Čo hovoríte na výsledky volieb?
Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?
Je mi na grc z tohto zadubeného Slovenska. Je mi zle z tých tupcov, čo ich zvolili. Je mi zle z tejto mafiánskej pro-RuSSkej vlády. Tento štát sa rúca do záhuby. Toto je pre mňa motivácia, za každú cenu dokončiť na Slovensku, čo mám a potom odísť a nevraciať sa späť.
Mne je neuveriteľne smutno. Pozerám sa na svojich dvoch synov a chce sa mi plakať. Medzi akými ľuďmi to žijeme? To už sú naozaj všetci takí hlúpi, netolerantní, ľahostajní, že krúžkujú Fica, Blahu, Kaliňáka, volia Danka? To skutočne súhlasia s ich názormi? Áno, volila som PS, pretože mne imponuje vzdelanosť, slušnosť, tolerantnosť, nie zloba, nenávisť, arogancia. Je mi z toho zle 😢
To ozaj niekto cakal iny vysledok ako to dopadlo?ach ta naivita.... treba mat otvorene oci a zaujimat sa co sa dehe okolo.to bolo od zaciatku jasne ze vyhra smer
@zahrajzlato veru ,dnes tu bude zábava 😁
nechcem zit v krajine kde ma blaha tolko preferencnych hlasov bolo dobre rozhodnutie poslat dieta na vs do ciech a my sa presidlime tiez
@malinovka333 Nečakala som, ale dúfala. No mala som zlý pocit, že to vyhrá Smer.
Ako sa chcú zrazu všetci sťahovať 😁
Po precitani vysledkov mam chut sa odstahovat z tejto krajiny 😭. Vidim,ze grecka cesta, tiche rozkradanie a vrazdy su pre ludi prijatelnejsie ako manzelstvo Joza s Ferom.
chudak Mazurek, z coho bude teraz platit tie 4 hypoteky? 😂💔
ludom sa zjavne nelubilo ze dochodky za tento rok +22% tak na rok maju +3% a rovnako sa im nepacil danovy bonus +140€ na dieta tak sa pripravte ze bude koncit
Ja zase nerozumiem ako niekto mohol voliť PS s tými zvratenymi myšlienkami ktoré chcelo pretláčať už v materských školách. Nehovoriac o ich postoji k nelegálnej migráci. Veď by sme tu pohynuli do roka a do dňa.
Tak pekne sa zaspavalo a o to krutejsie bolo rano…..som sokovana mentalitou slovenskeho naroda a nechapem, ze ich tolkych ocaril Fico svojou agresivnou kampanou, nuz deti sa mozu zacat ucit rustinu…….hroza
Bohuzial, hlas ludu, hlas bozi. Ukazalo sa, ze Slovensko je krajina proruskych tupcov. Hnus.
@zeldia Ty svojich rodičov nazývaš debilmi? A to sa akože majú na teba spoľahnúť v starobe? Mne ich je ľúto, že vlastné dieťa ich uráža, nadáva im a želá im smrť.
@mamina7070 ja v toto dúfam a tak sa z toho tesim ale zároveň mám obavy či Fico toto pochopil že luze peniaze netreba je im to jedno aj tak nevedia počítať. Tak že peniaze nevezme dôchodcom a mamičkám ale jednoducho inteligenciu napr učiteľov nam netreba vzdelanie už vôbec nie.
smer, hlas, sns. posledny zhasni. 🤮

@pkgirl30 Nie kazdeho rodicia vola Fica....