Kazda mame ine problemy, ja si idem dat zrepasovat oci... dva roky musim nosit okuliare a fest ma to nebavi... takze laser...

zobaka
16. jún 2025

botox, nite, isla by som na nite, KH urcite nie, zeny su po nej spuchnute

janka_23
16. jún 2025

Za mňa nite nie. Botox, mezoterapia, úprava viečok a veľa robi aj pravidelná starostlivosť o pleť, takže kozmetické ošetrenie a dobre krémy

marca12
16. jún 2025

@nancy171 Nestacilo by ti chodit ku kozmeticke? Nemam nic proti invazivnym zakrokom,ale naco,ked je kopa neinvazivnych. Invazivne si nechavam tak po 50+

mamamasama
16. jún 2025

Botox,mezotetapia,biostimulátory,skincare.

ivka67
16. jún 2025
@mamamasama

Botox,mezotetapia,biostimulátory,skincare.

@mamamasama niesu biostimulatory tiež KH? Napr. Jalupro

lizatko1009
16. jún 2025
@marca12

@nancy171 Nestacilo by ti chodit ku kozmeticke? Nemam nic proti invazivnym zakrokom,ale naco,ked je kopa neinvazivnych. Invazivne si nechavam tak po 50+

@marca12 lebo vtedy uz na botox bude neskoro, po tej 50 tke

lilianka28
17. jún 2025

Pokiaľ máš poklesnuté viečka, tak ich operáciou sa ti otvoria a "rozžiaria" oči. Hneď omladneš o pár rokov.
Na unavenú a poklesnutú pleť kombináciu kyseliny HA a botoxu. Ale to by som riešila až po viečkach - ako nová úprava "zahrá" na tvári.
Pokiaľ je pleť sivastá, tak vyživujúce krémy, ale aj vitamíny zvnútra (kolagén).

mdse
17. jún 2025

Tvárová joga, menej sacharidov (zabranenie nadmernej glykácii), žiadny nikotín.

kiki68
17. jún 2025

Za mna zmenit stravu a litre vody, nic ine tak nezaberie na unavenu port. A spat pred 22:00

princessivi
17. jún 2025

Za mna botox, KH, mezoterapia, skin booster, mozno pery trosku ozivit a zhydratovat KH, kolagen pit, omega 3. Rozhodne nechod do niti.

lizatko1009
17. jún 2025
@kiki68

Za mna zmenit stravu a litre vody, nic ine tak nezaberie na unavenu port. A spat pred 22:00

@kiki68 spat pred 22:00 su nemoze dovolit kazdy, tak som naposledy isla spat na strednej skole po nejakej opici🫣

pl2y
17. jún 2025

@nancy171 mohlo by byt fajn ísť aj na konzultáciu do nejakej kliniky..ja som napr bola na klinike esthetic v Ba pred mojou svadbou (som mala tak čerstvých 36) a išla som sa pytat na mezoterpiu alebo niečo s KH a pani doktorka mi spravila analyzu pleti a odporučila, že na dalsich minimálne 5 rokov mi staci zatiaľ len hydratovat a bola som tam potom na aquafacial párkrát, takze ja sa tam isto po 40tke vratim,lebo za mna super pristup, že netlačili za každú cenu predať nejakú dráhu invazívnu procedúru, ale poradili..snáď aj iné kliniky majú taký pristup

zuzinabila
17. jún 2025

@nancy171 minule sa ma kolegyna seriozne spytala,ci
mam botox😄no,moje neinvazivne metody su dostatok spanku,vitaminy,kvalitna kozmetika,cerstvy vzduch a pod

snowflakenel
17. jún 2025

Ja som,sla.raz na botox. Mam 42. Doktorka, mi ho odmietla pichnut,,vraj este mam pockat, ze.nepotrebujem....:-) 🙂🙂
Ale odem riesot viecka na buduci rok.

mirola
17. jún 2025
@princessivi

Za mna botox, KH, mezoterapia, skin booster, mozno pery trosku ozivit a zhydratovat KH, kolagen pit, omega 3. Rozhodne nechod do niti.

@princessivi môžem sa spýtať prečo nite nie?

princessivi
17. jún 2025
@mirola

@princessivi môžem sa spýtať prečo nite nie?

@mirola Jasne, pretoze sa to neoplati. Dost to boli na to ze efekt vydrzi len cca 3 mesiace a plus mas zvnutra zjazvene tkanivo co nie je dobre do buducna ak by si si chcela dat urobit facelifting. Niektorym zenam nite presvitaju, alebo maju taku hrbolatu tvar kym sa nite nevstrebu. Niektorym nit vylieza von, co sa moze zapalit. Ale hlavne z osobnej skusenosti by som to uz viac neabsolvovala hlavne pre ten velmi kratkodoby ucinok.

mirola
17. jún 2025
@princessivi

@mirola Jasne, pretoze sa to neoplati. Dost to boli na to ze efekt vydrzi len cca 3 mesiace a plus mas zvnutra zjazvene tkanivo co nie je dobre do buducna ak by si si chcela dat urobit facelifting. Niektorym zenam nite presvitaju, alebo maju taku hrbolatu tvar kym sa nite nevstrebu. Niektorym nit vylieza von, co sa moze zapalit. Ale hlavne z osobnej skusenosti by som to uz viac neabsolvovala hlavne pre ten velmi kratkodoby ucinok.

@princessivi dakujem za ozrejmenie, ako ja zatial nemam nic, mam takmer 39 rokov a zacala som sa viac zaujimat o tieto veci.. kazdopadne je to na palicu sa v tom zorientovať

nancy171
autor
17. jún 2025
@janka_23

Za mňa nite nie. Botox, mezoterapia, úprava viečok a veľa robi aj pravidelná starostlivosť o pleť, takže kozmetické ošetrenie a dobre krémy

@janka_23 dakujem za tipy.

nancy171
autor
17. jún 2025

@nancy171 vsetkym dakujem za tipy. Tie viecka su lakave, ale nemate skusenost po akom case ta koza povoli tak, ze to bude treba zopakovat? Teraz este kojim, tak to este chvilku oddialim, ale toto by som chcela podstupit.
Tiez, prosim, ten botox ozaj odporycate, ked je to taky bumerang, co sa po 3 mes. vrasky vratia a zas dlhodobo si to davat velmi nechcem, lebo ze to moze mat aj nepekne nasledky...
A ako docielit tu sklenu plet taku vypnutu, ci to sa serami neda, ze?

luccija
17. jún 2025
@nancy171

@nancy171 vsetkym dakujem za tipy. Tie viecka su lakave, ale nemate skusenost po akom case ta koza povoli tak, ze to bude treba zopakovat? Teraz este kojim, tak to este chvilku oddialim, ale toto by som chcela podstupit.
Tiez, prosim, ten botox ozaj odporycate, ked je to taky bumerang, co sa po 3 mes. vrasky vratia a zas dlhodobo si to davat velmi nechcem, lebo ze to moze mat aj nepekne nasledky...

@nancy171 botox ti vydrží viac ako 3m kamarátka ma 47 r a chodí raz za 8 m do čela, ale dáva si ho už asi 5 r.Ale je pravda, že nie každému vydrží dlho, ale efekt má krásny.Teraz dlhšie nebola rozvádzali sa tak iné starosti a bola som zvedavá ako zapôsobí, lebo už mala vrásky ako predtým a má zase pekne vypnute celo.
Viečka si daj spraviť to má veľky efekt.Ja si dávam u maserky masáž tváre a je to veľký rozdiel aj, keď krátkodob.

zobaka
17. jún 2025
@snowflakenel

Ja som,sla.raz na botox. Mam 42. Doktorka, mi ho odmietla pichnut,,vraj este mam pockat, ze.nepotrebujem....:-) 🙂🙂
Ale odem riesot viecka na buduci rok.

@snowflakenel v 42 rokoch je na botox uz skor neskoro, niektore zeny si davaju pichat od 20tich, ja by som na nho isla ovela skor, mat terajsie vedomosti, dava sa aj ako prevencia, lebo ja napr. sa zvyknem mracit, moj dr. hovori, ze po 30tke botox urcite

janka_23
17. jún 2025
@nancy171

@nancy171 mam 44 a chodím na botox už niekoľko rokov 2x do roka, efekt je super a vydrží mi to viac ako 3 mesiace. Za vyskúšanie to stoji, naozaj vyhladí vrásky, zabráni prehnanej mimike takze sa netvoria ďalšie vrasky

snowflakenel
18. jún 2025
@zobaka

@snowflakenel v 42 rokoch je na botox uz skor neskoro, niektore zeny si davaju pichat od 20tich, ja by som na nho isla ovela skor, mat terajsie vedomosti, dava sa aj ako prevencia, lebo ja napr. sa zvyknem mracit, moj dr. hovori, ze po 30tke botox urcite

@zobaka vidis,,len ja nemam skoro ziadne vrasky. Len troska okolo oci. No malo viditelne. Asi genetika. Proti botoxu nemam absolutne nic proti, len zas nevieme ako budeme po botoxe vyzerat cca o 20 rokov.....to je to,ci to potom nebude mat taky.ten ,, voskovy efekt,, na tvar,,ci nebude treba pichat stale viac a viac( ci ako to povedat)., hlavne u tych dám,,ktore zacinaju tak skoro......no.

michaela329
18. jún 2025

Mám 40 a určite by som ešte nešla do invazivnych vecí (hoci sa im nebránim v budúcnosti). Momentálne si vystačím s tvarovou jogou, dobrou životosprávou a myslím si, že aj Tebe na sivastu a unavenú pleť by mohlo najskôr zabrať toto, plus nejaké ošetrenie u kozmetičky - podľa typu pleti. Ja som si akurát dala len vybieliť fľaky, ktoré sa mi urobili v tehotenstve na čele, aj to stačilo ošetrenie u kozmetičky a krém na doma.

michaela329
18. jún 2025
@snowflakenel

@zobaka vidis,,len ja nemam skoro ziadne vrasky. Len troska okolo oci. No malo viditelne. Asi genetika. Proti botoxu nemam absolutne nic proti, len zas nevieme ako budeme po botoxe vyzerat cca o 20 rokov.....to je to,ci to potom nebude mat taky.ten ,, voskovy efekt,, na tvar,,ci nebude treba pichat stale viac a viac( ci ako to povedat)., hlavne u tych dám,,ktore zacinaju tak skoro......no.

@snowflakenel botox mne prišiel fajn, kym s tym kamarátka nemusela prestať a to bolo teda brutálne, keď kontúry doslova padli - a to mala len 33. Tam veru netreba čakať 20 rokov, vidno to pár mesiacov po ukončení aplikácie.

zobaka
18. jún 2025
@snowflakenel

@snowflakenel botox sa prirodzene vstrebava, ja si napriklad nedavam do celeho cela, len medzi obocie, teraz ma to uz mata, som dlhsie nebola, ako vravim ako prevencia dobre, samozrejme nie kila botoxu a vsade, ako 20-30 rocna by som si tiez este nedala