Kotlár - urobili z nás kukurice
Držte ma !!! To vazne moje dane idu takemu debilovi ako je Kotlar ??? brrrrrr
Ja som normalne v šoku ,kto nam tu vladne !!!! Kradnu,stavaju si vily ,poniziju ludi,nadavaju vsetkym,prd robia , riesia a beru tolko prachov za mesiac ,co clovek nevidi za cely zivot...to fakt je polovica svk spokojna,ked to vidi,ci sa deje ????
@eva8 Pekova uplne ako prva prisla s tym ze virus moze byt z laboratória za co ju nazvali konspiratorkou,vysmiali a dnes uz teda sa prikláňa i nazoru ze naozaj vysiel z laboratória.Mne sa nepaci ked ma niekto iny nazor ako dav ma označenie konspirator.Prirom Pekova je vyštudovaný a Corona irusmi robila.
@dobryden mne sa lubila, ako to odovodnila, ze je umelo vytvoreny. Z toho dovodu som bola otvorena moznosti, ze zmutoval pri umolem skumani a mohol sa dostat von nedopatrenim. To, ze by bol zamerne vypusteny, uplne odmietam. A ze je z Ukrajinskeho laboratoria, ako vraj nacrtol Kollar 🙃
Pekova sa potom stala trochu divnou osobkou, sklamala ma. Po odchode z jej oblsti sa zamerala na "duchovno", atd. Ale, co mala robit? Kazdy ma svoju povahu
@eva8 je to tá Pekova, ktorá je v Čechách ústrednou postavou proruskej sekty AllafRa? Tá Pekova, ktorá je presvedčená, že Ježiš Kristus bol Slovan a bluzni o bájnej Atlantída? Tá Pekova, ktorá po rozpútani vojny na Ukrajine prosila ľudí,aby sa modlili za Putina? A tá Pekova, ktorá ospevuje reptilianov? Tá , ktorá je v Čechách z vedeckých kruhov ostro kritizovaná? Ak áno, tak to bude taký Kotlar v sukni
@mackopesfik co/kto je to "chcechtakmi"?
Zaujimave, ze si si ako konicek nasiel klabosenie s mamickami na materskej 😉
@mackopesfik ty si dobre trafeny. Odpisujes aj sám sebe a tie isté sprostosti. a moje decko si neber do papule. Ty si v 40 skončil na dôchodku, asi si vieme všetky domyslieť že akom 🤣
@mackopesfik citas si neziaduce ucinky bezne dostupnych liekov? Alebo si este nikdy nic (ziadnu tabletku) do ust nevlozil? Predpokladam, ze ta rodicia nedali proti nicomu zaockovat.
@mackopesfik nuz, kazdy sme nejaky....
@oliolijanka ze ty si varila kavu v TV Slovan?😀
a furt sa to potrebuje hadat... Na dochodku musi byt strasna nuda...
@mackopesfik joj vysluhovy dochodca?😂
to su ti, co je o nich viac vtipov ako o blondynach😂

Pojitko mojho prispevku: ovca = hospodarske zviera 🙂
(a bryndza sa vztahuje na ovcu)