Čo bude teraz robiť Korčok?
Čo teraz bude robiť? uvidíme ho v tv? založí stranu, bude kandidovať opeť na prezidenta? ale už má 60 rokov, nepôjde už do dôchodku?
@huginko píšem ho schválne tak ako sa mi chce, ak dovolíš. Keby sme len tieto problémy mali s gramatikou.
Iba toto ste si vybrali z celého príspevku? Gramatiku? Inak je všetko s Pelle o.k?
Tak fajn.
Mne ale vadia kriminálne činy celej koalície tak sa s tebou nezhodneme. Gramatiku ries so svojimi deťmi.
@apolka77 páčil sa ti jeho prejav? Nedokázal prijať prehru na úrovni ako chlap.
@xckaretxxx 🤣🤣🤣
@mandzula presne tak. Mentalita naroda a nie kto je pri moci. Ved to je uplne smiesne. Predstavujem si, ako pri skvele vybudovanej kariere, uzasnych kamaratoch, skvelych vztahoch odchadzam, lebo zvolili Pelegriniho. By som sa mu mohla ma to… ovela viac som sklamana z niektorych ludi
@apolka77 so svojim prejavom si rovnaka ako ti o ktorych pises 🤷♀️
@apolka77 odstehuj se do Humpolce
@xckaretxxx sama sa tam odsťahuj, či už si tam?
@xckaretxxx a ako by prijal prehru fico? Ten by denno denne chŕlil tlačovky o Sorosovi, zapredaných médiách, rozvracačoch štátu, len aby čo najviac rozoštval ľudí. Čo robil posledné roky v opozícii? Prišiel niekedy s nejakým nápadom ako zlepšiť život ľudí počas covidu alebo vysokej inflácie? Od neho som vždy počul len kritiku, kritiku a kritiku, nič iné.
Čo spravil od nástupu k moci? Spravil niečo, čo by zlepšilo život ľuďom?
Tu máš https://komentare.sme.sk/c/23309160/35-veci-kto...
ak tam nájdeš niečo pozitívne, čo skutočne pomohlo bežným ľuďom, tak sa potom ohlás.
Človek tu chvíľku nie je a to Sáru z rane. Ženy, muži kľud. Hádam sa tu nebudete hádať, pretože každý ma iné názory a presvedčenia. Každý volil podľa svojho svedomia a vedomia. V poslednom čase mám zato, že každý, kto volil korčoka tu len útočí na tých, ktorí ho nevolili. Takto sa správajú, vyspelí ľudia prosím vás pekne. Už s výsledkami neurobíme nič. Tak sa tu netreba vzájomne osočovať.
*zrazu stane
@huginko O k. Oslovila si ma prva ty, po mojej reakcii na @liv1 : "ako nezvladol prehru? Ten jeho prejav bol podla mna vyborny. Uprimny, prajny, dostojny"
si napisala:
@eva8 "si si istá, že vravíš o jeho prejave? Lebo ani jedno z toho, čo píšeš, jeho prejav nesplnal"
Nuz, podla mna splnal.
1. Vyborny = subjektivny pohlad, neda sa dokazat, teda toto je na pocite. Za vyborny ho v tomto pripade povazujem aj preto, lebo bol uprimny, dostojny a aj prajny.
2. Uprimny = je zaujimave, ze na jednej strane je Korcok kritizovany za to, ze emocne nezvladol situaciu. Odrazu tie jeho emocie su vykonstruovane, neuprimne? 🙃
3. Prajny, dostojny = toto rozpisem, aj zacitujem.
Dostojny, prajny:
Obleceny slusne ( na rozdiel od vitaza a kamaratov vitaza, ktori vyzerali ako zenich so svadobnymi hostami po polnoci. "Trojrodina" oslava zavŕšná, oficialne schvalena)
Na MK uz boli kritizovane aj to, ze si prenajal priestory 🙃 Dostojne priestory prenajal pre volicov, nie pre V.I.P. hosti. A nepremenil ich na krcmu.
Dalej:
V uvode prejavu oslovenie, podakovanie "Dakujem, ze ste tu so mnou," zhrnutie jeho pocitov, spomenul hovorenie pravdy. Volby prirovnal k sviatku demokracie (to sa mi naramne paci). Aj ked je z vysledku sklamany a rozcarovany, respektije ho
Ptepis:
"Prijemny dobry vecer, vazene damy, vazeni pani, priatelia, cteni hostia, mile spoluobcianky a spoluobcania. Dakujem, ze ste tu so mnou a dovolte mi zacat tak, ako som sa snazil k vam, k obciankam a obcanom Slovenskej republiky prihovarat od prveho dna, kedy som ohlasil moju kandidaturu na prezidenta SR. Snazil som sa hovorit z duse, snazil som sa hovorit pravdivo a preto aj ta emocia, ten cit, ktory chcem s vami zdielat a teda tu hlavnu pravdu povedat je, ze som sklamany. Som uprimne sklamany, som rozcarovany.
Ale samozrejme, kedze som dusou sportovec a viem, aka je politika, treba priat vysledok a ja chcem povedat, ze ho respektijem, lebo toto bol sviatok demokracie a do neho patri aj to, ze jeden zvitazi a iny prehra. Preto, dovolte mi, v mojom vlastnom mene zagratulovat vitazovi prezidentskych volieb, Petrovi Pellegrinimu.
Chcem vyjadrit presvedcenie za nas, vsetkych obcanov Slovenskej republiky, ze PP bude prezidentom takym, ako hovori ustava SR. Ze PP bude nezavisly, ze PP bude, ako ustava hovori, konat podla vlastneho presvedcenia a ze PP bude prezident, ktory bude konat bez prikazov. Toto mu zelam zo srdca a toto zelam celej SR, lebo takyto ma byt prezident SR.
To druhe, co vam chcem povedat, je pre mna najdolezitejsie. A to vyjadrit vdaku vsetkym volickam a volicom, ktori mi prejavili doveru, ktori priali, podporili a ktori uverili tej vizii prezidenta, ktoru som chcel uprimne ponuknut. Chcem sa z tohto miesta samozrejme podakovat velmi uprimne za podporu vsetkym politickym stranam, ktore ma podporili, pretoze som bol obcianskym kandidatom, ale od zaciatku som hovoril, ze prijmem podporu pol. stran a ja som velmi rad, ze to boli pol.strany, ktore sa zhodli so mnou a ja s nimi. Pretoze su to pol.strany, ktorym zjavne, zjavne zalezi na buducnosti SR. Takze, z tohto miesta vam za to velmi pekne dakujem. "
Cize nic z toho "nesplnal"?
… a ja by som chcela sem doplniť aj toto. “Prejav” nášho skutočného prezidenta: https://www.instagram.com/reel/C5gBmsIKp5C/?igs... a teraz, prosím, hodnoťte. Je toto skutočne v poriadku?
*prijat vysledok (prial dobreho prezidenta a prezidentovi, prijal prehru, len toto rozpisujem kvoli "bodu")
Viac preklepov, chyb, chybajucich ciarok

@apolka77 ci sa nam to paci, alebo nie, bude to prezident, tak sa naucme spravne pisat jeho meno.