icon

Oprava auta poškodeného krupobitím. Kto má podobnú skúsenosť?

1. júl 2026

Dnes su dost silne burky s krupami. Mohli mat aj 5cm. Teraz vidim mozno 30 preliacin na aute. Ako ste dopadli vy? Oprqva by mala byt pdr. Aj tak ma to nasrdilo riadne.

Strana
z2
patrike
1. júl 2026

My sme mali v Kosiciach tak pred 5 rokmi to iste, autobazare a predajne novych aut, co mali vystavene vonku boli sama preliacenina.

anonym_81eea9
1. júl 2026
@patrike

My sme mali v Kosiciach tak pred 5 rokmi to iste, autobazare a predajne novych aut, co mali vystavene vonku boli sama preliacenina.

@patrike nebolo to pred 5r bolo to viac, bolo to pred covidom. Trošku sa nauč počítať bro.

patrike
1. júl 2026
@anonym_81eea9

@patrike nebolo to pred 5r bolo to viac, bolo to pred covidom. Trošku sa nauč počítať bro.

@anonym_81eea9 Tak nejdem kalendar kontrolovat kvoli tomu.

anonym_81eea9
1. júl 2026
@patrike

@anonym_81eea9 Tak nejdem kalendar kontrolovat kvoli tomu.

@patrike keď sa k niečomu vyjadruješ, tak nech je to korektné. Ja som opravoval 3 autá. Už keď dnes ti ide karta a chceš byť všade strčený, tak hovor korektné info.

anonym_7523fe
1. júl 2026

@anonym_autor u nás nepadla ani kvapka už niekoľko týždňov, bars by pršalo

anonym_c5fca7
1. júl 2026

co je oprava pdr?
@anonym_autor

chrobak7
1. júl 2026
@anonym_81eea9

@patrike keď sa k niečomu vyjadruješ, tak nech je to korektné. Ja som opravoval 3 autá. Už keď dnes ti ide karta a chceš byť všade strčený, tak hovor korektné info.

@anonym_81eea9 Anonymne sa ti dobre pindá, čo? Nemáš gule napísať pod svojim menom?
A nie je to jedno, či to bolo pred 5 alebo 7 rokmi?

anonym_81eea9
1. júl 2026
@anonym_c5fca7

co je oprava pdr?
@anonym_autor

@anonym_c5fca7 Paintless Dent Repair = oprava preliačin bez lakovania.

anonym_81eea9
Autor odpoveď zmazal
anonym_81eea9
1. júl 2026
@chrobak7

@anonym_81eea9 Anonymne sa ti dobre pindá, čo? Nemáš gule napísať pod svojim menom?
A nie je to jedno, či to bolo pred 5 alebo 7 rokmi?

@chrobak7 ako starý Itčkár by nemal dávať von nevalidné dáta. Ale to on vie. Že Peťo?

anonym_e969bd
1. júl 2026

a zrazu uz nie su problemom auta poskodene krupobitim, ale presne datovanie udalosti. To sa da len na MK

biba_18
1. júl 2026
@anonym_81eea9

@anonym_81eea9 a nie je to jedno či to bolo pred 3 alebo 5 rokmi? 🤦‍♀️

anonym_060fa0
1. júl 2026
@biba_18

@anonym_81eea9 a nie je to jedno či to bolo pred 3 alebo 5 rokmi? 🤦‍♀️

@biba_18 U každého iného by to jedno bolo. U tohto adepta však nie. Je pichnutý všade, odborník na všetko, všetko vie, všade bol, niet nad neho lepšieho. Tak keď už sa hrá na perfektného, nech takým aj je.

biba_18
1. júl 2026
@anonym_060fa0

@biba_18 U každého iného by to jedno bolo. U tohto adepta však nie. Je pichnutý všade, odborník na všetko, všetko vie, všade bol, niet nad neho lepšieho. Tak keď už sa hrá na perfektného, nech takým aj je.

@anonym_060fa0 omg

anonym_81eea9
1. júl 2026
@anonym_060fa0

@anonym_060fa0 toto čo opisuje bolo v KE v roku 2019. Ale on si ide svoje, nič neporadil, len niečo šplechol, čo nie je ani pravda. Bola tam rada? Nie iba musí prispieť silou mocou.

anonym_060fa0
1. júl 2026
@anonym_81eea9

@anonym_060fa0 toto čo opisuje bolo v KE v roku 2019. Ale on si ide svoje, nič neporadil, len niečo šplechol, čo nie je ani pravda. Bola tam rada? Nie iba musí prispieť silou mocou.

@anonym_81eea9 Hej, taký jeho ďalší výkrik do tmy. Že: Haló, tu som, prečo si ma nevšímate? A ešte do toho kope nožičkami.

patrike
1. júl 2026
@anonym_81eea9

@chrobak7 ako starý Itčkár by nemal dávať von nevalidné dáta. Ale to on vie. Že Peťo?

@anonym_81eea9 Najhorsie to bolo na Peresi, vela aut malo aj celne sklo rozbite.

anonym_81eea9
1. júl 2026
@patrike

@anonym_81eea9 Najhorsie to bolo na Peresi, vela aut malo aj celne sklo rozbite.

@patrike teraz žiadne krúpy nepadali , pochybujem, že na Pereši. Poradil si mu nejako? okrem blbého údaju?

roja01
1. júl 2026
@anonym_81eea9

@anonym_81eea9 kedy to bolo presne je nepodstatny detail. Podstatny je dosledok krupobitia a riesenie nasledkov.

patrike
1. júl 2026
@anonym_81eea9

@patrike teraz žiadne krúpy nepadali , pochybujem, že na Pereši. Poradil si mu nejako? okrem blbého údaju?

@anonym_81eea9 Radu nepytal, len ci ini mali rovnaky problem.

anonym_81eea9
1. júl 2026
@roja01

@anonym_81eea9 kedy to bolo presne je nepodstatny detail. Podstatny je dosledok krupobitia a riesenie nasledkov.

@roja01 a teda čo mu na to poradil? Vyjadril sa mu k tomu nejako po odbornej stránke, alebo ako to on riešil? Ako mu to pokryla HP apd? Nie, iba random náhodný generátor slov.

chrobak7
1. júl 2026
@anonym_81eea9

@roja01 a teda čo mu na to poradil? Vyjadril sa mu k tomu nejako po odbornej stránke, alebo ako to on riešil? Ako mu to pokryla HP apd? Nie, iba random náhodný generátor slov.

@anonym_81eea9 iba random náhodný generátor slov.

Tak tento titul patrí niekomu inému....😂

anonym_81eea9
1. júl 2026
@chrobak7

@anonym_81eea9 iba random náhodný generátor slov.

Tak tento titul patrí niekomu inému....😂

@chrobak7 nie, jemu. Čo vnímam vo všetkých témach, on generuje ako AI, aj nekorektné dáta, vôbec neoverí a pustí von aj p...u. A na chlapa to už je dosť blbé.

patrike
1. júl 2026

Poistku na to mas ? Ci len zakonnu ?

autor
1. júl 2026

Samozrejme ze poistku havarijnu nemam. Je to starsia budka. Len ma to nasrdilo. Som ho mohol ist dat niekde do garaze. Kurnik. To boli riadne krupky. Ale mozno si to ludia este nevsimli. Je to lokalita zilina. Pekne dobky mam na nom🙂

patrike
1. júl 2026
@anonym_autor

Samozrejme ze poistku havarijnu nemam. Je to starsia budka. Len ma to nasrdilo. Som ho mohol ist dat niekde do garaze. Kurnik. To boli riadne krupky. Ale mozno si to ludia este nevsimli. Je to lokalita zilina. Pekne dobky mam na nom🙂

@anonym_autor Zase ked je starsie, je to cisto esteticka vada, ani na STK problem mat nebudes, ja od isteho veku auta neriesim skrabance, nebudem invsetovat do niecoho, co nepredam za viac ako 4000. Nutne opravy, ako nedavno do nuly zosuchane brzdy to je ine.

anonym_2c4baa
1. júl 2026

@anonym_autor rok 2019 27.6. KS okolie a mala som preliačiny na toyota r4, nafotila som krúpy, nafotila som otlky a poslala do poistovne. Allianz my dohodol obhliadku v KE. Nad Jazerom kdesi za Kauflandom , chlapci z Juhozapadu Slovenska (Iža a okolo) tam mali prenajatu dielňu, kde spomínanou technikou plech narovnávali. Ja som nemala veľa preliačin. Za par hodin boli hotoví.

anonym_aa641c
Včera o 04:43
@anonym_81eea9

@anonym_81eea9 bolo to v roku 2019, pamatam podla veku deti. Ledva sme dobehli domov, z balkonov uz vietor bral kde-co.

@anonym_autor nase je odvtedy s preliaceninami. Vravime, ze je "v puberte". Oprava by nas vysla draho, manzel bol aj nacenit a nechal to tak. Je to len "kozmeticky" problem. A auto je vekovo teraz uz ozaj v puberte. Kym sluzi, nevymenime.

luliu
Včera o 04:50
@anonym_81eea9

@anonym_81eea9 naozaj? Nie je jedno či 3 či 5 či 10? Či máš potrebu konfliktu? Nádych, výdych .....

anonym_81eea9
Včera o 04:51
@anonym_aa641c

@anonym_81eea9 bolo to v roku 2019, pamatam podla veku deti. Ledva sme dobehli domov, z balkonov uz vietor bral kde-co.

@anonym_autor nase je odvtedy s preliaceninami. Vravime, ze je "v puberte". Oprava by nas vysla draho, manzel bol aj nacenit a nechal to tak. Je to len "kozmeticky" problem. A auto je vekovo teraz uz ozaj v puberte. Kym sluzi, nevymenime.

@anonym_aa641c ja viem presne kedy to bolo, júl 2019, taká supercela to bola. Len tu pán @patrike si myslel, že to bolo počas covidu, keď sme vonku nevychádzali ani.

Strana
z2