Čo hovoríte na výsledky volieb?
Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?
@janai1 krásne vystihnuté....
@zahrajzlato vlastne 🤔
@mamina7070 píšeš A) a nepíšeš B) ak šiel dôchodok hore o 22% ale chlieb o 100%, tak to je kus nepomer.
Ako dosť zvláštny argument, kedže vláda matoviča ani hegera nezasahovala do výpočtu dôchodku, ktorý je naviazaný na tzv. dôchodcovskú infláciu a tá istá rovnica, čo vyrátala tento rok také vyššie dôchodky tak tá istá rovnica rátala dôchodky aj za ficových vlád kedy bola inflácia 1% alebo žiadna.
Akurát do čoho vláda matoviča a hegera zasahovala je výška dôchodkovej hodnoty, ktorú už neberú celú ale berú ju nižšiu tuším o 5%, nechce sa mi to hľadať. A tuším ešte toto má ísť nižšie, to pripravil matovič a heger.
A čo sa týka danového bonusu, bohatým viac, chudobným viacdetným menej, .. to tiež neni spravodlivé z dielne matoviča.
@diewcatqoo co urazas Slovakov...mala si sa dobre ked vladlo Olano?
Ja len toľko že balím a utekám odtiaľto kým sa dá 🙂🔫
@mapa tak prečo tie nenávistné komentáre tu? Chápeš, každý píše o tolerancii kto volil PS ale nepáči sa im výsledok ako hlasovali ludia s celého slovenska. Ved volby sú demokratickým nástrojom vyjadrenia názoru ľudu. A ako som písala, ľud nie je len bratislava a pracujúci v zahraničí čo volili poštou. Hranice slovenska nekončia hranicami bratislavského kraja.
Prečo toľko nenávisti, hejtu?
Prečo nevieme akceptovať výsledky nech sú akékoľvek? Prečo?
@kaktusik007 zatiaľ to vyzerá, že budú mať malo bude s nimi ísť aj KDH... 🤷♀️🙈
Bohužiaľ potvrdilo sa, že na Slovensku sú ľudia strašne ovplyvnitelní a boja sa nepoznaného. Hoci sa tvária ako kresťanskí štát odmietajú čokoľvek čo je mimo ich komfortnú zónu a zaužívanú normalnosť. Bez toho, aby si overili informácie uveria výmyslom a to len kvôli strachu z neznámeho. Škoda. Ľudia sa dali nachytať ako malé deti, ktoré rodič straší, že ak si neumyjú zuby príde zubožrút a zje všetky ich zuby... Premrhali sme ďalšiu šancu na lepšiu existenciu.. Takto kto môže odíde a kto nie, bude tu žiť s almužnou, ktorú mu dajú hentí s úsmevom na tvári, že je to najviac čo môžu.🤦♀️😭
@beataxxx tu sa nemusia učiť,tej je už na sk viac než dosť,pardon ukrajinčiny....
@miriz jedna vec je tolerovať ľudí s inou orientáciou (veď nech si žijú ako chcú) a druhá vec je uzákoniť to ako normalitu a tlačiť to 3 ročným deťom do hláv že je to normálne. Nie, nie je to normálne. Rodina je mama, otec a deti. Taktiež keď sa niekto narodí ako žena tak ženou ostáva do smrti žiaden chlap, pes, neutral z toho nemôže byt. Je pravda že mnohí volili Smer len preto aby sa zabránilo víťazstvu PS. Bohužiaľ. Ale je to môj názor.
@monikkatt áno, tolerancia. Vyberáte jednu vec, ktorá vás zaujala. Pre dôležitosť očkovania existuje nespočetne veľa vedeckých dôkazov. Ale kde sú dôkazy, že pani prezidentka je americká agentka, platená Sorosom? Nemyslím si, že pri diskusii s voličom PS sa dočkáte prianí, aby Vám umreli deti, aby vás znásilnili a podobné lahôdky. Pri sympatizantoch Blahu a spol sa na vás po odprezentovaní opačného názoru znesie vlna nenávisti. Takze áno, tolerantnosť, slušnosť, rešpekt, stojím si za tým.
@zalka tebe nevadí ze vrahovia vyhrali? Tebe nevadí ze sa ide ďalej rozkradat? Tak potom neplač keď ti neprídu prídavky, alebo potiazmo deti zo školy, alebo rodicia povedia nemáme peniaze na život, lebo holt pan Fico mysli iba na seba a na svojich ale nie obyvateľov ale vrahov, VIVAT KOCNER A JANKOVSKA
@zalka no sak si budeme moct vyskusat aj iny variant ze chlieb pojde o 100% hore a dochodky o 3% alebo nic
to bude asi teda lepsie plus ziad e dotovania a pod lebo to vsetko islo z EU a my predsa podporujeme po novom Rusko takze kohutiky sa priskrtia
a to o danovom bonuse chod povedat ludom co normalne pracuju maju tri deti a dostali 500-600 navyse mesacne ze nedostanu lebo je to nespravodlive pre tych co nerobia a na riti sedia
Ja osobne som volila Republiku,aj keď sa síce vôbec ani nedostali tak si vravím,že radšej Fico,ako sme tu mali tých dementov Oĺano.Vladli chvíľu, ale za tu ch ílu čo dorobil z našu republiku...nemám slov.
Vrazali sa peniaze len na Ukrajinu,čo nechápem načo sme sa starali do vojenského konfliktu,ktorý sa nás vôbec netýkal,skoro aj náš Slovensko zatiahli do vojny.
Ďalšie akú neslobody sme si prežili, nútili nás nosiť ruska, očkovať sa a sparat sa v nosoch,po vonku sme nemohli chodiť, do roboty sme bez testu nemohli ani ísť....no úplná diskriminácia.Nech je Fico aký je,ale aspom sme neboli pri ňom diskriminovaní a neboli sme tahany do žiadneho vojenského konfliktu.
Ešte, že to nevyhralo aj PS,lebo ty by bolo so Slovenskom úplne Amen....to sú úplný buzeranti.
@cica8 ja rešpektujem výsledky volieb, ako som rešpektovala výsledky volieb v roku 2020 a ako som rešpektovala všetky výsledky volieb od kedy som získala volebné právo.
O tom je demokracia, že ľud rozhodne. Nie pár jedincov s podľa ich správnym názorom, a druhé názory sú nesprávne a zlé, lebo nekorešpondujú s ich názorom.

Tak som zvedavá či teda Fico zruší vlastný zákon o migrantoch 🙂 Lebo keď chcel tento zákon zrušiť Odor tak ani neprišli.