icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

beata_k
1. okt 2023

@pkgirl30 Nie kazdeho rodicia vola Fica....

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
pkgirl30
1. okt 2023

@beata_k to je jedno kto koho volí, nebudem mu želať smrť.

valeria_h
1. okt 2023

@pkgirl30 To sú 🐮. A tieto si myslia, že aké sú inteligentné 🤦‍♀️

yelena159
1. okt 2023

Je mi na grc z tohto zadubeného Slovenska. Je mi zle z tých tupcov, čo ich zvolili. Je mi zle z tejto mafiánskej pro-RuSSkej vlády. Tento štát sa rúca do záhuby. Toto je pre mňa motivácia, za každú cenu dokončiť na Slovensku, čo mám a potom odísť a nevraciať sa späť.

miriz
1. okt 2023

Mne je neuveriteľne smutno. Pozerám sa na svojich dvoch synov a chce sa mi plakať. Medzi akými ľuďmi to žijeme? To už sú naozaj všetci takí hlúpi, netolerantní, ľahostajní, že krúžkujú Fica, Blahu, Kaliňáka, volia Danka? To skutočne súhlasia s ich názormi? Áno, volila som PS, pretože mne imponuje vzdelanosť, slušnosť, tolerantnosť, nie zloba, nenávisť, arogancia. Je mi z toho zle 😢

malinovka333
1. okt 2023

To ozaj niekto cakal iny vysledok ako to dopadlo?ach ta naivita.... treba mat otvorene oci a zaujimat sa co sa dehe okolo.to bolo od zaciatku jasne ze vyhra smer

mamkalentedkova
1. okt 2023

@zahrajzlato veru ,dnes tu bude zábava 😁

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
mamina7070
1. okt 2023

nechcem zit v krajine kde ma blaha tolko preferencnych hlasov bolo dobre rozhodnutie poslat dieta na vs do ciech a my sa presidlime tiez

yelena159
1. okt 2023

@malinovka333 Nečakala som, ale dúfala. No mala som zlý pocit, že to vyhrá Smer.

valeria_h
1. okt 2023

Ako sa chcú zrazu všetci sťahovať 😁

beata_k
1. okt 2023

@pkgirl30 Tak smrt asi nie. Len ze nie kazdeho rodicia volili Fica.

zeldia
1. okt 2023

@pkgirl30 mám rodičov a koli rodičom ktorí určite volili fica som tu ostala aby som im bola na blízku a bavíme sa spolu iba o varení lebo inak sa povadíme. Na druhej strane všetci mladi odišli len ja tu ostavam s debilmi.

monikkatt
1. okt 2023

@miriz PS a tolerancia?? Oni su tolerantni len pokial suhlasis s ich nazormi.. uz len to ze chceli povinne ockovanie.. to je tolerancia ineho nazoru? Preco sa ludia nemaju pravo rozhodnut? A takto by som mohla pokracovat...

zeldia
1. okt 2023

@beata_k Dakujem

iwesska
1. okt 2023

Po precitani vysledkov mam chut sa odstahovat z tejto krajiny 😭. Vidim,ze grecka cesta, tiche rozkradanie a vrazdy su pre ludi prijatelnejsie ako manzelstvo Joza s Ferom.

pkgirl30
1. okt 2023

@beata_k a to je úplne v poriadku, nech každý volí tak ako si myslí že je pre neho najlepšie

ndrag
1. okt 2023

chudak Mazurek, z coho bude teraz platit tie 4 hypoteky? 😂💔

mamina7070
1. okt 2023

ludom sa zjavne nelubilo ze dochodky za tento rok +22% tak na rok maju +3% a rovnako sa im nepacil danovy bonus +140€ na dieta tak sa pripravte ze bude koncit

lenka_vi1
1. okt 2023

Ja zase nerozumiem ako niekto mohol voliť PS s tými zvratenymi myšlienkami ktoré chcelo pretláčať už v materských školách. Nehovoriac o ich postoji k nelegálnej migráci. Veď by sme tu pohynuli do roka a do dňa.

pkgirl30
1. okt 2023

@zeldia nikto ti nedrží zbraň pri hlave, môžeš slobodne odísť a hľadať lepší život

beataxxx
1. okt 2023

Tak pekne sa zaspavalo a o to krutejsie bolo rano…..som sokovana mentalitou slovenskeho naroda a nechapem, ze ich tolkych ocaril Fico svojou agresivnou kampanou, nuz deti sa mozu zacat ucit rustinu…….hroza

zeldia
1. okt 2023

@yelena159
@miriz
Vláda ešte nieje, ešte je tam pellegriny, uvidíme.

diewcatqoo
1. okt 2023

Bohuzial, hlas ludu, hlas bozi. Ukazalo sa, ze Slovensko je krajina proruskych tupcov. Hnus.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
1. okt 2023

@zeldia Ty svojich rodičov nazývaš debilmi? A to sa akože majú na teba spoľahnúť v starobe? Mne ich je ľúto, že vlastné dieťa ich uráža, nadáva im a želá im smrť.

janai1
1. okt 2023

@lenka_vi1 aké zvrátené myšlienky? Kde toto mali v programe? Lebo okrem Fica ktorý toto vykrikoval to PS nikde nemali.

zeldia
1. okt 2023

@mamina7070 ja v toto dúfam a tak sa z toho tesim ale zároveň mám obavy či Fico toto pochopil že luze peniaze netreba je im to jedno aj tak nevedia počítať. Tak že peniaze nevezme dôchodcom a mamičkám ale jednoducho inteligenciu napr učiteľov nam netreba vzdelanie už vôbec nie.

kaktusik007
1. okt 2023

smer, hlas, sns. posledny zhasni. 🤮