icon

Odvolávania na Slovensku: Čo sa deje?

veklipo
6. aug 2024

- odvolaný šéf enviropolicie
- odvolaný riaditeľ SND
- NAKA končí.

To aby si voliči nevšimli správu, že plyn už štát od 2025 nebude dotovať a ceny pôjdu hore o ca 31%.
Pre menej chápavých: potraviny pôjdu opäť hore, vaše platy nie.
Ale tento národ stále verí, že volil dobre.

slniecko5
6. aug 2024

Tak, kým bude na Slovensku toľko chudobných ľudí, ako je dnes, Fico ostane a keďže od januára Slovensko ešte schudobnie, pôjde mu naďalej karta. Chudoba=život zúžený na napĺňanie základných potrieb a to mu vyhovuje.

gab1sol
6. aug 2024

@carolynka áno, s tým súhlasím, preto tvrdím, že v rukách opozície to nie je. Nech by urobila čokoľvek. Kým majú voličov, sú pri koryte. A voličov budú mať, kým budú šíriť klamstvá, ktoré ich voliči potrebujú počuť a šíriť tú nenávisť, ktorou viac a viac burcujú tých svojich voličov, aby ich volili.

ivka225
6. aug 2024

@gab1sol Takže treba ľudí vzdelávať? Asi áno, ale vieš, koľko to potrvá?

carolynka
6. aug 2024

@gab1sol je to strasne ako su ludia nachylni verit tomu co chcu pocut. Sa mi zda ze svet ide na par rokov do kytek, nielen Slovensko. Stale dufam, ze to dobre skonci

mondolina
6. aug 2024

@ivka225
v mojom okolí mám žiaľbohu veľa smerákov. a všetci do jedného sú ticho. pred voľbami vykrikovali tento tamto....teraz je ticho. neviem či je to ticho súhlas, alebo nevedia čo povedať.

ivka225
6. aug 2024

@mondolina Jedno aj druhé. Vedia, čo spôsobili, nechcú sa k tomu príliš priznávať, ale sú spokojní a aj dnes by volili rovnako.

gab1sol
6. aug 2024

@ivka225 žiaľ, toto sa zanedbalo a bude to asi trvať veľmi dlho… A to som si myslela, že Slovensko asi nie je na tom tak zle, ale asi som žila v nejakej svojej bubline… Smutno mi je z toho celého.

ivka225
6. aug 2024

@gab1sol Asi žiješ v málo rurálnom prostredí 🙂

gab1sol
6. aug 2024

@mondolina ja si tak želám, aby to ticho znamenalo, že si pred tým nezatvárajú oči, nezabudnú a zmenia svoj postoj. Ale asi to je len moje nesplniteľné želanie…

sara07
6. aug 2024

@twinflame vyjadrili sa , na insta / fb majú stále aktivitu k dianu aj grafy , ako si predstavuješ čo by mala robit ?
na odvolanie to nie je , konkrétne čo by ako mala robit nie len všeobecné hejty

lujza123
6. aug 2024

@mapa očakávať ze ficovoliči niekedy niečo pochopia je utopia.
Na porozumenie príčin a následkov treba určitú mentálnu výbavu, ktorú títo ľudkovia skratka nemajú.
To je ako s mojim psom, je to chytré zvieratko, dobráčisko, ale ked si rozkúše mäkký pelech nerozmýšľa pritom ze nebude mať na čom spat.
Teraz leží namrzený na tvrdej podlahe v búde, tlačí ho to ale už dávno zabudol ze kedysi nejaký pelech vôbec mal a ze si ho zničil on sám

Ako som sa mala možnosť na nedávnej rodinnej oslave zistiť ani náznak nejakej nespokojnosti …

Lebo zevraj všetci kradnú to je normálne a za Fica boli najlepšie výplaty 🤷🏼‍♀️ Zdražovanie je vina tej dekadentnej európskej únie a ked na niečo nevieme odpoved treba zvrtnúť rec na medvede. Takže tak

sara07
6. aug 2024

@gab1sol
@twinflame mali lepšie % , učast bola väčšia čiže niečo zabralo , to ako nemôžete odparat, to matika proste nepustí , podla prieskumov by šli hore ...
keby cirkev naša skorumpovaná a bohato kúpená sa nemontovala a neštvala lgbt a 71 a pol pohlaví tak je to o inom ..
nieviem si predstaviť že by sa opozicia začala vulgarne spravat, nadavat, a viest špinavú vojnu ... toto jedine by zabralo na tých voličov čo si myslite že by mali oslovit, neviem si predstavit že by sa až tak znižili ..
dokazali vytiahnut ludi na námestia .. viete že teraz pre čokolvek nie je tak lahké urobit niečo podobné, zatial teda riešia veci na pôde eu , kto chce si vie dohladat čo robi/nerobí opozicia
čo tu píšete že opozicia nič nerobí neberiem

viestta
6. aug 2024

@lujza123 presne si to vystihla. Na to aby niekto dal hlas tymto tu, na to treba naozaj mentalnu (ne)vybavu na urovni signalnej sustavy

sara07
6. aug 2024

@lujza123 len tie medvede by mali polavit lebo im dôjdu za chvilu , nejak tento rok stihli 60 kusov , a zrátané ako boli to neviem
maju iné na práci, do tatier kone dotiahnut, a aqupark aby si tatry na seba zarobili , videla som tam teraz dost lapačov na lykožruta tak čakam kedy začnu, napr na popradské pleso tam by sa dobre rubalo je jeden alebo dva dokonca

eva8
6. aug 2024

23.8.2024 (2 dni po "ochrane" Ceskoslovenska vojskami Varsavskej zmluvy v r. 1968) skonci 100 dni pokoja po strelbe na Fica (15.5.2024) Opozicia bude musiet byt velmi opatrna kvoli oslavam 80. vyrocia vypuknutia SNP dna 29.8. - je smutne, ze to koalicia vyuzije na upevnenie svojej moci. Som zvedava na slavnostny prihovor

bejbypd
6. aug 2024

Ten príhovor už teraz počujem ,my sme Slováci ,Slovania ,musíme držať spolu ako Svatoplukove prúty ,nič nás nezlomí ,určite nie rakovina v podobe opozície ,už nestačí stavať mosty ,ale kamenné múry ,pred nenavistou ,ktorú šíri samozrejme hlavne Simecka a nech sa už nikdy nestane terorizmus a dajte mi všetky Vaše peniaze do konca môjho života ,lebo Ave Ja ..s pozdravom Don Fico

sara07
6. aug 2024

@eva8 bude aj prehliadka vojenská , nádherny cirkus myslim že za 2,7 mega iba , však prachov dost nie čo by sme si nevyhodili z kopytka

gab1sol
6. aug 2024

@sara07 ja netvrdím, že nič nerobia, robia, ale aby boli rovnocennými súpermi, museli by hrať ich zbraňami a to klamstvom a šírením nenávisti. A k tomu sa neznižia. A za to som im vďačná. Netvrdím, že nič nerobia, ale skôr nevedia robiť viac, aby nešli proti svojim hodnotám…

sara07
6. aug 2024

@bejbypd stále som sa nejak nikde nedočitala kde vlastne je teraz , koho ma advokata, kedy a či vôbec bude súd .. čo vyšetrili vlastne , ani žiaden rozhovor nemá nárok ten človek nič - zem vzduch

oli18
6. aug 2024

Na FB zaznievaju hlasy, ze po prazdninach treba ist do ulic.

heln
6. aug 2024

@veklipo este nikto nespomenul, ze spekuluju zaviest dan z bankovych prevodov, platby kartou a vyberu z bankomatu. teda neviem, ci tuto temu uz nejak uzavreli, ale uvazovali o tom.

kofa77
6. aug 2024

vypocujte si rozhovorr s Drlickom, ako mu machala odmietol peniaze z planu obnovy, lebo nechce "spinave europske peniaze", z krvavych slovenskych mozolov... ano, toto povie jeden vrcholovy politik, tupy ako denko
zeny, aj muzi, ak su tu, sme v totalnych srackach, ja som bola optimista, chvilu, ale figu, ide to k horsiemu. a chmelar sa vyjadril, ze si mame pripravovat plan b-t,j, vystup z EU...
takze ak nam stopnu fondy z eu, ziv.uroven pojde dole, kto bude na vine? no predsa eu, potom staci nejake referendum o vystupe a sup, mame to tam. ..

a ze dane pojdu hore je tiez iste, len su zatial ticho..

kofa77
6. aug 2024

dennikn je hybridna hrozba, prosim pekne, vyslovil sa gaspar jr

bejbypd
6. aug 2024

@kofa77 Gašpar junior ,povolaním syn. 🤣💪a minule som na to myslela ,že sa zľahla zem po teroristickom útoku ,asi preto ,že je plocha

janai1
6. aug 2024

@kofa77 ba ticho ... už cez víkend to bolo v správach že plánujú meniť dane z nehnuteľností

kofa77
6. aug 2024

@janai1 hej? no vidis, ani to dlho netrvalo😠

zuzana76
6. aug 2024

@slniecko5 uplne si to vystihla

sintra
6. aug 2024

Ja len dodam, ze ideme do dalsej vlny ekonomickej krizy. To len ako ceresnicka na torte v tejto celkovej mizerii. Ale co. Sme v srackach, do dalsich sa rutime, ale dako bude. Ja som zazila aj meciarizmus, prezijeme aj toto.

twinflame
6. aug 2024

@sara07 nepisem, ze opozicia nic nerobi, ale, ze nema uchopeny problem za spravny koniec. Co by teda IMHO mala robit? Predvolebna kampan uz mala bezat. Hrat volicom koalicie na tie struny, na zvuk ktorych reaguju - lopatisticky davat do pozornosti napr. billboardami tie lzi o lacnejsich potravinach a inych temach. Dat na billboard cenu masla pred rokom a dnes, cenu inych zakladnych potravin pred rokom a dnes. Prepocitat o kolko menej si priemerny clovek spori so znizenym percentom v 2. pilieri a o kolko pride znizenym odvodom do 2. poliera. Podat to jednoducho a zrozumitelne a nazorne a najma vytrvat v systematickej komunikacii. Dalej nechat si poradit ako funguje psychologia davu a vediet rozpoznat klucove momenty, zlomove body - 15.5. takym dnom bol. Koalicia si musela medlit ruky, ked Simecka nadhodil 100 dni pokoja. Vacsiu sluzbu nemohol urobit. Tak ako sa slusne protestovalo do toho dna, mohlo sa slusne pravidelne protestovat dodnes. Dalej zacat vytvarat silnu alternativu ludi, ktori budu pripraveni prevziat moc po dalsich volbach. Opakujem, nerastie tu dostatocna protivaha v radoch opozicie, sancu este maju.

kofa77
6. aug 2024

@twinflame presne. mne sa zda, ze opozicia je tak trochu leniva, zas oni su z vacsej casti zahojeni, trestne stihania im nehrozia, takze idu tak pianko, ved je aj leto, co sa budu...