Čo hovoríte na výsledky volieb?
Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?
@chodec15 suhlasim..Akurat Kocner ma pravoplatne odsediet 19 roky za zmenky prepustit ho bude tazke
@chodec15 Toto sú úplne nepodložené informácie a úplne jednostranný pohľad. pravda vždy býva niekde uprostred. Alebo ide o čitateľa denníka Sme, Denník N a pod.
Keby som bola politik tak to riešim a to, čo by dostali ako pokutu, by som dala na útulok pre psov.
@zuzinabila táto krajina už v krachu bola keď bolo voľby... Všetko zdevastované, platy mizerne, jako ja neviem asi Fico zaslepil oči 12 rokmi kradnutie pretože on z toho co sľuboval ale absolútne nič neurobil jedine pre seba a to nik nevidí kks, ja som Nórmlane rozčarovaný, prečo teda keď si myslíš ze krajina je v horšom stave prečo každý otrcal ruku ze chce pridať a následne peniaze zobral, prečo každý nepovedal ze nechcem počkám... Keď už tak... Mne toto hlava neberie
@cica8 precitaj si moje príspevky, lebo na mňa teda reaguješ mimo.
Mne dnes volala kamarátka, že Počiatek je už doma🙂4 r ho nevidela bol v zahraničí v dome bývala dcéra už sa zliezaju
@luccija pfuuj je mi z nich na grc .Ako toto mohli ludia zvolit mne sa to fakt nezda! A hlavne to ,ze velke %ludi vykrikuje trz ako su nespokojny s vysledkami volieb
eště má tak napadlo 😄 ako Fico vykrikoval že budu zmanipulované volby Sorosom🤣👏👏 a zrazu je Ticho!!!!🤮volici smeru ste to mocne po**ali...Uz len cakam na Jankovsku ako zazracne vyudravie zo dna na den 🤮🤮🤮🤮
@lonely66 Neverim ...pojde zo Smerakom . Pele o post premiera nestoji podla mna ..Ten mieri na prezidentský úrad Fico ho podpori ..A podla mna uz maju tuto hru davno rozohratu vsetko vopred dohodnute a hraju divadlo .Ale potesi ma az to tak nebude a ja sa mýlím
Ficovi to proste brutálne vyšlo cele, voľby a percenta, koaliční partneri, všetko, je to až neuveriteľne. Dosiahol všetko, na čom 3,5 roka vytrvalo pracoval. Nechápem to sama🤷🏼♀️. Ale takisto môže dnešná už opozícia 4
Roky makať, aby sa im podarilo to iste. Budem v to veriť.
@lonely66 Hlas vznikol len preto ze to bolo dovolene/zelane, odporovat nie je dovolene. Smer robil a robi nabor hlavne lojalnych a neskor vydieratelnych ludi. V Hlase ich je dost , takze ked Don povie ty sa postavis tu a ty tu, tak vsetci budu skakat. Nova vlada bude SMER HLAS SNS . Podla mna .Rozdelili sa aby sa poistili ..A myslim ze Fico ma dost spiny na Peleho takze cukne
@zuzinabila ja viem co som tu napísala, ale ty asi nechápeš co sa deje okolo teba na Slovensku.a nepochopil to asi nikto kto si myslí že Fico je pán...ked ty predpokladam ze podporujes vraždy, zlodejstvdo za Fica tak potom chudáci ľudia ktorí zomreli, ktorí museli pochovať rodicia lebo bojovali za pravdu a nas Slovákov, VIVAT FICO👏👏TLIESKAM TI
@cica8 neviem co splietas...nieco si vytrhla z kontextu,lebo ja som Antifico tabor.
Niet jediného dobreho bodu u progresivcov. Ľudia informujte sa aj ďalej ako len Markíza a Jojka. Čítajte zahraničné zdroje v širšom kontexte. Progresivci sú tu len na jedno a to na plnenie bruselských nezmyslov. PS podporuje aj Odorovu vládu a presne v tom co začal budú progresivci pokračovať. Zbrojenie Ukrajiny, migranti ktorých tu už odor medzičasom napustal a som zvedavá či na takom Slovensku budete radi vychovávať svoje deti. Pozrite sa ako sa ilegálna imigrácia vymkla spod kontroly v Taliansku a bohužiaľ už niet cesty spat. Ja.mat dcéru nepustím ju ani na vlak samu.
@lenka_vi1 veď práve, preto som tu písala o tom, že netreba všetko brat tak fatálne a tragicky, Fico je magor, ale viem, s kým mám do činenia, pričom PS je pre mňa novodobá cesta do pekla. Kamoska tu ich agendu zaživa v UK a jw to katastrofa. Vždy je všetko presne tak, ako ma byt. Vždy,
Inak babyyyuy🤣🤣🤣,ja len cumim,vás je tu škoda,mali ste ísť priamo do parlamentu,nemyslím bufet,no🤣🤣,do politiky,muudre ste ,asi aj pekné 🤣