Mám prirodzené pery, no ľudia si myslia opak
Čaute ženy,
Nechcem tu púšťať neviem akú diskusiu. Dosť ma trápi to že každá druhá žena mi povie či mám napychané pery. Zostanú prekvapené keď poviem, že nie, to sú moje prirodzené 😃
Keď si dám kontúrku a rúž už ani nehovorím. Dosť ma to v niektorých prípadoch sa dotýka lebo nie vzdy je to na báze komplimentu ale práve naopak.
Len to som chcela pripomenúť, neodsudzujte hneď na prvý pohľad. Nie každá čo má plnšie pery má umelé pery!
Buďme k sebe lepší .
Ospravedlňujem sa za výlev! Pekný sobotný večer prajem každému ❤️
fakt niekto v dnešnej dobe rieši pery? 😀
Buď vďačná genetike a rodičom za prirodzene plné pery a tie skôr negatívne ohlasy treba vypustiť z hlavy. Zväčša je to závisť 😉.
No som zvedava, foto das?
Mať tvoje starosti a poslanecký plat....
A keby boli napichnuté, tak čo? Už ťa majú právo za to urázať? Čo keby sme neodsudzovali celkovo a nesúdili ľudí podľa pier, či už sú prirodzené alebo vylepšené. Alebo ťa ich poznámky urážajú, lebo práve ty máš nízku mienku o ženách s napichanými perami a tak si berieš osobne, že si to myslia aj o tebe? Myslela si to možno dobre, ale formulácia mi príde trochu nešťastná.
@anonym_autor to vážne ta to trápi ,že cudzí ľudia menu komentár,však nech majú
Možno si ich zvýrazňuješ. Ja mam tiež plné ale nemalujem si ich. Čiže ich nezvyraznujem.
Oprav si hrubku, nie napychane, ale napichane 😉
Ja by som to brala ako veľký kompliment a potešila sa, že mám prirodzene niečo, za čo ženy platia 🙂 Ale môžeš nám tu poslať foto pier (zvedavé sme).
Ja by som sa brutálne potešila, keby mi toto dakdo vravel, veď je to skvelé, neviem čo sa rozculujes lepšie ako mať mikro pásik pier
Joj to je ešte OK ... môj mladší brat má od narodenia pery neskutočné - hrubé, plné ... keď sa to pýtajú jeho, to je už prúser 😀 ... fakt sa mu to párkrát stalo 😀
@anonym_autor poznam jedno pekne 14 rocne dievca s takymi perami....kazda jej moze zavidiet...ona je na ne hrda este ich spuli...to je podla mna ten spravny pristup...bud na ne hrda a hlupe narazky sa zasmej
No som zvedava, foto das?
@anonym_8ee17a
@anonym_cbba28
@klarissa25 na fotku si musíme počkať lebo autorka asi necakala že budete po nej chciet foto a tak musí teraz veľa googlit aby našla nejakú a potom nám ju tu možno ukáže
@anonym_8ee17a
@anonym_cbba28
@klarissa25 na fotku si musíme počkať lebo autorka asi necakala že budete po nej chciet foto a tak musí teraz veľa googlit aby našla nejakú a potom nám ju tu možno ukáže
@anonym_b58f86

fakt niekto v dnešnej dobe rieši pery? 😀
@miselka257 no práve to je aktuálna téma 🤣🤣🤣 práveže pery sa riešia na môj vkus až príliš všade naokolo keďže sa tu rozmohla epidémia kačíc 😃(mam tiež pichnute pery ale nie sú kačacie)
@anonym_autor daj sem foto, ja ti poviem.
@miselka257 no práve to je aktuálna téma 🤣🤣🤣 práveže pery sa riešia na môj vkus až príliš všade naokolo keďže sa tu rozmohla epidémia kačíc 😃(mam tiež pichnute pery ale nie sú kačacie)
@sszuzu8 poznám kopec žien čo má urobené pery, ale nikdy som k nim nedošla a nepovedala im, že to vidno a je to prehnané alebo že naopak nevidno 😂😂😂 podľa mňa to riešia len tie, čo ich majú doplnené až príliš a potom plačú 😂
@anonym_8ee17a
@anonym_cbba28
@anonym_b58f86 autorka mozno nevysedava na MK 24/7 ako ty 😉
@anonym_autor nepreháňaj, mám tiež od prírody plné pery, nikto okrem mojej švagrinej ich neriešil.
@anonym_b58f86 autorka mozno nevysedava na MK 24/7 ako ty 😉
@anonym_edccc2 a ty vari vieš ze ja tu vysedávam 24/7? Si potom dobre mimo😂😂😂😂 Alebo si priamo autorka tej diskusie 😆
@anonym_autor moja kamoska vzala moju foto a isla na esteticku kliniku, ze toto chcem 😂 Mne staci lesk a vyzeram ako napichana kacka. Moja mama to nikdy nemusela, vzdy mi hovorila, ze zavri tie pery. Lenze mne to neslo akoby, mam proste tie pery vacsie a pomerne malu sanku.

A foto?