icon

Politická diskusia PS vs. Republika

eva8
Dnes o 12:29

Da sa toto pocuvat? Krik, nervozita.
Uplne nahodou som v nedelu zapla diskusiu, kedze to bola Republika a PS, tak som si ju vypocula celu, aj ked ma to stalo dost sil.

anonym_00283a
Dnes o 12:39

Ten Mazurek má nové baterky? Alebo ho nabíjali dlhšie, ako je potrebné 😀 Veľmi čudne rozpráva...

jurajgabris091
Dnes o 12:41
@anonym_00283a

Ten Mazurek má nové baterky? Alebo ho nabíjali dlhšie, ako je potrebné 😀 Veľmi čudne rozpráva...

@anonym_00283a

jurajgabris091
Dnes o 12:41
@jurajgabris091

@anonym_00283a

la_dolce_vita
Dnes o 12:52

Od volieb nepozeram a nekazim si tym padom nedelu 🙂.

anonym_bcb9b4
Dnes o 13:11

Mazurek dlhodobo cieli na takych krcmovych ludi. Proste ludi, co potrebuju na vsetko nadavat, su so vsetkym nespokojni, maju take vystupovanie ako on. A bohuzial na Slovensku je dost takych co sa im zda, ze cim viac huci clovek, tym mudrejsie rozprava 🤦‍♀️

anonym_367dc3
Dnes o 13:29
@anonym_bcb9b4

Mazurek dlhodobo cieli na takych krcmovych ludi. Proste ludi, co potrebuju na vsetko nadavat, su so vsetkym nespokojni, maju take vystupovanie ako on. A bohuzial na Slovensku je dost takych co sa im zda, ze cim viac huci clovek, tym mudrejsie rozprava 🤦‍♀️

@anonym_bcb9b4 kiežby cieli len na krčmové typy, začal cieliť na mladých, tým, že si robí streamy pri hraní hry a popri tom žvácha tie jeho 💩.

simca06022011
Dnes o 13:31

Diskusia bola uplne o nicom, dva tabory s anazmvzajom hecovali a posmesky si robili. Diskusia ale prebieha takto pri vela "mladych". Obe strany boli hrozne.

anonym_234eae
Dnes o 13:35

PS nevedelo slušne správať lebo nemali argumenty na ozbrojuce názory oponentov. Je jasné že PS prehrali na celej čiare

anonym_ad3644
Dnes o 13:59

Republiku nemusím a na politikov a najmä političky PS nemám žalúdok.

katkaseiner
Dnes o 14:40

Nekazim si den politikou... ani cez tyzden ani cez vikend... Smutno mi je ked niekto povie ze bol volic Smeru a Hlasu ale uz im neveri a bude volit Republiku.... prast ako uhod.
Tato krajina potrebuje taketo Petra Slovaka ako maju Madari. Niekoho noveho, cerstvu krv, len teda obavam sa ze nam niet pomoci... my si koledujeme o samoznicenie

anonym_f4f627
Dnes o 15:32
@anonym_234eae

PS nevedelo slušne správať lebo nemali argumenty na ozbrojuce názory oponentov. Je jasné že PS prehrali na celej čiare

@anonym_234eae Čo sa babe chcelo, to sa babe snilo? Tí náckovia z republiky mali aké argumenty? 😀 Ti vedia presvedčit akurát tak sedlač niekde z hladových dolin, kde robotnícki chlapi chodia akurát tak na týždnovky a do krčmy a ich dedinské ženy maximálne tak na nákup do okresného mesta. Tí majú takí rozhlad, že koniec.

anonym_234eae
Dnes o 15:47
@anonym_f4f627

@anonym_234eae Čo sa babe chcelo, to sa babe snilo? Tí náckovia z republiky mali aké argumenty? 😀 Ti vedia presvedčit akurát tak sedlač niekde z hladových dolin, kde robotnícki chlapi chodia akurát tak na týždnovky a do krčmy a ich dedinské ženy maximálne tak na nákup do okresného mesta. Tí majú takí rozhlad, že koniec.

@anonym_f4f627 to nie su náckovia ale vlastenci. Ľudia čo postavia Slovensko na nohy i s pánom Ficom. PS vie nosiť len psie masky a bičovat sa pri bezbožnom sexe

anonym_f4f627
Dnes o 15:57
@anonym_234eae

@anonym_f4f627 to nie su náckovia ale vlastenci. Ľudia čo postavia Slovensko na nohy i s pánom Ficom. PS vie nosiť len psie masky a bičovat sa pri bezbožnom sexe

@anonym_234eae Že vlastenci 😀 A preto fandia ruSSkému zločincovi Putlerovi, aj s ožranom a zlodejom Ficom 😀 U vás na dedine im isto fandíte 😀

anonym_4519cc
Dnes o 16:37

Podstatne rozumnejšie je keď progressívci fandia Brusselu.

eva8
autor
Dnes o 16:53
@anonym_234eae

@anonym_234eae argumenty na cudzie nazory? Na nazory maju byt argumenty? Hadam clovek, ktory vyslovi svoj nazor, moze poskytnut argumenty, ktore ho doviedli k tomu nazoru. Alebo argumentami moze obhajit svoje tvrdenie.

simca06022011
Dnes o 16:58
@eva8

@anonym_234eae argumenty na cudzie nazory? Na nazory maju byt argumenty? Hadam clovek, ktory vyslovi svoj nazor, moze poskytnut argumenty, ktore ho doviedli k tomu nazoru. Alebo argumentami moze obhajit svoje tvrdenie.

@eva8 tak on ma celkovo taky hlas a prejav ukricany, cize on aj ked normalne rozprava, tak je to ako keby krical a ked uz je vytoceny, to huci ako tur :DD
Ale fakt je ze pan z progresivneho slovenska provokoval a urazal od zaciatku, a potom sa to uz zvrtlo totalne. Ono aj s uskrnom a usmevom, dokazu cloveka do vyvrtky dostat niektori ludia. Ale tak.. to bola tak o nicom diskusia, tieto dve strany sa ani nemaju o com bavit, uplne zbytocne ich tam volali. Tieto dve strany maju na seba taku alergiu, ze ja sa divim, ze si po hube nedali :D Podla mna to inak nemohlo dopadnut :DDD

eva8
autor
Dnes o 17:08
@simca06022011

@eva8 tak on ma celkovo taky hlas a prejav ukricany, cize on aj ked normalne rozprava, tak je to ako keby krical a ked uz je vytoceny, to huci ako tur :DD
Ale fakt je ze pan z progresivneho slovenska provokoval a urazal od zaciatku, a potom sa to uz zvrtlo totalne. Ono aj s uskrnom a usmevom, dokazu cloveka do vyvrtky dostat niektori ludia. Ale tak.. to bola tak o nicom diskusia, tieto dve strany sa ani nemaju o com bavit, uplne zbytocne ich tam volali. Tieto dve strany maju na seba taku alergiu, ze ja sa divim, ze si po hube nedali :D Podla mna to inak nemohlo dopadnut :DDD

@simca06022011 vymazala som z predchadzajuceho mojho prispevku to, ako Mazurek svojim krikom od zaciatku vytvoril nervoznu atmosferu, aby som ostala "nestranna" On je velmi arogantny. A potom vytocil Yar. Fico by si s Mazurekom mozno poradil 🙂 Ak by sa F. nedostal do podruce inej mimoslovenskej strany 🙂

simca06022011
Dnes o 17:14
@eva8

@simca06022011 vymazala som z predchadzajuceho mojho prispevku to, ako Mazurek svojim krikom od zaciatku vytvoril nervoznu atmosferu, aby som ostala "nestranna" On je velmi arogantny. A potom vytocil Yar. Fico by si s Mazurekom mozno poradil 🙂 Ak by sa F. nedostal do podruce inej mimoslovenskej strany 🙂

@eva8 hej on ma taky styl, ale zase vies... ja tam proste vidim tu proste nezlucitelnu nenavist, a vedia ze sa nevie ovladat v PSku, preto vzdy ked sa dalo vsunut do textu, ze su extremisti, odsudeni a co ja viem co, tak to tam bachli :DD s usmevom a kludom. Kazdy mame inak dlhu rozbusku :DD

anonym_234eae
Dnes o 17:41
@anonym_f4f627

@anonym_f4f627 to hovorí niekto kdo nosí psiu masku a robí zvrhlé veci s osobami rovnakého pohlavia

anonym_f4f627
Dnes o 17:47
@anonym_234eae

@anonym_f4f627 to hovorí niekto kdo nosí psiu masku a robí zvrhlé veci s osobami rovnakého pohlavia

@anonym_234eae To sú ale tvoje sexuálne fantázie, mňa do toho neťahaj. To si musíš doma vyriešiť 😀

anonym_234eae
Dnes o 17:50
@anonym_f4f627

@anonym_234eae To sú ale tvoje sexuálne fantázie, mňa do toho neťahaj. To si musíš doma vyriešiť 😀

@anonym_f4f627 my vieme čo vy dúhový robite

anonym_f4f627
Dnes o 17:54
@anonym_234eae

@anonym_234eae Kto my? Ty a tvoje dedinské kamaratky z učnovky? 😀

anonym_234eae
Dnes o 18:03
@anonym_f4f627

@anonym_234eae Kto my? Ty a tvoje dedinské kamaratky z učnovky? 😀

@anonym_f4f627 bývam meste . Slovom MY myslím všetkých bohabojnych slušných heterosexuálnych slovákov

anonym_bd93a5
Dnes o 18:03
@anonym_234eae

@anonym_f4f627 bývam meste . Slovom MY myslím všetkých bohabojnych slušných heterosexuálnych slovákov

@anonym_234eae Slovákov, veľké S 😆

eva8
autor
Dnes o 18:09
@simca06022011

@eva8 hej on ma taky styl, ale zase vies... ja tam proste vidim tu proste nezlucitelnu nenavist, a vedia ze sa nevie ovladat v PSku, preto vzdy ked sa dalo vsunut do textu, ze su extremisti, odsudeni a co ja viem co, tak to tam bachli :DD s usmevom a kludom. Kazdy mame inak dlhu rozbusku :DD

@simca06022011 za pozitivum povazujem to, ze PS zmenilo postoj a chodi do diskusie s Republikou. Ale po tomto vystupe uz chapem PS 🙂
Ale Mazurek fakt rozpraval akoby ani necital za co hlasuje, resp. je proti. Alebo nechape obsah citaneho. "Zextremizovany clovek". Davnejsie som pisala, ako sa zmenili moji znami, ktori podlahli kadejakym informaciam. Akoby boli nervozni, nevedeli normalne rozpravat. A vid. Mazurek 🙃 To fakt sa ludia spravaju podla toho, kde (v akych "kruhoch") sa pohybuju.... PS-aci vysvetlovali. Milo ma prekvapil Hojsik. Na Yar bolo vidno, ze je unavena, no nabuduce sa moze zdrzat vytocenia. Lenze ja som tiez citliva na nezmyselny krik. A tak zavrestala aj ona. Ano, vzdy zdoraznovali "pravoplatne odsudeny" a pod.

anonym_f4f627
Dnes o 18:15
@anonym_bd93a5

@anonym_234eae Slovákov, veľké S 😆

@anonym_bd93a5 Takže presne tých čo som písal, a je jedno či z mesta alebo dediny. Stále to budú frustrované trosky žijúce z výplaty do výplaty 😀

bjnr
Dnes o 18:23

Zapli ste to náhodou, no napriek kriku a nervozite ste neodišli. Investovali ste obrovské množstvo vlastnej energie do niečoho, čo ste nemohli ovplyvniť, len preto, že tam bol prítomný konflikt dvoch protipólov. Výsledkom je však len telesné napätie a pocit vybitia.Svet tam vonku a politické diskusie obzvlášť, bude vždy hlučný, agresívny a chaotický. Nemáte povinnosť byť toho svedkom len preto, že sa to práve deje v televízii. Skutočná psychologická odolnosť nespočíva v tom, koľko toxicity dokážete absorbovať bez toho, aby ste sa zrútili, ale v tom, kedy sa rozhodnete chrániť svoje vlastné zdroje. Ak vás niečo stojí „dostatok síl“, pričom vám to nič racionálne nevracia, zostávať v tom pozícii diváka je tichá forma seba-poškodzovania. Nabudúce, keď ucítite, že vám krik v médiách zviera žalúdok, vnímajte to ako červenú kontrolku na palubnej doske. Vaša pozornosť je mena, ktorou platíte. Veľa ľudí robí jednu nenápadnú vec, že ostávajú pri tom, aj keď cítia, že im to berie energiu, pretože majú pocit, že „by mali vedieť, čo sa deje“. Lenže byť informovaný a byť emočne zahltený nie je to isté. Nesledujte politické debaty naživo. Prečítajte si zhrnutie o 15 minút neskôr. Bez tónu hlasu, bez kriku, bez teatrálnosti. Mozog oveľa lepšie spracuje obsah bez emočného nátlaku. A hlavne si pri sledovaní začnite všímať telo. Koľko vecí vo svojom živote ešte počúvate len preto, že máte pocit, že „by ste mali“, aj keď vás to vnútri vyčerpáva? Vaša pozornosť je mena, ktorou platíte.

simca06022011
Dnes o 18:32
@eva8

@simca06022011 za pozitivum povazujem to, ze PS zmenilo postoj a chodi do diskusie s Republikou. Ale po tomto vystupe uz chapem PS 🙂
Ale Mazurek fakt rozpraval akoby ani necital za co hlasuje, resp. je proti. Alebo nechape obsah citaneho. "Zextremizovany clovek". Davnejsie som pisala, ako sa zmenili moji znami, ktori podlahli kadejakym informaciam. Akoby boli nervozni, nevedeli normalne rozpravat. A vid. Mazurek 🙃 To fakt sa ludia spravaju podla toho, kde (v akych "kruhoch") sa pohybuju.... PS-aci vysvetlovali. Milo ma prekvapil Hojsik. Na Yar bolo vidno, ze je unavena, no nabuduce sa moze zdrzat vytocenia. Lenze ja som tiez citliva na nezmyselny krik. A tak zavrestala aj ona. Ano, vzdy zdoraznovali "pravoplatne odsudeny" a pod.

@eva8 ja povazujem vytahovanie toho ich neustaleho odsudenia za cielenu provokaciu a nezmyslel. A je nadmieru trapne to dookola vytahovat, mna by to vytocilo tiez :D a zacali tym myslim, hned na zaciatku realcie... najma, ked bol odsudeny za to, co si realne aj kazdy xty clovek na slovenksu mysli a tvrdi to, jediny rozdiel je ze on si nedaval servitku pred usta ani ako politik. Cize pre mna cela ta diskusia bola iba znoska nezmyslov, z jednej aj druhej strany, za celu diskusii sa k nicomu rozumnemu nedostali, moderator tam bol ako truhlik co nevie zastavit vrieskajucich diskutujcich (nemenovany moderator ta3 to dokaze, ten dokaze tiez zruknut na nich, ze moderuje on a nech odpovedaju k veci), tam sa dostali skupiny co verklikovali to iste dookola :DD PRe toto napr si vacsinou pozeram veci zo zaznamu, preskocim, nepozeram a tak ked tam nic riadne nedavaju a to je uz vacsinou vzdy tak.. mna osobne nebavi ideologicke blbosti pocuvat a hadky kde si vykrikuju hluposti a urazaju sa "nackami" alebo "duhovymi neviemco" atd.. z toho chlieb lacnejsi nebude a iba to hroti atmosferu aj u ludi. A ludia su agresivni a nervozni vsade, ja napr mam okolo seba par znamych, ktori su uprskani, usomrani, uvireskani, vulgarizmy a nezmysly im nie su cudzie a nemyslim, ze vsetci su taki (urcite nie,lebo zase volicov pska mam o mnoho viac ako je tych par jedincov :D). Proste dnes sa takto sprava velmi vela ludi, kazdy ma nejaky bod, kedy aj vybuchne uz a nema to nic s tym, koho voli :D no nevieme sa spravat, by sa dalo povedat, ale zase nemusime sa pretvarovat :D

anonym_bcb9b4
Dnes o 18:38
@anonym_234eae

@anonym_234eae si asi zabudla na sexualne chutky byvaleho Mazurekovho a Uhrikovho spolustrannika zo Zvolena 😁 Co hladal na zoznamkch ludi na skupinovy sex, bez rozdielu pohlavia. To o nich hovoris, ze?