Išli by ste na plastiku pŕs v mojom prípade?
Mám 21 rokov a viem že prsia už nenarástu.. vždy som chcela veľké .. čo si myslite ? Ja viem budete písať že ako sa ja cítim atd .. ale chcem vedieť názor keby máte takéto prsia (nosím športové podprsenky žiadny push -up)
Išli by ste na plastiku?

😂
A na co by ti bola prosim ta? Ved ich nemáš male. Co chces plastovou dosiahnuť plastiku vlastne?
Na zmenšenie? Jasne 👍🏽
a čo majú na tej plastike s nimi urobiť? Akože zväčšiť?
Ano , sla by som na plastiku. Dat si ich zmensit
Ja by som sa s dôverou obrátila na iného odborníka.
Určite by som šla, treba aspoň 800ml na každú stranu.
Ved uz teraz si nevies kupit akuratnu mikinu. A vacsimi to bude este vacsi problem.
Mala si potrebu ukázať hornú ritku, ok, videli sme.
Z podobného súdka: dnes som vyhodila všetky sportové podprsenky, postupne som ich kupovala že snáď už tá ďalšia bude pohodlná, ale teda väčsiu sprostosť nemohli vymyslieť 🤦
Však to je ako brnenie. Ja mám prsia relatívne malé, ale hrudník, chrbát a ramená široké, mne to nejde obliecť 🤦😃
Pockaj kym vyhra gravitacia, potom bude cas na plastiku
uff mať tvoje prsia chodím v podprde
akoze na zmensenie? to ano, zvacsenie? naco? :D
@janai1 aaaa našla som ho...
@princkrason tvoj kamarát má aký názor? 😂
Autorka a manzel co? Chcel by vacsie?
To si sa chcela len pochváliť nie , že aké máš aj bez push upky nie? Ale kľudne si daj možno tromfnes potom veľkosťou aj Dolly
Sla by som,zmensit.
Zmenšiť? Ste sa zbláznili.. jasne že sa bavíme o zväčšení..
Mne narástli ako som pribrala mne to vadí😛stále spotená podprsenka, zo vsadial mi vykúkajú lepšie mi boli malé béčka.Mas veľké prsia neviem čo viac chces po deťoch ich môžeš mať ešte väčšie.A nie, nedala by som si ani, keby som mala nulky prečítaj si niekedy tu na MK poradnu plastického chirurga.
kamarátka si dala zostali jej necitlivé bradavky schudla, že má málo tuku a jeden implantát ju tlačí ešte oblečená ako tak, ale v plavkách koža vytahana ľutuje to
@3petka akými nechtami? 😂