@anonym_ddebbf Kolko klimatizacii by bolo, ak by si Nad nerobil kampan za statne ?
@patrike kolko klimatizacii by bolo za 5000€ mesačne doživotnu rentu ? alebo fico čo mal referendum tak tie klimatizacie za to jeho teda ked označujeme koho je nie je by už mohl byt dávno funkčne v tých nemocniciach
@pr85 Ty budeš asi dosť nenáročný keď sa takto tešíš zo smiešnych 100 eur, bagety a trápnej kávenky 😀 By som sa hanbil aj za to to vôbec spomínať
@anonym_5950e5 mne sa zdá dost rozdielne mat a nemat 100€ v tejto dobe ,tiež by som si šla sadnut do komisie , len u nás je tam až pretlak
Dakujem strane Demokrati za vyhodene peniaze zo statneho rozpoctu na ich kampan. Jedni kradnu, druhi rozhadzuju na zbytocne referenda. Navyse odstiepencov od sialencov z Olano nebudem volit, ani podporovat. Na Slovensku je plno nadbytocnych a zbytocnych stran a Demokrati su jedna z nich. Ini, ako Olano, len skodia a blokuju sformovanie jednotneho frontu proti Smeru.
@patrike zabudla si sa poďakovať Ficovmu podržtaškovi za spôsob a čas vypísania referenda
nie, ta dozivotna renta vyjde menej ako toto jedno nezmyselne referendum.
nie, ta dozivotna renta vyjde menej ako toto jedno nezmyselne referendum.
@anonym_20404d ale tu ide o princip , niekto kto má premiersky plat si predsa z neho vie odložit na dôchodok ktory bude mat dobry nie ako ty alebo my
a my budeme mat zbabrane dôchodky vdaka nemu
je to aj vyjadrenie svojho postoja k jeho rozhodnutiam, ked ignoruje ludi v uliciach
ide aj o vyhodenu 3 otazku , schvalne vybraty datum ..
@anonym_5950e5 Tak poteší to, keď som v komisii celý deň.
@pr85 Nechcelo by sa mi tam sedieť celú sobotu a zabit tým. Smiešnych 100 eur by mi za to nestálo
@patrike Ja som rád, že referendum sa uskutočnilo. 101 EUR, bageta, kavenka plus 2 gastrace (13 EUR) za predsedníctvo nenájdem len tak na ulici. A robota oproti parlamentným a komunálnym voľbám skoro nulova. Vďaka vám všetkým, ktorí ste mi to zacvakali. 🙂
@pr85 ďakuj len Naďovi a prezidentovi, že takú sprostosť vôbec vymysleli.
@anonym_5950e5 ak máš luxusny prijem a malé vydavky tak ano
mna by potešili hned by som mala na welnes alebo dvojo topanok napr
@sara07 Každý má taký príjem aký si zariadi. Ja som rád, že nemusím ujúkať nad smiešnymi 100 eurami ako nad nejakou mega sumou.
Tak mobilizuj co najviac ľudí, aj keď bude neplatné, nejaká výpovedná hodnota to bude
@anonym_ddebbf bude neplatné a je jedno či 5-10 ľudí ukecám, žiadna výpovedná hodnota z toho nebude len kopec papiera.
@pr85 ďakuj len Naďovi a prezidentovi, že takú sprostosť vôbec vymysleli.
@januska12323 Ak si myslíte, že Fico si zaslúži doživotnú rentu, tak áno, potom to pre vás je sprostosť 🙂
@sara07 Každý má taký príjem aký si zariadi. Ja som rád, že nemusím ujúkať nad smiešnymi 100 eurami ako nad nejakou mega sumou.
@anonym_5950e5 ja som mala dobry prijem ked som mala TTp a szoč na privyrobenie, bohate nám to stačilo
teraz vdaka užasnemu mikroodovodu som musela ja aj manžel pozastavit , lebo po zaplateni fakt nie sem ochotní makať navyše , dost čo sme prišli o DB lebo sme si dovolili makat čestne
takže to nie je vždy ako si JA zariadim
@anonym_autor nie nebola som..
@januska12323 Ak si myslíte, že Fico si zaslúži doživotnú rentu, tak áno, potom to pre vás je sprostosť 🙂
@anonym_5950e5 nemyslím a môj hlas nič nezmení, to je fakt
@januska12323 To je taký klasický slovenský prístup. Aj preto táto krajina takto vyzerá, lebo ľudom sa jednoducho nechce nič menit, tak si radšej povedia, že to nemá zmysel..
Ludia ako ty, takto inak fungujú aj v iných oblastiach života, kde už dopredu vedia že niečo robiť nemá zmysel.
@sara07 U nás na poslednú chvíľu zháňajú do komisie. Nikto nemá záujem. Aj predsedom som sa stal len tak, bez hlasovania.
@pr85 teraz čítam že e doklad občiansky komisie na referende neuznávaju
to fakt ?
neskutočne prachy dali do digitalizacie a v podstate ho nikde na uradoch neuzanavaju alebo nemaju čitačky 🙈🙈🙈
@januska12323 ked to takto odpiše milion ludi tak to dost zmeni .. najlepšie sa vyhovorit
@januska12323 To je taký klasický slovenský prístup. Aj preto táto krajina takto vyzerá, lebo ľudom sa jednoducho nechce nič menit, tak si radšej povedia, že to nemá zmysel..
Ludia ako ty, takto inak fungujú aj v iných oblastiach života, kde už dopredu vedia že niečo robiť nemá zmysel.
@anonym_5950e5 ako hovorím na ostatné voľby chodím či do parlamentu, európskeho parlamentu, prezidentské, miestne, tam má môj hlas zmysel aj pri nízkej účasti, naozaj nevidím zmysel v hlase keď bude celá voľba neplatná, ty áno?
@patrike zabudla si sa poďakovať Ficovmu podržtaškovi za spôsob a čas vypísania referenda
@danica2711 A este Ustavnemu sudu, ktory krasne povedal to, co aj Demokrati vedeli uz v case zberu podpisov : referendom nemozno skratit volebne obdobie a vyhlasit predcasne volby.
@danica2711 A este Ustavnemu sudu, ktory krasne povedal to, co aj Demokrati vedeli uz v case zberu podpisov : referendom nemozno skratit volebne obdobie a vyhlasit predcasne volby.
@patrike nie oni mali tak napísanu otázku žeby prešla, porovnavaš dve rozličné formulácie jednej veci
Hlavne cesta k porazke Fica vedie cez volby, nie cez taketo partizanciny. Pred volbami potom zlozit koaliciu z cim menej stran proti sucasnym. Nepotrebujeme Olano / Slovensko, nepotrebujeme Demokratov, vie niekto povedat, aky maju program, okrem vseobecnych fraz ?
Ked v Madarsku dokazali dat prec Orbana skrz jednu stranu, tu by to slo tiez, uplne staci PS + nieco na vyvazenie = SaS + kto to citi viac nabozne, tak KDH. Madarom slubit zastupenie v ramci celostatnych stran, nemusia mat svoju Alianciu.
Tych sasov, blaznov a milion predsedov stran s 10 clenmi v Bratislave, naco ?

@pr85 Ty budeš asi dosť nenáročný keď sa takto tešíš zo smiešnych 100 eur, bagety a trápnej kávenky 😀 By som sa hanbil aj za to to vôbec spomínať
@anonym_5950e5 Tak poteší to, keď som v komisii celý deň.