icon

Kotlár - urobili z nás kukurice

alenamihal
14. mar 2025

Držte ma !!! To vazne moje dane idu takemu debilovi ako je Kotlar ??? brrrrrr
Ja som normalne v šoku ,kto nam tu vladne !!!! Kradnu,stavaju si vily ,poniziju ludi,nadavaju vsetkym,prd robia , riesia a beru tolko prachov za mesiac ,co clovek nevidi za cely zivot...to fakt je polovica svk spokojna,ked to vidi,ci sa deje ????

oliolijanka
17. mar 2025

@viestta Ak to tvrdi predavacka zmiesaneho tovaru, tak to musi byt pravda.

A teraz, prv ako ma znova obvinite z arogancie, drzosti... nevysmievam sa ti z toho, ze si predavacka. Poukazujem na to, ze predavacka zmiesaneho tovaru nazyva vystudovaneho lekara, poslanca NR SR, poverenca vlady SR rozpravkarom.
On sam vyskum nerealizoval. On informoval o vysledkoch vyskumov odbornych laboratorii.

On informoval a ja mu mozem verit, alebo nemusim. Na tom vobec nezalezi. Ja som iba autorke vysvetlila, ze by sa mala zamysliet, predtym ako ona niekoho nazve tupelom.

Kotlarovi sa v tom, co hlasa, neda verit. Ani ja mu neverim. To co tvrdi, je uplne mimo nasho(mojho, tvojho) chapania reality.
Nehovorim, ze hovori nepravdu. Hovorim, ze je to neuveritelne, nepripustitelne...pre vsetkych.

Zamyslela si sa nad tym, co by to znamenalo, ak je to naozaj pravda?

tetapetra
17. mar 2025

@oliolijanka taká úbohá predacka má viac rozumu ako Kotlar. Hlavne preští aj teba a tebe podobných a to je fakt veľmi smutné a to nevieme aké máš vzdelanie alebo v čom pracuješ

mizoko
17. mar 2025

@oliolijanka on neinformoval o ničom on len trepal sprostosti lebo ak by o niečom chcel relevantné informovať nemal by problém ukázať odkiaľ čerpal a dať náhliadnut so celej dokumentácie. To on ale nikdy nespravil lebo si všetko cuca z prsta. To čo tvrdí je možno Mimo tvojho chápania reality. Nám je jasné že sú to sprostosti ktoré zozbieral na dezinfoveboch a od jemu podobných osôb. Ako je permanentne vyklepany keď ma odpovedať na otázky a na skoro každú jednu odpovie že nebude odpovedať alebo že neposkytne relevantné dôkazy o svojich tvrdeniach
A teraz napíš aké máš ty vzdelanie keď sa tak vyvisujes nad predavačku zmiešaného tovaru. A áno,vyvisujes sa týmito tvojim vyťahovaním jej práce. Viestta má lepší prehľad o svete než ty kedy budeš mať o vlastnom okolí.

oliolijanka
17. mar 2025

@tetapetra Este ma viestta nikdy nepresťala, teba mozno hej. A nemam ju za ubohu predavacku. To si napisala ty. (Ja si to ani vobec nemyslim, ze je predavacka. To tvrdi ona.)
Ja som napisala, ze je predavacka zmiesaneho tovaru.
A mna mozes mat aj za nezamestnanu, alebo zberacku poulicneho odpadu, uplne co chces.

Aj keby som bola 5 rocne dieta, nemoze to ovplyvnit vahu mojho tvrdenia, ze predavacka zmiesaneho tovaru nemoze vediet posudit, ci vystudovany lekar, ktory drzi v rukach vysledky z laboratorii, je rozpravkar.

hiro
17. mar 2025

@oliolijanka "co by to znamenalo, ak je to naozaj pravda?" - no jednoducho klame.
"On informoval o vysledkoch vyskumov odbornych laboratorii." - No jasne. Vyskum mu poslala Pekova ktora je uz par rokov unesena mimozemstanmi ktori jej posielaju do hlavy nutkave myslienky a nevie sa tomu branit. Ktovie ci aj to co dala Kotlarovi jej tiez poslali tie nadpozemske bytosti.
Niekde som si skopiroval toto:
Kotlár tvrdí, že vakcíny menia našu DNA. To je asi tak pravdivé, ako keby som tvrdila, že keď zjete jablko, stanete sa jabloňou. Ale fajn, poďme sa na to pozrieť vedecky.
Mechanizmus mRNA vakcín funguje úplne inak – mRNA sa vôbec nedostáva do jadra bunky, kde sídli naša DNA. Táto mRNA je len dočasný inštrukčný manuál, podľa ktorého si bunky vyrobia neškodnú kópiu spike proteínu vírusu. Imunitný systém si ho všimne, naučí sa naň reagovať a nabudúce, keď sa stretne s vírusom, ho rozkope skôr, než stihne spôsobiť škodu. Potom sa mRNA rozloží a zmizne – rýchlejšie než neprečítaná správa na Snapchate. Žiadna stopa, žiadna trvalá zmena DNA, nič.
A teraz prichádza dôležitá časť: mRNA nemá ako ovplyvniť našu DNA, pretože sa do jadra bunky jednoducho nedostane. Nemá na to mechanizmy, ani potrebné povolenia. Keby bola mRNA živá bytosť, jej pokus dostať sa k DNA by vyzeral asi tak, ako keď sa bežný týpek snaží dostať na VIP party, ale vyhadzovač (enzým zvaný reverzná transkriptáza, ktorý je nevyhnutný na prepísanie RNA do DNA) ho okamžite vyhodí na ulicu🙌
A ak si niekto stále myslí, že vakcína ho geneticky mení, tak nech si predstaví napríklad, že dostaneš SMSku s receptom na koláč – a tvoj telefón sa zrazu premení na pekáreň. Alebo si pustíš pesničku na Spotify – a odrazu sa tvoj mobil zmení na rockovú kapelu. Znie to absurdne? Presne tak!
V realite totiž veda nefunguje ako lacný sci-fi film. Naša DNA je extrémne stabilná a ak by ju bolo také jednoduché meniť, vedci by si nemuseli lámať hlavu s CRISPRom a inými sofistikovanými metódami genetickej úpravy.
Takže ak sa Kotlár chce baviť o mutáciách, odporúčam mu začať pri mutáciách zdravého rozumu po nadmernej konzumácii konšpiračných bludov.

barrilla
17. mar 2025

@hiro volá sa Emilia Gondorová, je to jej status.

mizoko
17. mar 2025

@oliolijanka ale ty to vieš posúdiť 😎 hej no ty si vedecká kapacita. A viestta tá prestala viac než pár krát zmier sa s tým 🫶🏼

oliolijanka
17. mar 2025

@mizoko To si ty, ktora sa smiala z mojej gramatiky? Lebo som urobila chybu z nepozornosti?...
"A teraz napíš aké máš ty vzdelanie keď sa tak vyvisujes nad predavačku zmiešaného tovaru. A áno,vyvisujes sa..."
🤔
(Ak teda smiem smajlika tohto druhu pouzit...)

tetapetra
17. mar 2025

@oliolijanka keď vypukla korona, bola som v spoločnosti ľudí, ktorí sa venovali, študovali genetiku a pod. Okrem jednej všetci tvrdili jedno a to isté, čo tvrdí zvyšok sveta. Nedokázali jej ani len vysvetlit ako funguje spike. Emília Gondorova to vysvetlila pekne a múdro a hlave ako ja vravím, aby aj debil pochopil (neber to osobne)

viestta
17. mar 2025

@oliolijanka rovnaka geneticka modifikacia moze mat rozny vplyv... Jezkovi oci!!! Genetici o tom prd makovy vedia. Este, ze ma ldstvo takych ako Kotlar...

oliolijanka
17. mar 2025

@tetapetra Ale ja tu nediskutujem o genetike, ani o politike. Autorka nazvala ineho diskutujuceho tupelom a v nazve diskusie tvrdi, ze z vas urobili kukurice. Na to som reagovala ja.

K clanku od Emilie urcite existuje diskusia, ked mas chut si s niekym o tom pokecat, oznac @hiro, alebo si piste sukromne spravy, alebo chodte diskutovat k Emilii, mne sa nechce.

tetapetra
17. mar 2025

@oliolijanka myslela som to všeobecne,preto som tam dala tie 3bodky. Všeobecne o vakcinach. Veď hej, pretože najviac gmo je práve kukurica.
Vieš kto je Emília?

viestta
17. mar 2025

@mizoko @eva8 nezabudajme na to, ze obnovili polrocne prazdniny. Takze to uz mame dve. Vzdy sa pytam na tri veci, uz staci ak doplnia len jednu. Urcite nebude problem, pretoze co den to uspech, to len my ich nevnimame.
Ozaj, tie najomne byty nestavia stat, ale aspon si spravia zasluhy. Sice v tom mori pruserov je to ako prd do Sumavy, ale naozaj aspon nieco.

viestta
17. mar 2025

@oliolijanka vies co, ty si presne taka ista ako kadekto iny, ktoremu ked dosli argumenty vytiahol moje povolanie. Normalny clovek sa k tomu neznizi, mozes to zaobalovat do lichotivej vaty akej chces, proste dosli ti argumenty. Lebo ak by si ich mala, nemusela by si to vytahovt. Zas a znova. To, ze potrebujes vytahovat prave toto vypoveda o tebe viac ako o mne. To som ti uz pisala v inej diskusii. (btw: nepredavam zmiesany tovar)

mizoko
17. mar 2025

@viestta čo ja ti viem či sú polročné prázdniny prínos pre všetkých? 🤣🤣🤣

viestta
17. mar 2025

@mizoko ja som sa dozvedela, ze je to uspech koalicie. Ako som pocula, tak pridavam. Ber to tak, ze aspon daco je v tom zozname

alenamihal
autor
17. mar 2025

@oliolijanka no vacsina z nas cakala na tvoj blby koment hahah..ty si prava ruka KOTLARA asi...jeden ortoped ,boh vie,ci vobec vystudovany ,alebo ako Danko ,dostal vyucny len cez protekciu... Vy si poviete ,co len vam dezolatom pasuje...a btw,ako vies,ze som ockovana ??? Ci ti to moj kukuricny čip v hlave povedal ??!!! BOze, nechapem,ze je tu 21.storocie a vy rozmaslate ako kedy vas vypustili z jungle !!!!! skoda slov...

mizoko
17. mar 2025

@oliolijanka si ma s niekým mýliš - ber ginko lebo máš nejaký problém s pamäťou 🤣 ja som sa neudrbavala z tvojej gramatiky,to bol niekto iný 😁 ja preklepom rozumiem,každému mobil občas napíše sprostosť. No a aké máš vzdelanie?

juliacenc
17. mar 2025

@alenamihal ty aj vies o com bola ta tlacovka a ako to myslel? Alebo len ta nastval ten vyrok tak ako vacsinu

mizoko
17. mar 2025

@oliolijanka ja som tu hrúbku opravila a i tak sa to opäť prepísalo 😏 daj si to do rámčeka ako moju najväčšiu chybu 😁 a smajlíkov si používaj akých chces ja som ti nikdy žiadneho nezakázala 😅

oliolijanka
17. mar 2025

@viestta Aky argument si mala, ked si Kotlara oznacila za rozravkara? To ty si zhodila jeho.
Ja netvrdim, ze ja som viac ako ty. Tvrdim, ze ty si kralovna modreho konika.. a medzi slepymi, jednooky kral... predavacka... nemozes vysmiat lekara. Teda mozes a ja mozem vysmiat teba.

Mala by si vediet zhodnotit kedy uz je to mimo tvojich kompetencii.

Minule si dokonca suverenne poucovala v prispevku, kde sa uzivatelka pytala, ako pri malom dietati stihnut vyzerat dobre a stihlo.
Netvrdim, ze vyzeram lepsie a stihlejsie ako ty, ani ze mam lepsie zamestnanie ako ty.
Len, ze s fotkami, ake mas v profile ty, by som si to nedovolila. Tak isto by som si nedovolila zhodit kotlara, ak by som v inych diskusiach tvrdila, ze som predavacka.

oliolijanka
17. mar 2025

@alenamihal V nadpise konstatujes, ze z vas, cize aj z teba, urobili kukurice. Cize si ockovana (vakcinovana/geneticky modifikovana, ako chces), ci?

oliolijanka
17. mar 2025

@mizoko Jednu hrubku si si opravila, i tak sa to prepisalo a na tu druhu si zabudla, ze?😃

ibatanecnica
Autor odpoveď zmazal
viestta
17. mar 2025

@oliolijanka Kotlara netreba zhadzovat, on to zvlada samoobsluzne. Staci precitat vyjadrenia skutocnych odbornikov. Odbornikov genetikov (inac zaklady genetiky sa preberaju na biologii na gymnaziach, stacia ti tieto vedomosti aby si vedela, ze siri bludy). Ale ak ich nemas, este stale funguje internet a Googel, takze si ich mozes doplnit. Ale nemusis studovat, stacilo precitat par ich vyjadreni, kde aj vyargumentovali, ze to co tvrdi je pri najmensom zavadzanie z neznalosti problemu, ak nie rovno ucelove klamstvo. Radsej sa budeme na to pozerat tak, ze nema dostatocne vedomosti o fungovani DNA aj ked ako lekar v ramci studia preberal aj genetiku. Je relativne mlady lekar, takze urcite aj genetika bola obsahom jeho studia.
Ostatne je zbytocne komentovat

mizoko
17. mar 2025

@oliolijanka takže ako je to s tvojim vzdelaním? 😀 Ty tak rada zahovaras

oliolijanka
17. mar 2025

@mizoko Mam ucnovku kuchar/casnik bez maturity. Trojrocne studium. A vysoku skolu zivota, som viesttina spoluziacka.

viestta
17. mar 2025

@oliolijanka ja mam aspon maturu, moja.

oliolijanka
17. mar 2025

@viestta No ved super. Tesim sa s tebou.

viestta
17. mar 2025

@oliolijanka len tak mimochodom, ja vysoku skolu zivota nemam. Moja spoluziacka urcite nie si