Zväčšili by ste si jemne pery?
Snívam o zväčšení pier, nie na kačicu ale decentne, zväčšili by ste si takéto pery?

Nie
nie, netreba, počkala by som ked budeš staršia a sa ti samé stenšia, ano vtedy bude dôvod tak po 35, ked s tým začneš teraz v 35 čo budeš robit
môžu sa ti časom robit také hrčky vo vnutri pier a tie citiš, tiež sa ti to rozlične vstrebá a potom sa to tažko opravuje,
rozmyšlaj že raz budeš mať 40 , tieto zväčšenie pier skutočne beriem ja len 40+ ano vtedy to vyzera dobre aj lepšie aj kutiky dvihnu aj všetko
ale tebe skutočne stačí len pekne naličit sa ..
S kyselinou kľudne môžeš hornú časť. Tá sa aj tak vstrebe za nejaký čas
Nie, uz aj ta fotka, ktora sa ti paci, za mna vyzera ako kacica. Naopak tvoje usta su ako z katalogu. Ja niekedy malujem aj obrazy, kde su tvare a toto su presne usta, ktore by som dala na peknu tvar.
Maximálne vykonturovat alebo zhydratovat. Zväčšiť nie
nie, mas pekny tvar pier
Nie! Nie! Nie! Nikdy nepochopim,naco sa potrebuju pekne zeny prerabat🙈 Nepoviem,ked sa da niekto skorigovat krivy nos,dorobit obocie,prisit odstavajuce usi,ale sumerny a pekny kusok tela znetvorit umelinou ...🙄
Nie. Tá fotka, čo sa ti páči je otrasná.
Určite nie, nemáš čo vylepšovať.
Nie.
Nepochopím toto zväčšovanie pier… 99,99% báb, ktoré poznám a dali si ich zväčšiť, tak ich mali oveľa krajšie predtým…
Neexistuje! Nikdy by som nezhovadila také pekné pery. Otrasný trend toto.

Máš obyčajne pery, nie sú úzke ani plne. Ak o tom snívas, chod do toho. Véd pery pichnute kyselinou nemusia vyzerať ako pery co na kucerenko ci ako sa vola ta pani🤣 ja som videla xy pier pekne spravenych a ani by si nepovedala, že sú pichnute. Žiješ len raz, pln si sny.