icon

Kotlár - urobili z nás kukurice

alenamihal
14. mar 2025

Držte ma !!! To vazne moje dane idu takemu debilovi ako je Kotlar ??? brrrrrr
Ja som normalne v šoku ,kto nam tu vladne !!!! Kradnu,stavaju si vily ,poniziju ludi,nadavaju vsetkym,prd robia , riesia a beru tolko prachov za mesiac ,co clovek nevidi za cely zivot...to fakt je polovica svk spokojna,ked to vidi,ci sa deje ????

tetapetra
18. apr 2025

@eva8 zbytočne opravujes,ona by na to nedošla

oliolijanka
20. apr 2025

@viestta Minule si tvrdila, ze umrtnost na SLAK je skoro 100%(bud si bola neinformovana, alebo si klamala, ci zavádzala).
Teraz tvrdis, ako predavacka zmiesaneho tovaru s maturitou(!), ze DNA sa po podani vakcin proti kovidu nezmeni?

Podla Kotlara(nie podla mna ako kucharky bez maturity) vsak vysledky analyz ukazali, že vo všetkých testovaných šaržiach mRNA vakcín sa nachádzala genetická informácia, ktorá má schopnosť modifikovať ľudské DNA. Pre teba: modifikovat = menit.

@eva8 Ak ta "fakt" zaujima, ako vakcina meni DNA, tak si to nastuduj cez fundovanych. Hadam by si nechcela, aby ti prebiehajuce zmeny v DNA vysvetlovala kucharka bez maturity na modrom koniku.

@tetapetra Ano, zijem. Netravim, ako vy, dni a noci sikanovanim diskutujucich na mk. Ani za to nie som platena.

tetapetra
20. apr 2025

@oliolijanka ty si originál vzorka tých ľudí, vďaka ktorým sme v tej prdeli v akej sme. Kotlar kecá, nič neukázal, žiaden dôkaz, nič.

eva8
20. apr 2025

@oliolijanka cize uz viem, preco tak fundovane tvrdis totalny nezmysel. Ja som robila zakladny vyskum. Presla som si cely priebeh, od operacia, cez izolovanie DNA az po pokusy s tou DNA. Preto verim odbornikom a pokroku. Lenze ako fyzik, vzdy vsetko beriem relativne, pripustam nepravdepodobnosti, aj ked su mizive, prim vylucene. Preto som ziadala od teba vysvetlenie. Odkial cerpas zdroje? Kotlar nie je fundovany vedec, je vystudovany lekar

viestta
20. apr 2025

@oliolijanka este dobre, ze si stale pamatas moju pracovnu poziciu a aj vzdelanie. Celkom chvalihodne, ze tento fakt si pamatas lebo inac by si nemala o com pisat.

mircalla
20. apr 2025

@viestta Mna uz tiez obvinila, ze som platena PS za prispevky, ona je trosku na hlavu.

viestta
20. apr 2025

@mircalla zavidi nam tie susne, lebo im zo Sumracnej nevyplacaju nic 😅

mircalla
20. apr 2025

@viestta Ona tu ma prispevky od velebenia sociku az to, ako zije v Nemecku a ma sluzku, slusny troll, co zije v nejakym fanfaziach, najlepsie ignor

viestta
20. apr 2025

@mircalla vsimla som si.

oliolijanka
20. apr 2025

@eva8 No vidis.. zevraj si robila zakladny vyskum. Sice neviem kedy, lebo na modrom koniku si vkuse. (Daj nejaky protokol z tvojho zakladneho vyskumu.)
Takze som sa rozhodla, ze budem verit Kotlarovi, resp. laboratoriam, ktore nerobili iba zakladny vyskum.
Kotlar nie je vedec, on tie vakciny ani neskumal. On iba sprostredkuva vysledky vyskumov. A hadam sa tu s tvojim zakladnym vyskumom nechces rovnat napr. Pekovej.

tetapetra
20. apr 2025

@oliolijanka ty s tvojim vzdelaním ťažko pochopíš čo je v tých protokoloch. Hľadala som v mobile,či nemám odfotený môj protokol dažďovej a podzemnej vody ohľadom posypovania slovákov saharaskym pieskom, ale bohužiaľ nemám.

oliolijanka
20. apr 2025

@tetapetra Hlavne ze predavacka rozlicneho tovaru to pochopi😀

tetapetra
20. apr 2025

@oliolijanka podľa toho čo píše,tak to pochopí skôr ako ty🤷🏻‍♀️.

viestta
20. apr 2025
mondolina
20. apr 2025

@oliolijanka
nahlasujem ťa za vysmievanie.

viestta
20. apr 2025

@mondolina nemusis, mna ona urazit nemoze

oliolijanka
20. apr 2025

@mondolina Dik za info🙂
Len im aj vysvetli, ako sa moze kucharka s trojrocnou ucnovkou bez maturity vysmievat predavacke rozlicneho tovaru s maturitou.
Viesstino zamestnanie som spomenula, ked sa vysmievala Kotlarovi, resp.spochybnovala jeho diplomy. Resp. ked tvrdila, ze umrtnost na SLAK sa blizi k 100%, resp.ked tvrdi, ze DNA sa neda modifikovat.
Posluz si🙂

mondolina
20. apr 2025

@oliolijanka
s tebou fakt škoda strácať čas.
Kotlár, Peková🙈

sethi
20. apr 2025

@oliolijanka Vo výskume má každý nárok na svoj názor, vždy existujú minimálne dva názorové tábory, taktiež existujú určité štúdie ktoré oba názory podporujú. Ak teda máš vedecké články podporujúce tvoje teórie vydané vo erudovanom, recenzovanom zdroji, može byť v kľude nezávislá štúdia, môžeš ju prosím verejné zdieľať? Nech sa môžeme rozprávať na úrovni dôkazov a nie toho jeden povedal.

Vidím že diskusia o zmenách DNA je veľmi rozšírená nielen u nás ale aj vo svete. Ale kým začneme byť všetci odborníci najprv si pozrime základné princípy úpravy DNA v organizme a vypustíme politiku. Lebo čo sa týka COVID vakcín, už je to asi páse téma a aj keby sa to DNA menilo ľudia už očkovanie majú.

https://www.genome.gov/about-genomics/fact-shee...
https://hcrl.wustl.edu/claims-that-mrna-vaccine...

eva8
20. apr 2025

@oliolijanka ten zakladny vyskum ukazal, ako tazko sa dostat k jadru bunky, k DNA bez "kluca". Vakcina mRNA proti covidu neobsahuje ziadny enzym/kluc na otvorenie vstupu.
Ked si pozerala Kotlarov vystup, ani nevedel zreprodukovat obrazky, ktore akoze sam vytvoril. Pekovu som podporovala, ked prisla s odovodnenim, ze virus nemusel vzniknut prirodzenou cestou. Ale casom zacala byt "zvlastna", mozno v dosledku reakcie kompetentnych, alebo vstupom do istej spolocnosti. V mRNA vakcine mi od zaciatku vadil ten "hacik", vlastne to prichytenie na bunku. Ale rozhodla som sa, ze ti, co ju vytvorili, vedeli, co vedia. Ano, ockovanie vakcinou, ktora nebola dlhorocne skumana kvoli nedostatku casu, nieslo v sebe urcite riziko. Ale naozaj verim, ze boli dosledne zvazene rizika a benefity.
mRNA vakcina proti covidu nemeni nasu DNA, nema sa k nej ako dostat
Pisala si:
"vysledky analyz ukazali, že vo všetkých testovaných šaržiach mRNA vakcín sa nachádzala genetická informácia, ktorá má schopnosť modifikovať ľudské DNA"
V poriadku. aj ja mam schopnost prechadzat sa po Floride, ale nemam moznost, ako sa tam dostat. Iba keby mi niekto zaplatil letenku. Tak isto sa musi nieco dodat mRNA vakcine, aby mohla svoju eventualnu "schopnost" vyuzit.
Kludne sa pytaj, ak mas zaujem. Tiez kladiem otazky, ak mi nieco nie je jasne.

Pre zaujimavost. DNA mozme vidiet aj okom. V skumavke proti svetlu, vyzera ako vlakna prachu. Uplne ma to fascinovalo, vratilo ma to do detstva, ked som pred balkonovymi dverami pozorovala v slnecnych lucoch mihajuce sa vlakna 🙂 Zmrazena DNA mi zas podobu sklenej vaty.
V com sa ta zastanem: ano, @viesta pisala o 100% umrtnosti, ale mylit sa je ludske. Neviem, ci to bolo dalej vysvetlene, ako to bolo myslene. V konecnom dosledku, rozsirenie slintacky, ma fatalne nasledky aj bez 100%umrtnosti.
S cim s tebou tiez suhlasim, je sposob propagacie ockovania proti covidu: "ockovanie je sloboda". Totalne nemozne.
Nutenie do ockovania, nutenie do cohokolvek prinesie vzburu. Nase Slovensko, podliehajuce konspirancnym teoriam a populizmu hlada cestu, ako ludi zlanarit k vselicomu....

eva8
20. apr 2025

@oliolijanka a zneuzijem ta. Prosim, nejaky trik na zmiernenie stiplavosti? Prehnala som to s feferonkou v baranom gulasii. Uvazujem o pridani paradajkovho pretlaku, ale nechcem znicit chut. Dakujem

oliolijanka
20. apr 2025

@sethi Ale my nie sme vo vyskume. Sme na modrom koniku.eva8 sem pridala info, ze mRNA sa bude pouzivat na liecenie, tusim, rakoviny(?), cim chcela zdoraznit pozitivny ucinok vakciny(neviem sa spravne vyjadrit, chcela proste ukazat, ake su vakciny cool.).
Oponovala som jej, ze ano, verim tomu, ze mRNA moze pomahat, dokym sa nebude aplikovat u zdravych ludi. Ako priklad som uviedla chemoterapiu. Ano, chemo pomaha onko pacientom, ale bola by to blbost aplikovat chemoterapiu u zdravych ludi ako prevenciu pred chripkou. K tomuto mojmu prispevku sa nevyjadril nikto, styri, ci pät odbornicok sa tu zbehlo, aby ma urazali.
Drzme diskusiu na urovni uzivateliek mk. Ja som kucharka, henta je predavacka, ta jedovata archeologicka, dalsia fyzicka so zakladnym vyskumom...
Vy tomu rozumiete, ja nie. Ja tvrdim, ze aplikovat chemoterapiu plosne na polovici obyvatelstva ako prevenciu pred chripkou, je blbost.

tetapetra
20. apr 2025

@oliolijanka zase miešaš jablká s hruškami. Celý svet prežíval pandémiu. Austrália bola zatvorená 6m ak nie viac. V USA to tiež, v Taliansku keď to začalo, tak som mala strach či to vôbec dáme. A neboli to médiá, ktoré to dávali, ale ľudia, ktori v daných krajinách žijú.

oliolijanka
20. apr 2025

@tetapetra No ved ja netvrdim, ze aplikovat chemo na zdravych ludi ako prevenciu proti chripke je blbost iba na Slovensku. Bola by to blbost hocikde na svete.

oliolijanka
20. apr 2025

@eva8 S feferonkou v baranovom gulasi ti pomoct neviem. Ale zaujalo ma, ze si neprispela v anonymnej fasistickej teme, ci by stari ludia(alebo dochodvovia?) mali mat volebne pravo. Zeby si ju zalozila?

tetapetra
20. apr 2025

@oliolijanka píšem o celom svete. Ľudia išli ako na páse. A ty začneš písať také bludy.
Eva tému o volebnom práve písať nemohla. Nespravila by chybu. Nadpis by znel dôchodcovia, nie dochodci 😁

eva8
20. apr 2025

@oliolijanka dakujem. Tu temu som nezalozila. Ani neotvorila.

hiro
20. apr 2025

@oliolijanka "fasistickej teme, ci by stari ludia(alebo dochodvovia?) mali mat volebne pravo" noo, ohľadom tohto by som bol za to aby ľudia mali volebných hlasov toľko ako majú detí. Lebo potom stačí dať malý úplatok a rozhoduje tých 1,5 milióna dôchodcov.

eva8
20. apr 2025

@hiro joj, nase mensiny su nepodplatitelne?

eva8
20. apr 2025

@oliolijanka citam tvoje odpovede. Nepridala som link preto, aby som zdoraznila ucinnost vakciny. Len nazov clanku mi pripomenul tuto diskusiu, preto som ho pre zaujimavost pridala.
Na tvoju reakciu, ze je ine nasilne .... zmenit dna polovici naroda, zdravym ludom a je ine, ked sa chory (mozno zomierajuci) clovek rozhodne pre nejaku liecbu,
som sa spytala, ako vakcina proti covidu meni nasu DNA. Reagovala som na mne nezname.
Samozrejme, ze chemoterapia sa nepodava ako prevencia zdravym ludom, to s tebou uplne suhlasim. Tiez s tebou suhlasim, ze nutenie k niecomu vyvolava odpor, to sa uz opakujem. Ludia maju strach, to je prirodzene. Preto treba vysvetlovat.
Jedine, co povazujem za hlupost ludi, za nezodpovednost, bolo vzdorovanie proti noseniu rusok, respiratorov, proti dezinfekcii ruk, proti dodrzovaniu odstupiv. To bolo to najmenej, co sme mohli spravit, kym sme virus nepOznali.
Uz je to za nami, je zbytocne sa k tomu vracat, uz je po funuse 😉 Ale, snad, poucenie pre buducnost.
Nevedela som, kto ma ake zamestnanie, no klobuk dole pred tebou i viestou , myslim to uprimne. Je dolezite, ak sa v niecom nevyznam, prave to rozhodnutie, rozhodnutie komu a co budem verit. Ja verim zamestnancom v ich profesii. Hlavne, stale verim ludom ❤️