icon

Išli by ste na plastiku pŕs v mojom prípade?

31. júl 2024

Mám 21 rokov a viem že prsia už nenarástu.. vždy som chcela veľké .. čo si myslite ? Ja viem budete písať že ako sa ja cítim atd .. ale chcem vedieť názor keby máte takéto prsia (nosím športové podprsenky žiadny push -up)
Išli by ste na plastiku?

3petka
31. júl 2024

čo sa smeješ keď nevieš. Predpokladám že si sa teraz odhalila. Musíš mať riadne nudný život..

hiro
31. júl 2024

@earlgrey :D A k autorke, "a viem že prsia už nenarástu" - no hadam sa ti to splni lebo uz takto velke musia byt neprakticke 🙂

autor
31. júl 2024

@3petka ja nechápem o akých nechtoch točíš .. fakt mi hlava neberie ja chcem názor od ľudí a vy tu začnete točiť úplne odveci.. nechty si dávam dokopy po xy rokoch čo som nosila gelove ak ta to zaujíma mám ich zničené áno

ssimusska
31. júl 2024

@autorka Keby vyzerám takto, tak by som radšej chcela schudnúť ( typ pádom pôjdu an prsia ) a potom riešila nejakú plastiku. No rob ako uznáš za vhodné. 🙂

kristinka92
Autor odpoveď zmazal
3petka
31. júl 2024

nezaujíma ma to, a ženy ti napísali čo si o tvojom príspevku myslia.

elenka.k
31. júl 2024

@3petka 😲

autor
31. júl 2024

@3petka oki 🤣

matullienka
31. júl 2024

Daj si veď pozri keď k tomu doladis aj pery môžeš nahradiť tie nafukovacie kamošky

autor
31. júl 2024

@matullienka tak ona vyzerá dobre.. o tom niet pochýb

ssimusska
31. júl 2024

@autorka, keby ju vidíš naživo tak otvoris oči. V reálnom svete sa s filtrami a úpravou fotiek chodiť nedá. 🤣

evcagabi
31. júl 2024

@matullienka omg 😅😅😅 to co je?

crazy_cat_lady
31. júl 2024

krasna zena veru, radost na nu pohladiet :D

ivetz
31. júl 2024

Začni od hlavy! Keď sa dostaneš k prsiam, možno to už budeš mať "upratané"!

7miriam77
31. júl 2024

V tvojom prípade by som určite nerozmýšľala nad zväčšením, aj bez toho ich máš väčšie ako väčšina žien. Buď rada, že mas prirodzené, v dnešnej dobe sa to už zriedka vidí. Načo by ti boli väčšie??? Čo chces s nimi niekoho prepliaskat??

anavixy
31. júl 2024

Attention seeker level 100 🙂

viestta
31. júl 2024

Autorka, ked toto je ideal krasy pre teba, tak tu by som skor poradila psychologa ako plastickeho chirurga. Niekde u teba musi byt chyba a v prsnikoch to nebude.

larinka552
31. júl 2024

1. Mas krasne velke prsia, mozes byt velmi spokojna 🙂
2. Nemusi to byt pravda, ze prsia ti uz nenarastu. Prsia sa postupom casu mozu zvacsit, vplyvom hmotnosti, tehotenstva, dojcenia, hormonov, gravitacie, cvicenia, atd. Ja som mala na strednej velkost C, teraz mam E. A to deti este nemam, po detoch nechcem vediet aku velkost budem mat 😄
3. Nie, na plastiku by som nesla. Velke a umele prsia mozu posobit na pohlad sexi/ pekne ale prinasa to so sebou aj komplikacie.

elenka.k
31. júl 2024

veľa som premýšľala, čo ti odpíšem
nie, nechoď na plastiku
1 na to treba dosť veľa €, kým si zarobíš - zohnaš, ver mi, budeš chcieť už niečo iné za tie peniaze
2 bolesť ťa neminie tak, či tak - radšej buď šťastná v zdraví ...
ja v tvojich rokoch som nemala žiadne prsia - no vlastne 0, teraz som došla k D / po 2 deťoch 😀 /

nyusika
31. júl 2024

@viestta myslím jemu, akože priamo jemu😁😁😁

lavender94
31. júl 2024

@babulkomale tiež ich nenavidim. Nechápem ako to niekto môže považovať za pohodlne 😂 normálna alebo žiadna podprsenka je určite príjemnejšia

estellas
Autor odpoveď zmazal
viestta
31. júl 2024

@nyusika jaj, uz mi doslo.

lapersefona
31. júl 2024

Nešla. Mas ich prirodzené pekne

nyusika
31. júl 2024

@lapersefona čo je pekne na veľkých ovisnutych prsiach ?

Vymyslená téma

really8
31. júl 2024

@viestta nosila gelove, je to ta s mikinou. Len tam uz fotku zmazala

autor
31. júl 2024

@really8 mikiny nenosím

really8
31. júl 2024

To je dobre. Evidentne si nevies kupit spravnu velkost

autor
31. júl 2024

@really8 ale pošli mi link na diskusiu chcem vedieť s kým ma stále spájate 😆

really8
31. júl 2024

Na co ti budem posielat link na vlastnu diskusiu?