Kotlár - urobili z nás kukurice
Držte ma !!! To vazne moje dane idu takemu debilovi ako je Kotlar ??? brrrrrr
Ja som normalne v šoku ,kto nam tu vladne !!!! Kradnu,stavaju si vily ,poniziju ludi,nadavaju vsetkym,prd robia , riesia a beru tolko prachov za mesiac ,co clovek nevidi za cely zivot...to fakt je polovica svk spokojna,ked to vidi,ci sa deje ????
@oliolijanka To že niekto má titul MUDr ešte neznamená, že nemôže mať poruchu osobnosti, resp priamo psychiatrickú diagnózu. Jedno aj druhé naruší analyticke schopnosti získané vzdelaním natoľko, že jeho logické myslenie vyprodukuje blud. A najhoršie je na celom to, že je presvedčený, že je správny a celý svet sa proti nemu spriahol. Kotlar spĺňa väčšinu príznakov paranoidneho správania. A to nemá ďaleko od diagnózy. Keď sa dívam na toho chlapa, vidím ,že s ním niečo nie je v poriadku. Veľmi dobre si pamätám jeho vyplody o mystickom poslaní vyššej nepamätám si presne čoho, cítil sa v prepojení s indickými duchovnými. Skúsim to pohľadať, myslím ,že to medzitým vymazal, ale niekde som si to uložila.
@aesculap Ked uz si tu psychologiu vystudovala, (usudzujem podla toho, ze si trufas robit psychologicky posudok niekomu koho nepoznas, alebo poznas zo slnieckarskych medii), tak nam nieco napis aj o obrannom mechanizme pri hrozivych alebo neprijatelnych impulzoch u ludi.
Niekto vam podal hrozivu informaciu. Namiesto toho, aby ste si tu informaciu preverili, snazite sa spochybnit, zosmiesnit nositela informacie... ale nerobi vam problem uverit inym nekompetentnym osobam(Sabaka, kucharka Emilia...), lebo ich informacia sa vam paci.
Soni Pekovej diagnozu urcit neviete, tak ju zosmiesnite recami o sekte... ale ked vam krajci nariadil sa dat dobrovolne pichnut, tak to ano, to prehovoril Duch Sväty..
@aesculap Toto si hladala?
@oliolijanka "Niekto vam podal hrozivu informaciu"? Aku? Par bludov ktore Pekovej zoslali mimozemstania nie je nic hrozive. U mna je hrozive to ze dalsi clovek ktoremu vlada dala urcitu funkciu s tymi klamstvami strasi ostatnych ludi.
@hiro Ako si usudil, ze su to klamstva? Cez obranny mechanizmus?
@hiro A co ak by Pekova verila na mimozemstanov? Polovica(dovolila som si odhadnut) diskutujucich veri v neposkvrnene pocatie u Panny Marie.
@oliolijanka Aky mechanizmus? Kotlar tara o zmene nasej hrdej DNA co je uplne nemozne. Ako vedci sa piplaju roky v labolatoriu aby zmenili DNA a vyzera ze uplne zbytocne lebo Kotlar odhalil ze staci pichnut kusok vodicky a je to :D Uzasny objav, normalne na nobelovku.
@hiro ??? Nerozumiem tvojmu poslednemu prispevku. Co sa snazis povedat.
Zatial je to na Zemi tak, ze znicit je lahko a vytvorit je tazko.
Vodu vylejes, piesok vysypes, papier roztrhas za par sekund ale dat to do povodneho alebo vylepsenehi stavu nie je take jednoduche.
Zapalka zhori za par sekund, ale vytvorit zapalku trva roky.
Mozno vedci skumaju, ako z normalnej farby pleti spravit duhovu (Ako vytvorit nieco nove.). Ale ako vznika napr.rakovina koze, to sa uz davno vie. (Ako nieco znicit).
Som vyucena kucharka bez maturity, ja si to predstavujem tak, ze napriklad foton alebo ine ziarenie prereze kod DNA a bunky sa zacnu chovat inak ako boli naprogramovane. Vznikne rakovina.
Alebo take tetracyklinove zuby u potomkov ludi, ktori uzili ATB.
Nicenie netreba roky skumat a verim, ze staci kusok "vodicky", aby cloveku uskodilo.
@oliolijanka tak ty si jasná podľa frázy "slnieckarske médiá". Kvicis tu celú dobu o tolerovani opačného názoru a o slusnosti ale sama si vulgárna ( tým nemyslím nadávkami ale tým ako sa tu prezentujes).
@oliolijanka akože wauuuuuu.
@mizoko A? Co ty stale mna riesis?😃 Pozri do "archivu", vo väcsine tem, kde si prispela, niekoho urazas. Ba ludom sprosto nadavas. Napr.bez toho, aby som do tejto temy prispela, si mi venonala viacero prispevkov na strane 2 a nazvala si ma vytretou, arogantnou...
Upokoj sa, neries mna. Ze ty si myslis, ze ja som vulgarna, to nehovori nic o mne. To hovori o tebe. Ries seba🙂
Ja, ak dovolis, odpisem ludom, ktori ma oznacia, pretoze mi tu bolo vytknute, ze ich ignorujem, ked neodpisem.
Ale kludne mozem aj viac neprispievat, ak si to zelas. Mozte diskutovat iba vy. Nic to ale nemeni na fakte, ze podla poverenca vlady a podla laboratoria Soni Pekovej ste sa dobrovolne stali geneticy modifikovanymi organizmami.
Mas ma tu urazat, porozmyslaj radsej, co by bolo, ak by to bola pravda. Ale ak ti to rozmyslanie ma sposobovat bolest, tak ma radsej kludne urazaj🙂
@oliolijanka Vyborny napad, nepis tie bludy. Dakujeme
@oliolijanka Kludne si pokecaj s panom Kotlarom, z ktoreho sa vsetci smeju, nas neobtazuj svojim konspiraciami. Dovi, dopo, konecne si napisala daco rozumne, ze sem nemusis pisat vobec.
@oliolijanka a čo by bolo, ak by to bola pravda? Ja neviem, lebo ja mám inú VŠ, nie som ani lekár ani genetik, biológ. Tak nám prezraď. Lebo pri tom množstve očkovaných ľudí vo vedení štátu, neviem si predstaviť ako sa to prejaví. Prosím, osvetli mi to. Už mám strach.
@oliolijanka "... podla poverenca vlady a podla laboratoria Soni Pekovej ..." No veď práve. Čokoľvek od týchto velikánov ducha vzbudzuje podozrenie 🙂
Trochu na rozprudenie diskusie:
7 dní v kocke: Pfizer zrejme zatajil skutočné zloženie vakcín. A podvádzal kontrolné úrady
https://standard.sk/905919/7-dni-v-kocke-pfizer...
@oliolijanka ak ty si vulgárna tak to hovorí viac o mne? 🤣🤣🤣 Jasneeeeee. Áno,nepíš už viac lebo čím viac píšeš tým viac sa zhadzujes 😁 a že prekrucas to čo niekto napíše je už pre teba príznačné 😉 škoda strácať s tebou čas. Ty nie si očkovana tak si v cajku a nás Bonduellky nerieš,nemáš dôvod. Veď tebe nič nebude svoju slovanskú DNA si si uchovala pre pokračovanie cisteho slovanského rodu 😁🫶🏼 posielam lásku trollko
@oliolijanka
Pozri, keby pán splnomocnenec hral s otvorenými kartami a povedal, stal sa prúser, preveril som to, skúmali to tieto laboratória, momentálne prebieha 2. fáza výskumu, toto a toto sme zistili a zverejnil svoje zistenia, všetko by vyzeralo inak.
Ale keď sa postaví pred kamery s pološialeným výrazom, tliacha niečo o celosvetovom sprisahaní, povie, že nikomu nič neukáže, lebo jeho správa je na 10 tajných miestach, tak sa z toho asi človek môže len smiať. Teda mne to nie je smiešne, ja si naozaj myslím, že je psychicky chorý a je mi ho ľúto. (A teda ja mám papier na to, aby som to mohla tvrdiť).
Smutné je len to, že sa na to pozerá celá vláda a nechajú ho takto seba (a nás) zosmiešňovať pred celým svetom. Niekto by mu mal pomôcť.
@sss777 najvacsia prdel je ta, ze pan splnomocnenec robi s tou spravou oracie ako Mara s organom a pritom Pekova sa svojim posudom pre vladu SR pochvalila, lebo to jej (vraj) pridalo na vedeckom kredite (aspon podla jej presvedcenia), zverejnila ho a da sa dohladat na internete bez problemov.
Proste Kotlar je len Ficov uzitocny idiot, a kopa dalsich Ficovych uzitocnych idiotov sa nad nim "slastou" rozplyva.
@viestta
Veď keby učinil taký celosvetový objav, neverím tomu, že by sa tým nepochválil v celom svete. Takto len paradnoidne fantazíruje a zakopáva dôkazy určite za splnu mesiaca pod najstarší dub v krajine...dúfam, že keby mi raz takto prepne, tak mi niekto uvarí kakao, zabalí ma do deky, pohladká po chrbte a zabezpečí odborníka.
Ale v diskusiách pod jeho tlacovkami vidieť, že sú stále stovky ľudí, ktorí mu tlieskajú a cítia sa dôležití, lebo uvidíte, že sa nakoniec ukáže, že sme mali pravdu.
@oliolijanka akadémia vied dnes vydala vyjadrenie k vakcinam. Tak si to kukni.

@eva8 ale to určite týka len 🌽 🌽😁