Išli by ste na plastiku pŕs v mojom prípade?
Mám 21 rokov a viem že prsia už nenarástu.. vždy som chcela veľké .. čo si myslite ? Ja viem budete písať že ako sa ja cítim atd .. ale chcem vedieť názor keby máte takéto prsia (nosím športové podprsenky žiadny push -up)
Išli by ste na plastiku?
@3petka ja nechápem o akých nechtoch točíš .. fakt mi hlava neberie ja chcem názor od ľudí a vy tu začnete točiť úplne odveci.. nechty si dávam dokopy po xy rokoch čo som nosila gelove ak ta to zaujíma mám ich zničené áno
nezaujíma ma to, a ženy ti napísali čo si o tvojom príspevku myslia.
@3petka oki 🤣
@matullienka tak ona vyzerá dobre.. o tom niet pochýb
@matullienka omg 😅😅😅 to co je?
krasna zena veru, radost na nu pohladiet :D
Začni od hlavy! Keď sa dostaneš k prsiam, možno to už budeš mať "upratané"!
V tvojom prípade by som určite nerozmýšľala nad zväčšením, aj bez toho ich máš väčšie ako väčšina žien. Buď rada, že mas prirodzené, v dnešnej dobe sa to už zriedka vidí. Načo by ti boli väčšie??? Čo chces s nimi niekoho prepliaskat??
Attention seeker level 100 🙂
Autorka, ked toto je ideal krasy pre teba, tak tu by som skor poradila psychologa ako plastickeho chirurga. Niekde u teba musi byt chyba a v prsnikoch to nebude.
1. Mas krasne velke prsia, mozes byt velmi spokojna 🙂
2. Nemusi to byt pravda, ze prsia ti uz nenarastu. Prsia sa postupom casu mozu zvacsit, vplyvom hmotnosti, tehotenstva, dojcenia, hormonov, gravitacie, cvicenia, atd. Ja som mala na strednej velkost C, teraz mam E. A to deti este nemam, po detoch nechcem vediet aku velkost budem mat 😄
3. Nie, na plastiku by som nesla. Velke a umele prsia mozu posobit na pohlad sexi/ pekne ale prinasa to so sebou aj komplikacie.
veľa som premýšľala, čo ti odpíšem
nie, nechoď na plastiku
1 na to treba dosť veľa €, kým si zarobíš - zohnaš, ver mi, budeš chcieť už niečo iné za tie peniaze
2 bolesť ťa neminie tak, či tak - radšej buď šťastná v zdraví ...
ja v tvojich rokoch som nemala žiadne prsia - no vlastne 0, teraz som došla k D / po 2 deťoch 😀 /
@babulkomale tiež ich nenavidim. Nechápem ako to niekto môže považovať za pohodlne 😂 normálna alebo žiadna podprsenka je určite príjemnejšia
Nešla. Mas ich prirodzené pekne
@lapersefona čo je pekne na veľkých ovisnutych prsiach ?
Vymyslená téma
@really8 mikiny nenosím
To je dobre. Evidentne si nevies kupit spravnu velkost
@really8 ale pošli mi link na diskusiu chcem vedieť s kým ma stále spájate 😆
Na co ti budem posielat link na vlastnu diskusiu?

čo sa smeješ keď nevieš. Predpokladám že si sa teraz odhalila. Musíš mať riadne nudný život..