Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní
Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.
Prevalila sa kopa hnoja alebo len kopa sádla?
https://www.instagram.com/plus7dni/reel/DAhvVGD...

@bloger oznacujeme ta, aby bolo jasne, komu odpovedame, nie je v tom nic osobne, nebud vztahovacny😅. Plačeš ako maly chlapec. Neverim vlastnym ociam, ze ty mozes ponizovat a nadavat istym skupinam ludi, ale konstruktivna kritika a oponovanie tvojim hejtom povazujes za osocovanie, psychicky teror a sikanu. A uz len to, ze tieto neskodne opacne nazory a snahu nieco ti vysvetlit povazujes za psychicky teror - to je take slabošské. Slaboduchy zadubeny dezolat vyplačkávajuci, ze mu cely svet ublizuje🤦♀️ Aj americania, ukrajinci ti ublizuju? Aj chemtrails, ockovanie, vsak?
Ale ked cakas pochopenie, tak ano, chapem ta, si nestastny, frustrovany a nasrany na cely svet a ani u matiek si nenasiel pochopenie. To naserie😏
@fido69 velni dobre mi to padlo. Pohladilo mi to dusu. Tusim zacnem verit na karmu😂😂😂
@nyusika ne..ne, liberalni progresivci.
Viete čo, ja si myslím že to, že sa tu nediskutuje slusne je pravda a ti čo sa oháňajú slušnosťou nedovidia si na koncek nosa. Ja som sa tu tiež zhodila k urážkam.
@evazhoufova keby to bola diskusia tak diskutuje ale on neodpobedal skoro ani na jednu otázku.Vždy na položenu otázku začal ďalsiu tému 🙈 ja nemam problem prijať iný nazor len potrebujem vedieť aký vlastne je tá odpoveď🤷♀️
@hubka51 hej ťahá v diskusii za kratší koniec, ale myslím že niektoré ženy sa na ňom vyvrsuju čo he na škodu- nevedie to k jeho vlastnému uvedomenie sa, utvrdí sa že sú na neho z deuhej strany len zlí
@evazhoufova prešla si si celú diskusiu? Mám pocit,že nie. Nakoniec, už len spravíš záver. Mám pocit,že sme sa tu všetky viac-menej zhodli
@bloger neznesiem aby aj niekto iny mal podporu? Vsak ty ani nechapes, ze si tu podporu len namyslas. Nezosmiesnuj sa este viac ako si sa uz zosmiesnil. A ako ti mame odpovedat ak nie tak ze ta oznacime, tym padom ta oslovime? Ty ani nechapes zakladny princip fungovania internetovych diskusii. V konecnom dosledku si od zakladnej temy odbocil ty. Ty si nesuhlas s tvojim nazorom pojal ako osobne osocovanie a potom sa uz cela debata niesla o tebe a utokoch na tie, ktore s tebou nesuhlasili alebo ti kladli otazky, na ktore si neodpovedal. Si v podstate rovnaky ako cela vladna koalocia. Kto nejde s nami ten ide proti nam. Kritika sa povazuje za osobny utok.
A ak je toto prostredie pre teba nepriatelske, ked sa tu necitis konfortne a prijaty mas moznost opustit tuto komunitu a najst si inu, ktora ta prijme. Na MK si dobrovolne, dobrovolne mozes aj odist.
@evazhoufova pre neho kazdy kto s nim nesuhlasi utoci na jeho posramotene sebavedomie. A ten, co sa ho pyta, tak ho sikanuje. Tu bude chyba niekde medzi jeho stolickou a klavesnicou...
@viestta si ma opäť rozosmiala,že problém "medzi stoličkou a klávesnicou" 😆. (Si bohová to žena,priama, úprimná a humor tiež taký,mne blízky) 😉👏
@evazhoufova ja ani v sukromi nemam problem v ram,ci diskusie niekomu povedat, ze jeho spravanie povazujem za hlupe...a jeho a hlupaka tiez.
a nie - nemyslim si, ze to nie je v oroadku.
co povazujem za problenm, je komukolvek len na zaklade niecoho, co ja VYDEDUKUJEM z toho, co ta osoba vraj povedala, je oznacit ho za hlupaka.
a ano, uvedomujemk zi, ze je to cele nja hrane, ale ja proste ten rozdiel vnima.
rozhodne by som nikdy nepouzila ziadne expresivne vyrazy - slovne spojenie " si hlupy" nie je expresivne slovne spojenie
@sevrin nie, neospravedlnil sa Plavakovej. Ten sku..syn sa ospravedlnil zenam, ktorych sa jeho vyrok dotkol.
@stanulienkat myslíš? Akože jeho otec?
@tetapetra asi hej
@nyusika Skôr by som sa opýtala, kto ju ešte neurazil...Šimečka, Jaurová, spisovateľ Hvorecký, skupina bratislavských bikerov, šéfdirigent Jindra...Ale tu nejde len o politikov, opozičné poslankyne sa mali ozvať, aj keď jej bežní ľudia nadávali na sociálnych sieťach. Či obyčajní smrteľníci političky urážať smú? Vtedy sa nedeje nič, no Plaváková má okolo toho už asi 10-tu plačovku, kde to dookola rieši...🙄
@danyelia tu máš Jindru.Jindra sa ohradil aj voči výroku ministerky Šimkovičovej, ktorá sa hanebne vyjadrovala na adresu homosexuálov a tvrdila, že „biela rasa“ v Európe vymiera, aj preto, že nie sú schopní reprodukcie. „Historie nás učí, že podobná vyjádření k ničemu dobrému nevedla. Byl jsem natolik šokován, že jsem v silné emoci zareagoval na svém profilu. Vulgární slovo v tomto příspěvku však bylo vytečkováno, tudíž nezaznělo. Stejně tak v něm pochopitelně nikomu nevyhrožuji. Kdo mě zná ví, že konflikty a násilí se mi příčí. I tak jsem vyslyšel žádost paní ředitelky Potokárové a příspěvek z profilu stáhl, a tím pádem vzal zpět. Možná se můj příspěvek i tak dotknul p.Šimkovičové, ta však svým vyjádřením urazila mnohé,“ spresňuje Jindra, ktorý vo svojom stanovisku vyjadril vieru, že sloboda slova a pokojného vyjadrenia názoru ešte na Slovensku nie je zakázaná.
@tetapetra Aha, čiže keď to vulgárne slovo ,,bolo vytečkováno,, tak je to úplne v poriadku, áno? 😁 A ani sa jej neospravedlnil, ešte si viac kopol. A áno, slovné spojenie ,,biela rasa,, sa berie ako urážka už dávno. Bol to jej názor a ak hovorila názor o belochoch, čo mala povedať, bieli občania? Veď len pomenovala fakt. A Hvorecký, že je neofašistka a fašistka. To je tiež urážka predsa.

Skusme prejavit pochopenie navzajom. Vari chceme v prekarani tromfnut vladu? 🙂
P.S. Aj ja som taka - hra so slovickami. Aj ked priamost PS mi je blizsia.
Vacsinou je najviac oslovovany ten, kto zalozi temu. MK je aj taky klebetnik.
A aka akcia, taka reakcia. Napr. pad Huliaka so stolicky v studiu po relacii O 5 minut 12. "Bylo mu dáno" Som v tomto "poverciva", nespadol len tak. Ukazka - mal 6 noh a predsa sa podkol 🙂