icon

Je elektráreň ministrov strategický projekt alebo biznis?

zuzanita1609
7. feb 2025

Zdravím žienky. Tak a je to. Takto sa robia veci (na hulváta) podľa vládnej koalície. Mám len dve otázky. Čo si myslia podľa vás ľudia teraz na Podpoľaní(väčšina voliči smeru,sns,huliakovci) o tomto projekte? Je to vážne také strategické,či len biznis. Ďakujem za úprimné odpovede😉.

Strana
z2
zuzanita1609
autor
7. feb 2025

@rozculena ďakujem 😊.

viestta
7. feb 2025

Nazov opraveny, vdaka admin

zuzanita1609
autor
7. feb 2025

@rozculena ale ja som to ani tak nenapísala,teraz mi to vŕta. Ono sa to zmenilo asi 2 krát. Ja by som,keď už,nie Strategická elektráreň Tarabu-(lebo samozrejme mu stále nepatrí,alé Strategicka elektráreň od ministra životného prostredia Tarabu-prečerpávajúcej elektrárne. Našiel mi to môj autokorekt v mobile 🤣. Admin, môžem poprosiť moju verziu témy pred úpravami? 🤭(Už sa asi neozvú, "z vrchu",buď čušia,alebo menia,tak aby si to nevšimlo viac ľudí, stačí pár "konšpirátorov" 😏 )

viestta
7. feb 2025

@zuzanita1609 vies co je na tom najvacsi paradox? Takuto strategicku investiciu do energetiky by mal predkladat aj obhajovat minister hospodarstva. Tarabovo ministerstvo ako riadiaci organ Slovenskeho vodohospodarskeho podniku by na nom malo participovat, ale ako strategicka investicia je to kapusta ministra hospodarstva, kam patri energetika a ministra investicii, kam patria strategicke investicie. Ale co z v tejto vlade funguje?

zuzanita1609
autor
7. feb 2025

@viestta ale vieš čo je najväčša sranda,že niektoré baby už včera vraveli,že im príspevky zmenia tak,aby to vyznelo úplne inak,čo ani autorka nechcela povedať. Ja že sú paranoidné,ale,ozaj,je to tak a pripravujú sa chyby,ako dakedy,ale CELA POINTA VETY CO AUTOR CHCEL A MYSLEL. A k téme...ľuďom pozemky akože "dobrovoľne" odkúpia a bude tam stáť MEGA HOTELY OD ..radšej nejdem menovať 🤭. Mám sa rada aj mojich blízkych.

zuzanita1609
autor
7. feb 2025

V Klačianskej doline na Liptove to najskôr mala byť iba drobná stavba -tiez niečo s vodou a ak to tam niekto odtiaľto pozná...je tam Hotel v strede hory. Ľudia zistili,až keď bolo, stálo, neskoro. No kto bude búrať betónový základ v hore 😏.

zuzanita1609
autor
7. feb 2025

Človeku je až ľúto,ako zhumplovali oblasti, ktoré sú pohľadom,od x-rokov dozadu krásne a zároveň najviac pritahované niekým,kto na domácich kašle,ale zároveň biznis "kvete". Nik tu a určite ani tam na Podpolaní z domácich nepotrebuje tie ich "strategické kšefty",to si radšej ľudia opäť začnú svietiť sviečkami a solár. Keby chceli ľudia z dedín pokrok a strategické stavby za humnami, odchádzajú do veľkých miest.

vikimed
7. feb 2025

@zuzanita1609 ono v prvom rade nejde o elektráreň, ale zásobáreň elektriny s 90% účinnosťou. V časoch, kedy západné krajiny prechádzajú na batériové úložiská, my ideme ničiť krajinu za peniaze, ktoré nemáme. A ako vždy, žiadne dáta. Akú bude mať kapacitu, aby sme si vedeli vypočítať nejaký ekonomický zmysel investície. Alebo je to jedno a niekto sa len potrebuje nabaliť na štúdiách a projektoch? Aj keby sa to podarilo, dokončenia sa málokto z nás dožije. Veď 100 rokov staviame diaľnicu.

777januska777
7. feb 2025

Ja sa ludi co toto obhajujú pýtam, ze ci už vláda postavila diaľnicu. Lebo dokelu stavať priehradu je niečo oveľa náročnejšie ako postaviť kus cesty. A za tie roky nie je vláda schopná postaviť ten kus cesty, tak kde sa tu trepu do nejakej stavby priehrady?

cecilia29
8. feb 2025

@kukulienka999 neviem koľko majú teraz. Ale sú na insta, sem tam dávajú videa. Poznám ich ako začínali. Kupovali od nas kozu. Šikovní mladí ľudia, veľmi sikovni. Pekne to rozbehli. Držím im palce

tetapetra
9. feb 2025

Ja som strasne nazlostena keď čítam ako pod tieto články píšu ľudia, hlavne starí,ako kedysi vyvlastnovali, ako sa smeju z Lašáka, že čo on dokázal a také hrozné bludy.

Strana
z2