Problémy s neúspešným zväčšením pier a hrčkami
Ahojte prvýkrát som mala zväčšené pery a boli úplne bez problémov ,druhý x mi ich robila druha doktorka pretože tá dlhšie nerobila …. Úplne mi ich zdeformovala a ešte sa mi aj vytvorili hrčky tak mi na ich náklady tie pery rozpustil a urobili naspäť avšak opäť mi tie pery urobili zle lebo síce zdeformované neboli ale hrčky sa mi opäť urobili čiže boli opäť zle urobené
Včera som bola na rozpustení a aj napriek rozpusteniu mám hrče čiže absolútne neviem čo mám robiť vypýtali si 100€ za rozpustenie všetko v tej istej klinike . Mám 100 chutú urobiť takú scénu lebo ja som išla za tým aby som mala krajšie plnšie hydratované pery a nie len žmýkajú zo mňa peniaze . Čo mám podľa vás urobiť ?
Urobis scénu a čo ? Presne ako píše baba vyššie, dať odstrániť na inej klinike a uz je na tebe či to risknes ešte niekde inde ,alebo nie .
odporucam zmenit kliniku, nechat pery rozpustit, oddychnut a najst niekoho, kto ti usta nedogabe
Asi by som to dala rozpustit niekde inde a nechala to tak. Zjavne Ti telo prestava tolerovat ten material, nakolko sa to nema pichat kazdy tyzden. Zial za mna otrasne a preto to nemam rada, lebo kopec bab, co poznam takto dopadlo prave po dopichnuti
@kiki68 veď práve že ja som na to išla potom druhýkrát po roku a pokazila mi to doktorka v nej bola vina lebo mi och zdeformovala nie že chodím na to často
Urobis scénu a čo ? Presne ako píše baba vyššie, dať odstrániť na inej klinike a uz je na tebe či to risknes ešte niekde inde ,alebo nie .
@lenka.25 jasne ,lebo v nich je vina že mi to už druhýkrát zle aplikovali
@lenka.25 jasne ,lebo v nich je vina že mi to už druhýkrát zle aplikovali
@amy123456789 to nemusi byt tym, ze ti to zle aplikovali, ale ze tvoje telo to odmieta.
Podla mna je bud chyba v Dr alebo v materiale, krory bol pouzity alebo aj aj. Rozhodne by som isla na inu kliniku. Hrozne, ze este si za to musela zaplatit, malo to ist na ich naklady a mala si dostat kompenzaciu plus ospravedlnenie. Ved urcite su poistení… .
Kde a kto ti to druhykrat robil?
Podla mna je bud chyba v Dr alebo v materiale, krory bol pouzity alebo aj aj. Rozhodne by som isla na inu kliniku. Hrozne, ze este si za to musela zaplatit, malo to ist na ich naklady a mala si dostat kompenzaciu plus ospravedlnenie. Ved urcite su poistení… .
Kde a kto ti to druhykrat robil?
@princessivi tá istá klinika ale iná dr
@amy123456789 to nemusi byt tym, ze ti to zle aplikovali, ale ze tvoje telo to odmieta.
@sissy27 prvýkrát som mala bez chyby pery a druhýkrát úplne mi ich urobila nerovnomerne a hrče ešte sama druha doktorka povedala že koňoch zdeformovala tá čo mi ich robila druhýkrát že ju budú musieť preškoliť….
Dievčatá, ženy, pochopte a prijmite fakt, že výplne sa NIKDY úplne nevstrebú! Čiže ďalšie a ďalšie aplikácie sú vlastne vrstvenie na zbytkoch predchádzajúcej výplne. A to už nemôže fungovať, tkanivo už nie je prirodzené, je napríklad zjazvené alebo utlačené predchádzajúcpu výplňou. Vo vyplni totiž nie je iba čistá KH, sú tam rôzne iné látky ktoré zostávajú. A viem o čom hovorím, už 2,5 roka sa trápim s tým čo mi narobila na tvári výplň, i keď roky to najskôr vyzeralo úžasne. Stačí masáž, úder, infekcia zuba a je to celé v keli, to čo tam je, sa kľudne zapáli.
Ak niekto neverí, nech ide na sono, zaručene tam zbytky výplne bude vidno.
A ani rozpúšťaním sa to neodstránil úplne, sú o tom štúdie, stále to na sono alebo na MR vidno. Lekári vôbec nevedia čo s tým, je to už v tkanivách, nedá sa to dať preč, jedine vyrezať, to ale ostanú jazvy a priehlbiny v tvári. Okrem toho nie ie pravda, že hyláza nerozpustí aj vlastnú kh, tvár je po nej zosušená, i keď to sa časom môže prirodzene vrátiť späť.
Choďte na lasery, botox, mictoneedling alebo face lift, čokoľvek, len si nedávajte výplne.
Keby som voľakedy vedela to čo dnes, nikdy by som do takej blbosti nešla.

Asi by som to dala rozpustit niekde inde a nechala to tak. Zjavne Ti telo prestava tolerovat ten material, nakolko sa to nema pichat kazdy tyzden. Zial za mna otrasne a preto to nemam rada, lebo kopec bab, co poznam takto dopadlo prave po dopichnuti