@anonym_autor 2 voliči ideme po obede
Áno
@anonym_autor pôjdem, len mam obavu že to stačiť nebude 🥺
Práve ideme vyjadriť svoj názor.. Máme vol.preukazy 👍. Pekný deň.
chystáme sa - 5 x
Nie,nejdem nikam.Je mi zle.Mam horúčku, celý človek boli, keď je horúčka vysoká, napína ma na zvracanie.Mam zapálené aj močové cesty...
Nie a ani nejdem, zbytočná strata času a peňazí.
@januska12323 Hm, si úplne v pohode s tým, že budeš politikom platiť doživotnú rentu?
V BA sa skladáme na klímu v nemocnici, v KE na nove okna, deti s ťažkými diagnózami nemajú preplatené rehabilitácie, onko pacienti nedostávajú liečbu, ale politici budú má doživotnú rentu
Ak toto niekto názyva stratou času q peňazí tak fakt tato krajina je stratena
Nie a ani nejdem, zbytočná strata času a peňazí.
@januska12323 nuž tak peniaze sú už vyhodené a tebe to zaberie aj s cestou koľko, 10-15 minút?
Dakujem strane Demokrati za vyhodene peniaze zo statneho rozpoctu na ich kampan. Jedni kradnu, druhi rozhadzuju na zbytocne referenda. Navyse odstiepencov od sialencov z Olano nebudem volit, ani podporovat. Na Slovensku je plno nadbytocnych a zbytocnych stran a Demokrati su jedna z nich. Ini, ako Olano, len skodia a blokuju sformovanie jednotneho frontu proti Smeru.
@januska12323 Hm, si úplne v pohode s tým, že budeš politikom platiť doživotnú rentu?
V BA sa skladáme na klímu v nemocnici, v KE na nove okna, deti s ťažkými diagnózami nemajú preplatené rehabilitácie, onko pacienti nedostávajú liečbu, ale politici budú má doživotnú rentu
@anonym_ddebbf Kolko klimatizacii by bolo, ak by si Nad nerobil kampan za statne ?
@anonym_autor boli sme ráno
@anonym_ddebbf Kolko klimatizacii by bolo, ak by si Nad nerobil kampan za statne ?
@patrike alw prosím ta, toto sú drobne oproti tomu čo kradne smerohlas
Chod si pozrieť múr za milión okolo kukurice
@anonym_ddebbf nie som s tým v pohode ale referendum nebude platné tak môj hlas pôjde akurát do koša tak isto ako tvoj.
@anonym_ddebbf nie som s tým v pohode ale referendum nebude platné tak môj hlas pôjde akurát do koša tak isto ako tvoj.
Tak mobilizuj co najviac ľudí, aj keď bude neplatné, nejaká výpovedná hodnota to bude
nie nejdem, ak by toto referendum aj bolo platne (co nebude) tak jeho naklady vysoko prevysia rentu aj keby Fico zil 200 rokov a ak by mal urobit specialnu prokuraturu a obnovit NAKU (ktore sa len premenovala na UBOK) tak vo da si na ich celo svojich ludi a 7 rokov su neodvolatelni, myslim ze by sa mu to aj pacilo hadam
to referendum je trapna kampan Demokratov za statne
Bola som, aj ked sa mi toto referendum zda nezmyselne, ale beriem to ako vyjadrenie mojho nazoru na fica, som zvedava, ci budge aspon 15% ucast
@patrike Ja som rád, že referendum sa uskutočnilo. 101 EUR, bageta, kavenka plus 2 gastrace (13 EUR) za predsedníctvo nenájdem len tak na ulici. A robota oproti parlamentným a komunálnym voľbám skoro nulova. Vďaka vám všetkým, ktorí ste mi to zacvakali. 🙂
@patrike Ja som rád, že referendum sa uskutočnilo. 101 EUR, bageta, kavenka plus 2 gastrace (13 EUR) za predsedníctvo nenájdem len tak na ulici. A robota oproti parlamentným a komunálnym voľbám skoro nulova. Vďaka vám všetkým, ktorí ste mi to zacvakali. 🙂
@pr85 Ty budeš asi dosť nenáročný keď sa takto tešíš zo smiešnych 100 eur, bagety a trápnej kávenky 😀 By som sa hanbil aj za to to vôbec spomínať
Večer sa chystáme v rámci prechádzky na zmrzlinu.
@pr85 Ty budeš asi dosť nenáročný keď sa takto tešíš zo smiešnych 100 eur, bagety a trápnej kávenky 😀 By som sa hanbil aj za to to vôbec spomínať
@anonym_5950e5 smiesnych 100 € ? vazne ?

Áno.