icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

mima1608
1. okt 2023

@beataxxx to sa musíš spýtať tých, čo ho volili.

eva233
1. okt 2023

@lonely66 hlas je jedna ruka s Ficom, len sa tvárili, že nie je. Nikdy sa nevyjadrili, že s Ficom nepôjdu a pre Pellegriniho je určite stabilnejšie dat sa dokopy so starým kamošom na ktorého kadečo vie ako s niekym kto mu nenechá len tak voľnú ruku a bude sa mu starať do roboty (sas, PS)... A ak nešli so smerom tak je tu možnosť ps, hlas, sas a museli by ísť a nimi olano alebo KDH a to olano nikto nechce a KDH to pochybujem ze s ps pôjdu

monikkatt
1. okt 2023

@oneinamillion neplet tu hrusky s jablkami.. o vakcine ktoru nemaju otestovanu sa sporia aj samotni odbornici takze o jej doveryhodnosti by som pomlcala zatial. Tak to potom mozme dat aj povinne ockovanie na chripku, rotavirusy... mne nebude ziadny pajac diktovat ze sa mam dat zaockovat a vyhrazat sa ze ak to neurobim tak nebudem mat zdravotnu starostlivost, ktoru si mimochodom platim roky.. to je tolerancia?? PS je vsetko len nie tolerancia. Nanucovat ich chore nazory a vynucovat si poslusnost??? A to bol len jeden priklad z ich choreho programu.

lucyjka6
1. okt 2023

@mamina7070 ja nemusim nic citat...ja s tym pracujem..tak viem...ako su ludia ovlyvneni mediami a realita je niekde inde

lucyjka6
1. okt 2023

@lonely66 tak mi napis kde je chyba...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sss777
1. okt 2023

@lucyjka6
Tak som pozrela len prvých desiatich na kandkdatke a všetci sú vysokoškolsky vzdelaní.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
1. okt 2023

Slováci ešte nedospeli na eu úroveň, ani na úroveň českej republiky. A pôjdu dole. Ale aj to je je cesta vývoja. Nie každý štát, tak ako aj človek má mať pozitívnu pokrokovu budúcnosť

S veľkou pravdepodobnosťou nasej rodiny sa to nedotkne. Najviac si to odtrpia chudobnejší ľudia, ale aj to je ich rozhodnutie. Preto netreba im dávať ľútosť. Treba sa zamerať na tie správne veci.

mapa
1. okt 2023

@lucyjka6 a ty tusis, ze dorota nvotova bola na kandidatke uplne inej strany a nie ps? Potvrdzuje sa, aky "skuseni", "rozhladeni" ale naozaj sebavedomi volici nam tu slobodne zvololi luzu...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lucyjka6
1. okt 2023

@lonely66 a kde je chyba,sa pytam??

nikiki29
1. okt 2023

Ja som čakala presne toto poradie 😏 Na PS som v poslednej dobe zachytila veľkú antikampaň, a to aj od mladých maminiek v spojitosti s týmto textom

miriz
1. okt 2023

@lucyjka6 to myslíte vážne? A čo skutočne vyštudované vysoké školy a profesionálne kariéry, ktoré väčšina členov PS má? A čo šikovnosť a schopnosti pána Šimecku, vďaka ktorému získal svoju pozíciu podpredsedu Európskeho parlamentu? Čo niekoľkoročný diplomat a predstaviteľ SR pri NATO pán Valášek? Výborný ekonóm pán Kišš? A mohla by som pokračovať.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lucyjka6
1. okt 2023

@lonely66 asi fakt neviem..a ani ty..

zmrzlinka2021
1. okt 2023

@lonely66 to je žiaľ negatívum demokracie, že rovnaký hlas dá aj človek, čo verí že vyterom z nosa mu implantuju čip do mozgu...

Treba sa zamerať na seba, svoj rozmach, podporovať vo svojej rodine vzdelávanie, cestovanie, a kašľať na zvysok

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sss777
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
walentina7
Odpoveď bola odstránená
martinka13
1. okt 2023

Myslím, že sprostosť už má hranice

dskjhfdlkdjhl
1. okt 2023

@walentina7 Aka si Ty vtipna😉

chodec15
Odpoveď bola odstránená
grof_monte_christo
1. okt 2023

Poviem na toto asi toto: Národ, ktorý si nepamätá svoju minulosť, nemá ani žiadnu budúcnosť.

zalka
1. okt 2023

@mapa vidíš to je ten rozdiel medzi nami, ja akceptujem výsledky volieb to, a aj to, že toto zoskupenie sa dostane do parlamentu.
A že táto strana mi je nesympatická a jej predstavitelia je môj problém, ale ty na základe toho predpokladáš, že sa teším z výsledkov volieb ... označuješ ma za jednoduchého človeka, ešte dobre že si ma neoznačila za dezoláta a neviem akými prívlastkami ...
tebe je nesympatická strana smer ale ja ti to nevyčítam, neoznačujem ťa za slniečkara, za protislovenský živel abo bohvie za čo ... ja akceptujem tvoj názor, ty môj nie ... o tom píšem celý čas.

@kristiii áno aj ja takých poznám, ale poznám aj dosť žien, ktoré doplácajú na to, že sú samé... a ešte aj zato, že ich opustil partner, a že im platí pár drobných výživné tak aj štát ich potrestá nižším danovým bonusom. Detto, nevieš či neochorieš, dlhodobo a tým pádom aj ty si potrestaná nižším danovým bonusom ak si samoživiteľka. Vtedy ked ti má štát "pomôcť" tak ti hodí polená pod nohy, aj tým že dostaneš menej ako zdravý človek alebo rodina kde sú dvaja, kde chlap neopustí partnerku a deti. A to ani nemusí ísť o szčo, lebo trpia aj samoživiteľky zamestnané, ak pracuje kdesi v obchode za min. mzdu a má viac ako jedno dieťa.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
zuzanaa239
1. okt 2023

Ďalší čierny deň, pre históriu Slovenska, radsej ostaneme hluchí, slepí, netoleranti, nepoučiteľní, v spleti mafiánstva a rodinkárska, demagógie a netolerancii. Aký výsledok taký je obraz slovenského národa… Škoda.

laurita285
1. okt 2023

Národ hlupákov, primitívov a mantákov a tiež si myslím že bohužiaľ si ešte budeme musieť počkať kým terajší 60tnici a starší budú kaput a potom sa môžu pohnúť ľady lebo bohužiaľ hentá generácia sa dala odrbať na internetoch.

mapa
1. okt 2023

@zalka kde konkretne neakceptujem tvoj nazor? Ked ho vlastne ani nemas a vsetko akceptujes?