Kotlár - urobili z nás kukurice
Držte ma !!! To vazne moje dane idu takemu debilovi ako je Kotlar ??? brrrrrr
Ja som normalne v šoku ,kto nam tu vladne !!!! Kradnu,stavaju si vily ,poniziju ludi,nadavaju vsetkym,prd robia , riesia a beru tolko prachov za mesiac ,co clovek nevidi za cely zivot...to fakt je polovica svk spokojna,ked to vidi,ci sa deje ????
@oliolijanka niekto nam nariadil sa dat dobrovolne pichnut??? to sa ako da?
@oliolijanka Kotlar už v minulosti reagoval na podobné ohrozenia populácie, akurát nebol na mediálnom výslní. Jeho bludy , ktorým sa venoval s náruživým vedeckým entuziazmom boli:jedy, vakcíny, Chemtrails, 5G, toxický mainstream atď..atď...
@oliolijanka a nebavíme sa o Kotlarovi? Nie, myslela som toto:
Som jeden z mála, ktorý pozná kóny a osvojil si ako-tak védy a upanišády. Musím však možno neatraktívne dodať, že mnohí, za Slovana sa považujúci občania, združenia a občiny nemajú ani páru o védach a kónoch. Veľmi ťažko by sa dali aj tieto posvätné texty uplatniť na spoločnosť v tomto stave. Nie je na to jednoducho pripravená. Slepý egoizmus ktorý vyplýva zo zlej poučky, že rodina je základ, nás vedie k tomu, aby sme tú rodinu chránili. A pred čím??
@aesculap chlapec si síce osvojil védy a upanišády , takže možno aj preto mu trvalo ináč 6 ročné štúdium medicíny 8 rokov. No ,ortopedovanie mu moc nešlo, trebalo ho zavesiť na klinec. Nie, neštudovala som psychológiu, akurát poznám jeho bývalých dlhoročných kolegov, ktorí tvrdia, že ten diplom mal už dávno roztrhať.
@alenamihal Kotlar je prepnuty blazon, ktory sluzi don Robertovi len na zabavenie publika a odputanie pozornosti od vaznych problemov tejto krajiny. Kym saso Kotlar zabava a rozdeluje narod, mafia si porcuje tuto krajinu a s diktatorom na cele prijimaju take zakony, ktore im pomozu urdzat sa navzdy pri koryte. Cela tato vlada amaterov a prospecharov je taka smutnosmiesna, ze nejaky kotlar je uz len nahorklou ceresnickou na skysnutej torte.
Nezda sa vam tak trosku divne, ze "vypustili Krakena" akurat v case, ked sa mala riesit slintacka?
@oliolijanka mozes poskytnut popis, ako mRNA vakcina meni nasu DNA? Dakujem.
P.S. pripustam "anomalie", nikdy neberiem nic za absolutne.
Virus covidu obsahuje len mRNA. Vo vakcinach je len cast mRNA, ktora tvori ten hrot, hacik, ktorym si virus otvori branu do bunky (aby mohol prezit, replikovat sa) Cize po ockovani, nasa DNA obsahuje v svojom retazci aj ten "hacik" z virusu? Teda sa stala agresivnou? A nastala samodestrukcia? To by sme uz neprezili bez parazitovania na niecom, pretoze virus v prenesenom zmysle je parazit, pretoze bez ine bunky neprezije. Nerozumiem tomu.
ale ano, Kraken. To je obrazne prirovnanie
@viestta za mňa skôr sa začal Fico navážať do Prôcku z Markizy a tiež do opozície,kvôli tej slintacke.
Za mňa, to PS prehlanala. Možno sa tomu dalo zabrániť možno nie. Keď pred pár rokmi hrozil africký mor, bolo ministerstvo pôdohospodárstva a jemu podriadené organizácie v pohotovosti. Robil sa manuál na zabránenie rozširovaniu a pod. Neverím, žeby to nebolo spravené aj teraz. Hlavne keď sa to šíri vzduchom, snáď to dobre dopadne.
Toto je zaujimave:
Do myší implantovali „gén ľudského jazyka“. Výsledky vedcov prekvapili
https://www.info.sk/sprava/262350/do-mysi-impla...
Len ci je to dogazane, vdaka genu NOVA1 hovorime. Kollar mozno navrhne hovoriace kukurice 🙂
@tetapetra nesledovala som, dakujem.
Teraz, ked som gug8la, nasla som len FB prispevok, ze sa mali na to pripravovat.
Moja pozn. - mozno vakciny mali zhanat okamzite, urcite by boli zaockovane hospodarske zvierata aspon pri hraniciach. 2 tyzdne je dlha doba, vakciny mame, mylim, z Nemecka.
A ukazal sa mi status Matovica, kde cituje Fica, ktory vyzyva, aby sa opozicia zdrziavala komntarov v tejto mimoriadne nebezpecnej situacii. Ked si spomenieme na prot3sty, a podporovanie spolocnosti v nedodrziavani protipandemickych opatreni - kravy su dolezitejsie ako ludia. Nedari sa mi prekopirovat ani jeden status
@eva8 za mňa je to čistý populizmus aj zo strany PS, trápne ako stierače na ponorke.
V týchto prípadoch naozaj stačí, aby ištvan z dolnej, prešiel k jolike z hornej v zablatenych čižmách a rozdali si to v kravine, a máš to. Ja ho nerada počúvam 🤣, nedávam ten jeho nevýrazný, monotónny slovný prejav 😁.
@tetapetra tiez sa mi tazsie pocuval Simecka, ale akoby mi z duse rozpraval 🙂 Snad sa nestanu populistami, pretoze som si vsimla, ze retorika PS sa blizi k "hlasu ludu" 🙁 , aby pritiahli nevolicov. V "marketingu" (reklame) su slabsi. No, uvidime
Vypocujem si teraz tu TB pri robeni obeda. Od zimy sledujem skor jednym uchom dnnu, druhym von, akoby som si vytvorila "buducnost krokov nasej vlady" a akosi sa to plni aj s rosadami. Od utorka uz zacnu schvalovat zakony v plnej sile.

@mackopesfik no keď si na dôchodku už od 40ky,tak zdravý byt teda nemôžeš