Oprava auta poškodeného krupobitím. Kto má podobnú skúsenosť?
Dnes su dost silne burky s krupami. Mohli mat aj 5cm. Teraz vidim mozno 30 preliacin na aute. Ako ste dopadli vy? Oprqva by mala byt pdr. Aj tak ma to nasrdilo riadne.
@anonym_aa641c ja viem presne kedy to bolo, júl 2019, taká supercela to bola. Len tu pán @patrike si myslel, že to bolo počas covidu, keď sme vonku nevychádzali ani.
@anonym_81eea9 bolo to v juni (ked uz mas taku velku potrebu MAT pravdu) Isla som po syna do skoly, bol vtedy prvacik a malu ani nie rocnu som mala v kociku. Popoludni okolo 13:30 -14:00. Este som videla ako sused zakryval auto kobercom, ja som bola rada, ze sme dosli domov vcelku, z balkonov odfukovalo veci a lietalo to vzduchom.
@anonym_81eea9 bolo to v juni (ked uz mas taku velku potrebu MAT pravdu) Isla som po syna do skoly, bol vtedy prvacik a malu ani nie rocnu som mala v kociku. Popoludni okolo 13:30 -14:00. Este som videla ako sused zakryval auto kobercom, ja som bola rada, ze sme dosli domov vcelku, z balkonov odfukovalo veci a lietalo to vzduchom.
@anonym_aa641c ja som mal auto poškodené v júli 2019:
https://www.ta3.com/clanok/154138/vychodom-sa-p...
@anonym_aa641c ja som mal auto poškodené v júli 2019:
https://www.ta3.com/clanok/154138/vychodom-sa-p...
@anonym_81eea9 my v juni. Pohladala som na nete: https://www.imeteo.sk/spravy/extremna-burka-8-c...
Tato tu "uradovala" na juhu Kosic.
Toto co si pridal Ty bolo na severe Kosic a ano v juli.
Stazujete sa? Vo Francuzsku taketo krupy padaju kazdy rok. Tam je to uplne normalne. Moj ex ich tam chodi opravovat prave tou metodou bez poskodenia laku (ale nie vsetko sa da). Aj tu na Slovensku to uz mnohe servisy robia. Je to stara vec, vo fabrikach ako VW, Peugeot, Kia - nie len po krupoch su preliaciny a nove auta s preliacinou von zo zavodu nepustia - su tam na to presne zamestnanci, ktori robia len toto. Ako moj ex, tiez sa to naucil v Peugeote.
Mate predpovede pocasia - ak sa tomu chcete vyhnut a mate moznost - tvrda deka cez okna a kapotu - zachrana. I ked nie na 100%, ale vzdy lepsie ako nic. Ale ked to zachytite pocas jazdy, nuz - dobre havarijne poistenie - niet co dodat.
@anonym_autor Zase ked je starsie, je to cisto esteticka vada, ani na STK problem mat nebudes, ja od isteho veku auta neriesim skrabance, nebudem invsetovat do niecoho, co nepredam za viac ako 4000. Nutne opravy, ako nedavno do nuly zosuchane brzdy to je ine.
@patrike no, auto po krupoch je riadna "esteticka vada" - aj ked to okna preziju, ta karoseria je cisty horor. To nie je par skrabancov. To je "diera" vedla "diery", horsie ako emental. A ked to padne tak nestastne, ze poskodi lak, tak dakujem pekne za taku esteticku vadu.
@luliu nemám rád ľudí čo sa potrebujú všade votrieť do každej témy a povedať bullshit. Lebo najprv si premyslím a potom poviem. A starý ujo sa ide vtierať všade.
@anonym_81eea9 To iste teraz robis ty,asi by trebalo viac zit mimo net. Ocividne ti to neprospieva.
@anonym_81eea9 To iste teraz robis ty,asi by trebalo viac zit mimo net. Ocividne ti to neprospieva.
@petulda333 v pohode, ten týpek je iba mimo, čiže nemám problém s tým ho okomentovať, keď sa musí votrieť všade. Kde počas covidu v roku 2021 padali krúpy? Tak nie schválne.
@petulda333 v pohode, ten týpek je iba mimo, čiže nemám problém s tým ho okomentovať, keď sa musí votrieť všade. Kde počas covidu v roku 2021 padali krúpy? Tak nie schválne.
@anonym_81eea9 boze,si ako obohrana platna. Navyse napisal ,,tak pred 5rokmi,, to znamena priblizne 5r. Je to uz trapne co tu tolko omielas dookola
@anonym_81eea9 ale padali, coby nie. Naslo mi informaciu, ze 11.7. 2021 popoludni mesto Kosice zasiahla burka s krupami a porovnavali ju s tou z roku 2019. To som uz v Kosiciach nebyvala, takze ja si ju nepamatam.
Sedi...5 rokov dozadu...ako pisal patrike.
@anonym_81eea9 boze,si ako obohrana platna. Navyse napisal ,,tak pred 5rokmi,, to znamena priblizne 5r. Je to uz trapne co tu tolko omielas dookola
@petulda333 mne to je uplne jedno, ako ITckar nech dava von overene info, pred 5r a pred 8r je rozdiel.
@petulda333 mne to je uplne jedno, ako ITckar nech dava von overene info, pred 5r a pred 8r je rozdiel.
@anonym_81eea9 🤦🤦
@anonym_81eea9 ale padali, coby nie. Naslo mi informaciu, ze 11.7. 2021 popoludni mesto Kosice zasiahla burka s krupami a porovnavali ju s tou z roku 2019. To som uz v Kosiciach nebyvala, takze ja si ju nepamatam.
Sedi...5 rokov dozadu...ako pisal patrike.
@anonym_aa641c to uz sa jej do ,,pribehu,, nehodi 😁
@anonym_aa641c to uz sa jej do ,,pribehu,, nehodi 😁
@petulda333 to je s tymi burkami a krupami take....ked sa to priamo netyka konkretneho cloveka, raz dva zabudne, ze nejaka bola. Nam obilo auto v juni 2019, tuna druhemu anonymovi o par dni neskor v juli toho isteho roku a mozno patrike-ovi o 2 roky neskor. Krupy pocas burky su nanestastie nie az tak zriedkave. Minuly rok mi 10 minutove krupobitie (ani velke neboli, len vela) znicili celu urodu v zahradke. Obsiahla iba nasa dedina, susedne nie. Predpokladam, ze informaciu o tomto krupobiti na nete ani nenajdem, nebolo nijako vyznamne, skody neboli rozsiahle.
@petulda333 to je s tymi burkami a krupami take....ked sa to priamo netyka konkretneho cloveka, raz dva zabudne, ze nejaka bola. Nam obilo auto v juni 2019, tuna druhemu anonymovi o par dni neskor v juli toho isteho roku a mozno patrike-ovi o 2 roky neskor. Krupy pocas burky su nanestastie nie az tak zriedkave. Minuly rok mi 10 minutove krupobitie (ani velke neboli, len vela) znicili celu urodu v zahradke. Obsiahla iba nasa dedina, susedne nie. Predpokladam, ze informaciu o tomto krupobiti na nete ani nenajdem, nebolo nijako vyznamne, skody neboli rozsiahle.
@anonym_aa641c uplne suhlasim. U nas padali krupy asi 2dni dozadu,nastastie sme boli mimo. Inak co sme kecali viaceri,tak su pomerne casto v okoli,len kym clovek nezazije,neulozi sa mu to
@anonym_aa641c uplne suhlasim. U nas padali krupy asi 2dni dozadu,nastastie sme boli mimo. Inak co sme kecali viaceri,tak su pomerne casto v okoli,len kym clovek nezazije,neulozi sa mu to
@petulda333 Michalovce? Par rokov dozadu v dedine Zavadka aj strechy porozbijalo. V ktorom roku to bolo? 3-5 rokov dozadu?
@petulda333 Michalovce? Par rokov dozadu v dedine Zavadka aj strechy porozbijalo. V ktorom roku to bolo? 3-5 rokov dozadu?
@anonym_aa641c nepoviem ti presne,nepamatam si. Som iny smer. A teraz predvcerom v okoli siravy padali

@anonym_81eea9 naozaj? Nie je jedno či 3 či 5 či 10? Či máš potrebu konfliktu? Nádych, výdych .....
@luliu nemám rád ľudí čo sa potrebujú všade votrieť do každej témy a povedať bullshit. Lebo najprv si premyslím a potom poviem. A starý ujo sa ide vtierať všade.