icon

Boli ste hlasovať v dnešnom referende?

Včera o 10:27

Nezabudnite 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Boli ste hlasovať v dnešnom referende?
sara07
Včera o 13:59
@patrike

@sara07 To si stazuj na Ustavnom sude, nie u mna.

@patrike ale demokratov otázka sa na ustavny sud ani nedostala, pele vôbec nič neriešil , on ju proste vyškrtol a vyhlasil, využil svoju pravomoc a prekrutil
uplne ina situacia ako ked to dali na ustavny sud
ustavny sud s týmto nema nič spoločne
ja som tie dve formulácie čítala, boli rozdielne , a bola by prešla , vyslovene bola inak formulovana , mysliš že by do toho šli keby vedeli že je to blbost a neprejde to
ale zaleží koho čitaš, počuvaš k danej tematike , to je pravda

anonym_3426ba
Včera o 14:20
@anonym_ddebbf

@januska12323 Hm, si úplne v pohode s tým, že budeš politikom platiť doživotnú rentu?
V BA sa skladáme na klímu v nemocnici, v KE na nove okna, deti s ťažkými diagnózami nemajú preplatené rehabilitácie, onko pacienti nedostávajú liečbu, ale politici budú má doživotnú rentu
Ak toto niekto názyva stratou času q peňazí tak fakt tato krajina je stratena

@anonym_ddebbf táto krajina je už dávno stratená. Ilúzie ma dávno prešli o tomto národe.

babababka
Včera o 14:47

Nie nebola a ani nikto z mojej rodiny.Tie peniaze sa mohli použiť určite lepšie.Ak už,tak nazmenu stačí nový zákon,netreba hneď drahé ,zbytočné referendum.

sara07
Včera o 14:54
@babababka

Nie nebola a ani nikto z mojej rodiny.Tie peniaze sa mohli použiť určite lepšie.Ak už,tak nazmenu stačí nový zákon,netreba hneď drahé ,zbytočné referendum.

@babababka no nestačí , pretože neprejde hlasovanim
a oni ho nezmenia lebo im to vyhovuje
čitala som rozlične vyhovorky ale toto je TOP
neprešli iné zákony a upravy navrhovane v prospech ludi alebo rodin, prečo by mala presjt zrovna toto ?

anonym_905851
Včera o 14:59
@anonym_ddebbf

@januska12323 Hm, si úplne v pohode s tým, že budeš politikom platiť doživotnú rentu?
V BA sa skladáme na klímu v nemocnici, v KE na nove okna, deti s ťažkými diagnózami nemajú preplatené rehabilitácie, onko pacienti nedostávajú liečbu, ale politici budú má doživotnú rentu
Ak toto niekto názyva stratou času q peňazí tak fakt tato krajina je stratena

@anonym_ddebbf aj si čítala tie otázky v referende?

anonym_677525
Včera o 15:02
@pr85

@anonym_autor Áno, bola dokonca sedím celý deň v komisii ako predseda.

@pr85 To aj ludia so schizofreniou mozu predsedat komisii?Raz o sebe pises v muzskom a raz v zenskom rode.wtf?

anonym_7da8c9
Včera o 15:10
@patrike

Dakujem strane Demokrati za vyhodene peniaze zo statneho rozpoctu na ich kampan. Jedni kradnu, druhi rozhadzuju na zbytocne referenda. Navyse odstiepencov od sialencov z Olano nebudem volit, ani podporovat. Na Slovensku je plno nadbytocnych a zbytocnych stran a Demokrati su jedna z nich. Ini, ako Olano, len skodia a blokuju sformovanie jednotneho frontu proti Smeru.

@patrike "Od vzniku samostatnej Slovenskej republiky v roku 1993 bolo vyhlásených 10 celoštátnych referend, pričom platné bolo iba jediné."
Pri tych ostatnych si bol co, ticho? Rozkradnute miliardy Smerom, to drzis hubu, ale 12 mil za toto referendum budes vykrikovat?
https://sk.wikipedia.org/wiki/Zoznam_referend_n...

babababka
Včera o 15:12
@sara07

@babababka no nestačí , pretože neprejde hlasovanim
a oni ho nezmenia lebo im to vyhovuje
čitala som rozlične vyhovorky ale toto je TOP
neprešli iné zákony a upravy navrhovane v prospech ludi alebo rodin, prečo by mala presjt zrovna toto ?

@sara07 Však budú normálne voľby,tam treba ísť a voliť svojich.Potom sa to dá zmeniť.

pr85
Včera o 15:36
@anonym_677525

@pr85 To aj ludia so schizofreniou mozu predsedat komisii?Raz o sebe pises v muzskom a raz v zenskom rode.wtf?

@anonym_677525 Prosím? Ja píšem vylucne v mužskom rode. Žena si niekedy pozícia môj telefón a napíše sem nieco.

dvadsatosem
Včera o 15:38

Bol som a viem že účasť bude asi malá a aj tak je výsledok nezáväzný, ale aspoň ficiak a jeho družina uvidia že nie všetkým občanom je jedno čo s krajinou robia. A dúfam že mu praskne žilka. Demokratov voliť asi nebudem ale držím im palce nech sa dostanú nad 5% nech je s kým skladať ďalšiu vládu.

margotka17
Včera o 15:42

@anonym_autor boli sme, aj som sa spýtala na účasť, no vraveli, že veľmi málo bolo a to som bola v čase obeda. Snáď do večera sa to rozbehne 👍.

anonym_677525
Včera o 15:47

Boli sme.Ak bude slaba ucast,ti zlodeji dostanu kridla a ukradnu aj to co je privarene.Kazdemu je jedno co sa v republike deje a potom sa tu vyplakava,ako sa tu tazko zije.

margotka17
Včera o 15:54
@patrike

Hlavne cesta k porazke Fica vedie cez volby, nie cez taketo partizanciny. Pred volbami potom zlozit koaliciu z cim menej stran proti sucasnym. Nepotrebujeme Olano / Slovensko, nepotrebujeme Demokratov, vie niekto povedat, aky maju program, okrem vseobecnych fraz ?
Ked v Madarsku dokazali dat prec Orbana skrz jednu stranu, tu by to slo tiez, uplne staci PS + nieco na vyvazenie = SaS + kto to citi viac nabozne, tak KDH. Madarom slubit zastupenie v ramci celostatnych stran, nemusia mat svoju Alianciu.
Tych sasov, blaznov a milion predsedov stran s 10 clenmi v Bratislave, naco ?

@patrike presne tak. Slováci z domu od gauča majú reči, že dosť bolo Fica a tak, a keď prislo na voľby, tak Fico vyhral. Ja tomu nerozumiem 😏.

anonym_3426ba
Včera o 16:04
@babababka

@babababka pre Boha 🤦🤦🤦a ako má asi prejsť nový zákon? DO-KE-DY???

anonym_3426ba
Včera o 16:06
@pr85

@patrike Ja som rád, že referendum sa uskutočnilo. 101 EUR, bageta, kavenka plus 2 gastrace (13 EUR) za predsedníctvo nenájdem len tak na ulici. A robota oproti parlamentným a komunálnym voľbám skoro nulova. Vďaka vám všetkým, ktorí ste mi to zacvakali. 🙂

@pr85 🤦🤦🤦

sara07
Včera o 16:18
@babababka

@sara07 Však budú normálne voľby,tam treba ísť a voliť svojich.Potom sa to dá zmeniť.

@babababka tie su o rok , a budú mat iné veci riešit , neviem či sa to vôbec bude všetko stihat v jednom volebnom obdobi
prepač ale toto je taky alibizmus aby si nemusela ist, fakt topka totálna

anonym_677525
Včera o 16:27
@sara07

@babababka tie su o rok , a budú mat iné veci riešit , neviem či sa to vôbec bude všetko stihat v jednom volebnom obdobi
prepač ale toto je taky alibizmus aby si nemusela ist, fakt topka totálna

@sara07 presne tak.uz ked to referendum zaplatime,tak aspon ukazme tym zbojnikom,ze nam to nieje jedno ako sa rozkrada republika

yellowunicorn
Včera o 17:00

No tak pred chvíľou som prišla a keď listovali v tých zoznamoch tak tam bolo dokopy tak 10 podpisov 🫩 a to mám priezvisko takmer na konci abecedy ...

patrike
Včera o 17:09
@pr85

@patrike Ja som rád, že referendum sa uskutočnilo. 101 EUR, bageta, kavenka plus 2 gastrace (13 EUR) za predsedníctvo nenájdem len tak na ulici. A robota oproti parlamentným a komunálnym voľbám skoro nulova. Vďaka vám všetkým, ktorí ste mi to zacvakali. 🙂

@pr85 Tebe staci stovka za cely den od povedzme od 6:45 do 23:30, nez to spocitas a odovzdas ? To je aka hodinova mzda ? Stovku zarobim za 2 az 4 hodiny, podla narocnosti projektu, ci to robim pre kamosov alebo cudzich.

danica2711
Včera o 17:26
@sara07

@patrike ale demokratov otázka sa na ustavny sud ani nedostala, pele vôbec nič neriešil , on ju proste vyškrtol a vyhlasil, využil svoju pravomoc a prekrutil
uplne ina situacia ako ked to dali na ustavny sud
ustavny sud s týmto nema nič spoločne
ja som tie dve formulácie čítala, boli rozdielne , a bola by prešla , vyslovene bola inak formulovana , mysliš že by do toho šli keby vedeli že je to blbost a neprejde to
ale zaleží koho čitaš, počuvaš k danej tematike , to je pravda

@sara07 presne tak, cez Ústavný súd by to bolo prešlo, ale prázdny oblek v prezidentskom paláci zas raz poslušne splnil svoju úlohu, pridal k tomu skvelý dátum a spokojne sa usmieva

pr85
Včera o 17:38
@patrike

@pr85 Tebe staci stovka za cely den od povedzme od 6:45 do 23:30, nez to spocitas a odovzdas ? To je aka hodinova mzda ? Stovku zarobim za 2 az 4 hodiny, podla narocnosti projektu, ci to robim pre kamosov alebo cudzich.

@patrike Ale mňa to aj baví. Nerobím to len pre peniaze.

anonym_74005a
Včera o 17:42

Ano

anonym_7da8c9
Včera o 17:43
@patrike

Dakujem strane Demokrati za vyhodene peniaze zo statneho rozpoctu na ich kampan. Jedni kradnu, druhi rozhadzuju na zbytocne referenda. Navyse odstiepencov od sialencov z Olano nebudem volit, ani podporovat. Na Slovensku je plno nadbytocnych a zbytocnych stran a Demokrati su jedna z nich. Ini, ako Olano, len skodia a blokuju sformovanie jednotneho frontu proti Smeru.

@pr85
@patrike Uz chapem, preco je vacsina tunajsich muzov na mk oznacovani za luzrov a stroskotancov... Jeden bigotny fanatik si doma ani nezasuka, tak chodi zavzdusnovat sem a do volebnej komisie na bagetu, druhy je prosmerak.

anonym_47635d
Včera o 17:44

@anonym_autor bola som, zial, ucast je miziva

tilly
Včera o 17:47

Môj muž bol teraz. Sme zo začiatku abecedy a na tej strane nebol nikto podpísaný zatiaľ, ale vraj akurát začínali chodiť ľudia
Ja sa ešte len chystám.

pr85
Včera o 18:08
@anonym_7da8c9

@pr85
@patrike Uz chapem, preco je vacsina tunajsich muzov na mk oznacovani za luzrov a stroskotancov... Jeden bigotny fanatik si doma ani nezasuka, tak chodi zavzdusnovat sem a do volebnej komisie na bagetu, druhy je prosmerak.

@anonym_7da8c9 Prosmerak nie som. A bigotny fanatik? No to určite. 🙂 A zasukam si so ženou, o to nemaj strach.

patrike
Včera o 19:03
@anonym_7da8c9

@pr85

@anonym_7da8c9 To je typicke pre fanusikov Demokratov, cize byvalych fanusikov pacienta Matovica. Bud si s nimi alebo proti nim. Kto kritizuje referendum, je urcite smerak. Pozri si moje prispevky, pisem o vytvoreni jedntneho frontu proti Ficovi. ak ta to zaujima, tak dlhe roky volim SaS.

patrike
Včera o 19:05
@pr85

@anonym_7da8c9 Prosmerak nie som. A bigotny fanatik? No to určite. 🙂 A zasukam si so ženou, o to nemaj strach.

@pr85 Pochopil som to tak, ze ty si ten bigot a ja smerak.

anonym_105679
Včera o 19:12
@pr85

@pr85 Za málo. A že ty volíš Fica, lebo guláš a pre ženu karafiát zadarmo?

sticker
anonym_447f20
Včera o 19:22

@anonym_autor nezabudla som. A nebola som. Keby neplatilo to nezmyselné kvórum, tak samozrejme idem.