Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní
Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.
@monichetta okrem vyššie popísaného, že ide o dospievanie, čo robila tá tvoja kamarátka, keď jej 12-ročná dcéra mala zmätok v hlave? Nie, nikto jej nevymýval mozog, len jej rodičia pozabudli, že dieťaťu sa treba aj venovať, počúvať ho a ak má nejaké problémy, tak hľadať riešenie a poskytnúť pochopenie.
@monichetta ok ... tak skús vysvetliť, čo tou manipuláciou detí chcú dosiahnuť?
@monichetta Ty si spokojna, ze tvoje dieta vyrasta v krajine, kde poslanec verejne vola inu zenu suka?.aky vplyv ma toto na vyvoj deti, ked denno denne koalicia presahuje dno normalnej, slusnej spolocnosti. Kto im dal patent na pravdu?
To ohrozenie zdraveho vyvoja deti tu uz je, a nesposobuje ho nikto z opozicnych politikov ale chrapuni z koalicie.
@monichetta ano, ano, ano, budu chodit od domu k domu a vyberat si deti "na prevychovu". Paneboze udri, ty vies kde
@monichetta dieťa ma v rodine pozíciu takú,akú mU stanovia rodičia
Mal by to byt vždy rovnocenný člen,mal by sa aktívne zapájať do života nielen v rodinnom kruhu,ale mu,na ulici,niečo zachytí v tv- vysvetľovať a usmerňovať
Od malička ma vyrastať v optike,že každý z nas je iný,výnimočný, a ma byt vždy rešpektovaný
Ale bohužiaľ ,tu tiez vidno,ako dospelé matky poukazujú na inakosť a vysmievajú sa a hania a diskriminujú
Tak to dieťa čo podľa teba bude?
Ty opisuješ situáciu,kde sa dieťa zmenilo a už nezapadá do ružovej kategórie a ktovie ako to prežíva matka
Keď to prežíva tak ako ty,dieťa musí mať teda strach skor z matky ako z toho,že sa oblieka do čierneho
Keď to v škole (podľa teba) takto mentálne zmasakrovali celú identitu 12 ročného dievčata,lebo ano,šikana existuje -tak matke podľa všetkého niečo ušlo a mala si asi všimnúť,že s dieťaťom sa niečo deje!
Handry nechaj handrami-keď sa mi dieťa uzatvára do seba-RIEŠIM
@biba_18 Tieto vyjadrenia osobne beriem s veľkou rezervou. Mňa sa totiž pravidelne moji slovenski známi pýtajú otázky ako "Ty máš deti v škôlke na západe, fakt sa tam učia ako navliecť kondóm a sexovať?". A ja im musím odpovedať, že bohužiaľ, moje deti v škôlke žiadnu sexuálnu výchovu nemali. Ale majú šťastie, lebo ja som ich doma naučila, kedy, kto a ako sa ich môže dotýkať. Deti, ktoré sú doma zneužívané, majú smolu, lebo im nemal kto povedať, čo je a čo nie je v poriadku. Sexuálnu výchovu nemá ani môj školák. Zato má dve hodiny týždenne kresťanské náboženstvo - aj keď sa tvári nepovinne, je povinné, resp. môžem dať škole povolenie, aby ho uprostred vyučovania poslali na dve hodiny preč, kde zaň nepreberajú zodpovednosť. Nevadí, že deti nemajú dosť pohybu a mohli by mať telesnú, alebo sa učiť niečo o nástrahách na internete... hlavne, že v štátnej škole, ktorá sa neviaže na náboženstvo, majú pravidelné prednášky o bohu.
A potom sa stáva,že "deti" majú deti,deti končia v kontajneroch, dievčatá a chlapci, ktorí chcú sexovať,ale nemajú ani základy preštudovanej anatómie ľudského tela,ako to funguje, rozšírene pohlavné choroby- syfilis atď. medzi "deťmi"-nast ročnými... všetko má byť v rovnováhe,aj na školách,keď už náboženská výchova,tak určite aj sexuálna výchova. Niektorí rodičia by tiež potrebovali aspoň hodinu sexuálnej výchovy 😏.
@biba_18 pokiaľ viem, existuje konšpiračná teoria, ktorá to vysvetľuje takto:
chcú cez lgbt rozbiť základný stavebný prvok spoločnosti - rodinu, znížiť pôrodnosť, ovládnuť ľudí a vlastne z toho zvyšku ľudí, čo po všetkých intervenciách ostane, si spraviť otrokov a nastoliť new world order...
🤪🤪
@nini1978 výborne napísané!!!
Úplne súhlasím.
@monichetta vôbec nespochybňujem fakt, že dievča môže trpieť úzkosťami, mať zlý duševný stav, či rebelovat takýmto spôsobom voči rodičom.. ale je naozaj otázne , či a do akej miery je to vplyv školy a ako ty hovoríš - lgbt chorej ideológie..
Môžeme sa tváriť, že za zlý duševný stav našich detí môže škola, lgbt, soc.siete atď.atd, ale všetko začína v rodine...
@beronsche predpokladam, ze toto chcu "svetove elity". Sice nevieme, kto presne tie elity su, ale znie to velmi mudro.
@stanulienkat samozrejme!
Okrem lgbt na nás útočia aj pomocou chemtrails (pozor tu sme im prešli cez rozum, stačí dať na okno misku plnú octu a všetko je ok) a otraveným jedlom (ale na toto nás sami upozorňujú logom žaby, lebo šak nie sú svine)
🤪
@stanulienkat problem je, ze ani oni nevedia, kto su tie svetove elity
@nini1978 Toto je v zásade uveriteľná vec, lebo by sa naozaj mohla diať. Ľudia veria, že zemetrasenia spôsobuje americká tajná zbraň, lietadlá nás práškujú, zem je plochá, vo vakcínach sú mikročipy, čo nás jedného dňa vypnú, takže niet dôvodu, prečo by sa nedalo veriť tomu, že niekto donesie do škôlky prezervatív a plastový penis na ktorý ho natiahne.
Tiež som nepočula o tom octe na oknách a žabkach 😁. Ja neviem,ale človeku až rozum zastaví pri niektorých tvrdeniach (čo sa čudujeme,veď plochá Zem) 🤭, horšie je,že keď niekto uverí a poškodí si zdravie (ale ani vtedy nik nič neprizná,že to bola sprostosť)... dokonale vygumovaný jedinec 🙄.
@nyusika omg žena!!!
Rýchlo studuj, lebo to nedopadne dobre....😂😂
No keď dáš na okno ocot, alebo ešte lepšie, zavesis pred dom plachtu namočenú v octe, eliminujes škodlivé účinky chemtrails..
Áno, aj na toto ľudia veria - že 8% roztok kys. octovej dokáže zneškodnit veľké množstvá ťažkých kovov údajne (!) rozptýlené vo výške, koľko? 11km?
Kedysi, keď konšpiračné teórie predstavovali zábavku.a nebolo to až desivé, ako im ľudia veria, bola táto moja obľúbená.. 😊
A žaba je logo Rainforest alliance, vraj je tak označované jedlo:
a) s obsahom chrobákov
b) s obsahom veľmi škodlivých látok, znižujúcich plodnosť
Zdroje sa líšia...
Záver je však jasný - vyhýbať sa ako sa len dá..
😂
To čo píšeš , ze sa stalo mame, je hrozne....

@monichetta ty si chora