Michal Kovačič odhaľuje pravdu v relácii Na telo
„No a musím povedať ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týka vysielania Na telo. Boj o podobu spravodajstva televízie Markíza prebieha už celé mesiace, čelíme tlakom nielen od politikov, ale aj vlastného vedenia,“ šokoval svojimi slovami moderátor.
Naozaj sa niekto čuduje že ľuďom prepína, keď žijeme v diktatúre? Roky sme tu mali neslobodu slova a deje sa to zas a to dokonca aj v neštátnych inštitúciách?
@luxus10
@nikyball už ste mu chudacikovi dačo poslali? 🤣🤣🤣
Niektoré tu zjavne nepochopili, ze Markíza je súkromná firma, tak ako každá iná. Mas byt ako novinár nestranný a objektívny, co pri jeho drahej žene je jasne, aký má on názor. A platí to ako všade na svete, nielen na Slovensku ked sa ti nepáči, nech sa paci, môžeš ísť. Presne tak ako v každej inej firme. Bodka.
A ten podrztazka Vincze tiež cíti, že aj so svojou kobylkou potiahnu konecne ta tam aj oni, som zvedavá, či aj im sa tu tieto naivky budú zbierať na výplatu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@tom_i nepotrebujes tv, lebo cerpas info z "alternativnych" medii. a tym sa vysvetluje tvoj postoj. no predstav si, ze existuju ludia, ktori chcu sledovat nezavislu zurnalistiku, ktora je momentalne ohrozena na vsetkych frontoch - od verejnopravnych medii, cez sukromne az po internet. hon na carodejnice sa zacal.
@tom_i samozrejme, ze ju vykopli, takito proruski propagandisti nemaju ani len na Kmotrikovej ta3 co robit, riesila to aj medialna rada. Anka tiez mala kadejake nazory a potom dostala kovid a dalsi mesiac v kazdej relacii vyplakavala. A neboj sa, nestratila sa, v rusovciach sa intenzivne venuje kritike samospravy.
@makaronka01 ano, polovica ludi je spokojna, lebo je to tupa dezolatna lúza.
Mrknite sa kto spravuje mytny system na SK a budete v obraze co sa deje s TV Markiza.
@kp7333 nezávislá žurnalistika už niekoľko rokov veeeeelmi pokrivkáva. opozícia sa pchá všade 😉
@stanulienkat zase začínaš? s tupou dezolátnou lúzou atď.?
že ti museli zmazať komentáre ti nestačilo?
@annm81 aspoň vidíme, koľko je tam v Markíze medzi zamestnancami prívržencov a pretláčateľov opozície 🙂 nestranní to ľudia 😀😀
Este doplnim - vlada ide robit cistky v RTVS, ma na to pravo, i ked s tym nesuhlasim. Markiza, ako sukromne medium, nemusela reagovat, moze robit politicke diskusie a spravodajstvo podla seba vramci zakona. Cize Kovacic sa moze stazovat iba na vlastne vedenie - co aj urobil - ale verejnost bola zatiahnuta do tohto boja z nevedomosti, a to je rozdiel. Ak sa vedenie Markizy rozhodlo relaciu zrusit, tak je to ich vlastne rozhodnutie. RTVS je ina pesnicka. Pride mi zbytocne, aby tahali do internych procesov verejnost, maju vyuzit interny tlak na vlastne vedenie. Podpisana maskerka urcite dokaze objektivne zhodnotit nazorovy rozkol moderatora a vedenia😉
@zmrzlinka8 Nepísala som ti už pred pár dňami, že objektivita sa s názorom nijako nevylučuje? Bavíme sa o novinárovi, teda o človeku, čo by mal mať nejaký prehľad aj nejakú mieru inteligencie. A ty chceš po človeku, ktorý sa zaujíma o celospoločenské dianie, aby nemal názor? Trošku nereálna požiadavka, nie?
To, že človek má nejaké hodnoty a názor ešte neznamená, že nie je objektívny a že nedokáže jednej strane uznať žiadne zásluhy a druhej prepáčiť čokoľvek. Ale hej... ja viem, u voličov koalície existuje len slepá nenávisť a nekritický obdiv. Vyššie v tejto diskusii bol linkovaný spôsob, akým vedú politické debaty seriózne média, ktoré sa vôbec neboja položiť nepríjemné otázky aj opozícii a ako ich vedie alternatíva. A dobre to odráža dva úplne odlišné svety, čo v tejto krajine žijú.
@annm81 ja nechcem, aby nemal názor. názor nech si má aký chce, mňa jeho osobný názor nezaujíma. ako objektívny profesionálny novinár nech si ho nechá pre seba alebo svojich blízkych. mne nech prezentuje fakty a nie svoje subjektívne názory. na základe objektívnych faktov a nie subjektívnych názorov si ja utvorím svoj názor sama.
tiež mám povolanie, kde len sprostredkúvam fakty a nesmiem vyjadriť vlastný názor, ak som profesionál .
@zmrzlinka8 vobec nechapes co sa prave na SK stalo? A ze len co sa Fico vrati zapreda Kmotas TA3 -teda vymeni slobodu slova za nase aj tvoje statne prachy za stadion? Tie kludne mohli ist na nenocnicu v tvojom meste alebo na ponechanenie pohotovosti ktire sa rusia.

@kp7333 ja FB nemám, ale niečo také ako zomri ani nemalo uzrieť svetlo sveta. Nie je satira ako satira. Bohužiaľ králi satiry ako páni Lasica, Radič či Satinský už nie sú medzi nami.