Zväčšili by ste si jemne pery?
Snívam o zväčšení pier, nie na kačicu ale decentne, zväčšili by ste si takéto pery?

Nie, mas pekny tvar pier, uplne na taketo staci lesk
Aj tak su uz opichane pery coskoro out
Takéto nie. Stačí obtiahnut ceruzou a sú dokonalé ♥️
Nie
Nie
nie
Nie, prosím Ťa, máš veľmi pekné pery - každé zväčšené pery vyzerajú ako kačacie alebo minimálne nepekne a neprirodzene. Toto jedno fakt nepochopím, načo to ženy robia 🤔
Nie, takéto nie, same o sebe sú krásne a ak tomu pomôžeš ceruzkou, či rúžom, tak to bude dokonalé. 😉
Nie, máš ich veľmi pekné, súmerné. Vôbec nie je dôvod podľa mňa.
Nieeee
Nie prepanajana ved mas krasne pery
Určite nie
Nie, máš pekne pery
Určite nie
Ani omylom!!!.Máš krásne pery a ešte ťa môže veľmi nemilo prekvapiť výsledok po čase.
@zuzanita1609 prečo?
Nie. Mas oekne pery. Kup si ceruzku na pery a lesk.
Nie
Kamarátka ma po roku stále problém s tým,že sú nesúmerné a pritom ich mala ozaj pekné. Teraz ľutuje. Ale tak ... sú pekné,ale sú tvoje,urob ako myslíš 😏
Pozri, co ti pomôže nasa odpoveď, ked ty môžeš mať iny názor?
Pery máš podla mna normálne - ani extra uzke ani extra plné.
Ak ty túžiš po plnsich (pripadne trochu skorigovat sumernost), chod do toho. Ale nech ti to urobí fakt odborník a nie nejaký suflikant, ktorých je veľa.
To je môj názor. Naco sa tym mas trápiť. Zijes len raz, ak ta to ma denne trápiť pri pohľade do zrkadla, chod do toho..
A názor ostatných ľudí je podla mna v tomto prípade irelevantny, oni tvoj život nežijú a žiť nebudú 😊
Ale kocka na foto ma úplne iné pery ako ty, ty máš sumerne, ona nie
Ako ti tu píšu baby, aby si estw nebola potom sklamaná
urcite nie, mas velmi pekne pery. Napichnute pery, hoc aj decentne, uz proste nevyzeraju prirodzene a je to vidno, ze su napichnute.
Nie, nehyzdi sa prosím ťa
Nie
Keď o tom snívaš prečo nie? Ja si chcem tiež zväčšiť, išla by som do toho.
Za mna radsej kvalitny ruž a budu este krajsie.
Nie
Však tie tvoje pery sú bližšie tomu 2. fotke, čo si poslala, než prvej.
Určite to nezväčšuj, to budeš vyzerať hrozne. Skús dať lesk a tú ceruzku okolo, príp. rúž a potom pošli fotku - sama uvidíš, že to máš ako tá žena "po zväčšení".

Ja nie