Ako to všetko skončí?
Ahojte. Zaujima ma Vas nazor na sucasnu politicku situaciu doma i vo svete. Mam pocit ze kazdym dnom je to horsie a bojim sa toho co s nami bude. Sledujete spravy ci radsej ani nie? Ja ked to sledujem mam len uzkost. Najradsej by som zo Slovenska odisla lebo mam pocit ze to nedopadne dobre...
A kam chceš ísť? Tých konfliktov je viac, nielen Ukrajina verzus Rusko... Teda neviem kde by to bolo úplne bezpečné... Za mňa neuberá sa to dobrým smerom, ale sme na to príliš malí páni aby sme to ovplyvnili, teda sa tým zbytočne trápiť, treba si užívať život kým sa dá. Ja sledujem správy občas, nie denne, aby som nebola v úplnom strese a úzkosti, ale zase občas si pozriem, aby som aspoň vedela čo sa deje a nebola úplne mimo.
@marsmykkok Austrália
ono to aj novinari velmi hecuju.....
Novy zeland
Mozno krajiny s neutralitou, ale to je tiez diskutabilne
Zmena nastane. Ale to na námestia nemôže prísť nepatrných 100 000 ľudí ale aspoň milión. Potom by ficko pustil do gatí aj s tými všetkými opičiakmi ktorými sa obklopuje.
Nie je dobrá situácia, ale vždy môže byť aj horšie .Ešte stále to u nás je také zlé,a kto pracuje a má dobrý dôchodok sa nemá zle.Ja sa riadim heslom, vždy dáko bolo,dáko bude..🤷♀️
@klementinka58 vsak to ze tiez neviem ci to novinari nezvelicuju aby bola vacsia sledovanost...
@klementinka58 tak určiteeeeee😂😂😂 Novinari hecuju.😁Všade je bezpečne, su lacnejšie potraviny, sudnictvo v rozklade, oslobodili vsetkych nasich ludi-zlodejov, rozkradaju nasi ludia statnu kasu, mame lacný benzín, nizsie dane, nizsie energie, buzident vybavil mier, zlodej robi politiku na štyri svetové strany, kultura prekvita.... Ale novinari provokujuuuuuu😂😂 Tento vtip bol dobryyyy😂😂
@stanulienkat 👍
@mizoko A ako sa tam asi rodina s dvomi/tromi deťmi dostane žiť natrvalo a ako sa tam uživí? To rovno môžem napísať že sa dá ísť na Mars... Píšme o krajinách, kde má šancu priemerná rodina s deťmi sa dostať a uživiť sa a žiť.
Nesledujem správy vôbec som informovaná len z radia cez den , ale u nás sme si s mužom povedali že politizovat určite doma nebudeme
@klementinka58 v tejto našej krajinke sa nám rozmohol taký nešvár. Nevadí, že smeráci tunelujú, nevadí že ničia naše zahraničné vzťahy, nevadí, že nás okrádajú cez druhý pilier, všetkému na vine sú tie svine novinárske protislovenské, že o tom informujú!!
@marsmykkok moja sesternica tam žije aj s rodinou,majú tri deti a nezdá sa že by sa nevedeli uživiť
@mizoko a to odišli jeden deň s deťmi zo Slovenska len tak? Alebo tam študovali a ostali žiť?
@marsmykkok nestudovali tam,presťahovali sa tam
@marsmykkok ale veď ok ja som len dala návrhm. Ak niekto hľadá len výhovorky ako sa niečo nedá no tak sa nebude dať.
@mizoko tak ale do australie nie je lahke sa dostat. neda sa len tak zbalit caky paky a ist tam zit. a to viem pretoze tam mam tiez niekoho a viem co museli podstupit.
@pralinka25 to áno,ale dá sa to. Je to náročné ale da
@mizoko ale ako rada je to nefunkcne pretoze pravidla su stale prisnejsie a je to viacmenej pre bezneho cloveka nemozne.
@pralinka25 a skúsila si to?
Horší sa to 50 rokov, čo som už na svete. Myslíš, že predtým mali ľudia pocit väčšieho bezpečia a istoty? Ale kde!
Vojny boli vždy, i hrozby jadrových zbraní, politikom vždy išlo o vlastné blaho. Na druhú stranu, aspoň čo sa týka tejto časti sveta, nikdy nemali ľudia lepšiu dostupnosť jedla, zdravotnej starostlivosti, možnosti študovať, cestovať. V každej dobe bolo niečo zlé a niečo dobré. Milión vecí by som zmenila, s miliónom nesúhlasím, ale zasa ani nemám katastrofické scenáre.
Obcas citam co za dalsiu hlupost Trump vypusti a nas Ficko tiez. Ja verim, ked Amikom doma raz pretecie pohar trpezlivosti s oranzovym a urobia s nim poriadok. A u nas sa podaria predcasne volby.
@euka210 u nas sa nepodaria predcasne Bohuzial. Tato zberba sa tam bude drzat zubami, nechtami. Ide im o vela. To len Fico sa vyhrazal predcasnymi volbami, ked bol v opozicii. Vtedy chcel vypisovat referenda a vsetko mozne. Vraj na to maju ludia pravo. Zaujimave, ze ked je pri moci on, tak uz zmenil retoriku a ludia uz na to pravo nemaju. Vtedy zvazal jednobunkovce z celeho Slovenska a robili tu randal.
Joj chudacikovia ako je vam na Slovensku zle. Ale ked chcete dat krajinu, v ktorej by vam bolo lepsie, tak vymyslite australiu🤦♀️🤦♀️🤦♀️...so vsetkou tou havedou, poziarmi, horucavami,nekulturou, 'otrokmi' z azie, co tam maju a opovrhnutim k povodnym obyvatelom. Tiez vzdialenost od slovenska netreba zabudnut. A este "kamarat povedal", ze "nasporenych" 100 litrov je tam na zaciatok malo😀😀😀
To vam pride lepsie, ako hociaky stat vo vami obdivovanej EU? 😆 A za to je zodpovedny Fico a po novom Trump??😁
Chcete sa mat ako v australii? Chodte byvat niekam ku brehu Latorice, budete mat Australiu.
@autorka s tvojim pristupom ti lepsie nebude nikde. Upokoj sa, nic sa nedeje. Prestan citat sme, dennik n a hystericke vylevy na mk a tie aj prestan pisat.
Skus sa dat do poriadku, sportovat a vysadit AD😀
@oliolijanka ty ale asi tiez nebudes uplne ok. tiez sa upokoj.