icon

Pomohlo by PS, keby Šimečka odstúpil?

Včera o 07:37

Prajem pekný deň všetkým vospolok 🙂 Zaujíma ma normálna diskusia, nie hádky.

Dávali teraz na TA3 volebný prieskum a PS tam celkom kleslo. Nehovorím, že tým prieskumom človek musí úplne veriť, a tak premýšľam, že to asi súvisí s tými kauzami - nepomohla by teda PS zmena lídra?

Nie som volič PS, ani nebudem, ale sympatické sú mi skôr strany súčasnej opozície, to priznávam.

anonym_b0b82f
Včera o 08:19
@anonym_e80b93

@anonym_b0b82f to nadväzuje k tomu,ide to dalej a dalej a pojde to dalej a dalej.A je jedno kto tam bude na vyber mat nebudu,ale krasne to znie tak nadherne vedia podat klamstva a ludom to lahodi a skutek utek.Zial

@anonym_e80b93 nie že to pôjde ďalej a ďalej....veľa krajín napreduje!!! Stačí sa pozrieť na Poľsko...sú popredu pred nami že ich nedobehneme už nikdy! A pritom nás predbehli...no tam sa nekradne ako po nebohom. Tu je deravá kasa...čím viac tam dávame tým viac mizne

anonym_e80b93
Včera o 08:19
@anonym_b0b82f

@anonym_e80b93 ak títo zlodeji neskončia ...skončili sme my

@anonym_b0b82f a teraz pridu strajkovat ucitelia,uradnici,lekari a dlh sa opät navysi.Mamicky budu plakat,policajti budu strakjovat,hasici a kazdy by chcel viac a viac.A odkial???

moonlight1210
Včera o 08:21
@anonym_b0b82f

@anonym_e80b93 nie že to pôjde ďalej a ďalej....veľa krajín napreduje!!! Stačí sa pozrieť na Poľsko...sú popredu pred nami že ich nedobehneme už nikdy! A pritom nás predbehli...no tam sa nekradne ako po nebohom. Tu je deravá kasa...čím viac tam dávame tým viac mizne

@anonym_b0b82f s inymi lidrami by sme ho dobehli. Oni si tiez mohli kedysi hovorit, ze nas nikdy nedobehnu. Dlho platili za tych smelinarov a neschopny stat.
A podarilo sa.

anonym_033dcf
Včera o 08:24

Osobne si myslim, ze by vymena lidra PS znacne pomohla. Simecka nema na to. Na západe odchádzajú politici z postov za podstatne menšie excesy. Proste lider ma mat cisty stit. Ja si predstavujem lidra opozicie ako je Magyar, co teraz vyhral v Madarsku. Tiez mi na PS vadi take intenzivne presadzovanie lgbt agendy. Nie som proti lgbt, ale s mierou. Myslim, ze v tejto krajine treba momentalne riesit podstatne ide dolezitejsie zalezistosti, ktorym by sa trebalo venovat. A opozicia sa ma zjednotit, t.j. problematicke temy, na ktorych sa zhodnut nevie, by mala v sucasnej situacii zatial odlozit a pracovat na obnove pravneho statu a demokracie v tejto krajine.

anonym_e80b93
Včera o 08:24

A nezabudajme na extremny zlepenec,co naozaj nevydrzi moc dlho a budu nove dalsie volby.

anonym_a70901
Včera o 08:25

Pre opozíciu je Šimečka plne postačujúci a vyhovujúci líder.

anonym_bc7b05
Včera o 08:27
@anonym_e80b93

Naozaj sa ludia musia pripravit na velku chudobu,ziadne rodicaky,materske,pridavky,podpori.Toto vsetko zrusia,aby stat ako tak fungoval.Vela ludi este stale pride o pracu.Urad prace velmi rad vyradi,len aby statistiky boli krasne.A zistia,ze aj tam usetria na uradnikoch,a aj ten zanikne.
Naozaj je to uz perfektne rozbehnute a uz sa budeme krajat k madarom.Vidime to,co sa deje.K cechom ved sme boli Ceskoslovensky stat.Tak to bude znova a vsetcia zacneme od zaciatku.

@anonym_e80b93 čaká nás veľká ekonomická kríza a rozvrat spoločnosti

anonym_43b981
Včera o 08:29
@anonym_033dcf

Osobne si myslim, ze by vymena lidra PS znacne pomohla. Simecka nema na to. Na západe odchádzajú politici z postov za podstatne menšie excesy. Proste lider ma mat cisty stit. Ja si predstavujem lidra opozicie ako je Magyar, co teraz vyhral v Madarsku. Tiez mi na PS vadi take intenzivne presadzovanie lgbt agendy. Nie som proti lgbt, ale s mierou. Myslim, ze v tejto krajine treba momentalne riesit podstatne ide dolezitejsie zalezistosti, ktorym by sa trebalo venovat. A opozicia sa ma zjednotit, t.j. problematicke temy, na ktorych sa zhodnut nevie, by mala v sucasnej situacii zatial odlozit a pracovat na obnove pravneho statu a demokracie v tejto krajine.

@anonym_033dcf keby sa presadzovali na západe politici s čistým štítom, tak súčasná koalícia tu nemá čo robiť a všetci sú v base. Lgbt agendu presadzuje len Fico nikoho iného nepočujem o tom rozprávať a papagájovať.

anonym_e80b93
Včera o 08:30
@anonym_bc7b05

@anonym_e80b93 čaká nás veľká ekonomická kríza a rozvrat spoločnosti

@anonym_bc7b05 presne tak,dobre uz bolo.Bude horsie a horsie.No ludia stale cakaju na zazrak,ze ich spasi nova vlada a zrazu sa tu bude zit ako v danovom raji.

anonym_e80b93
Včera o 08:32
@anonym_43b981

@anonym_033dcf keby sa presadzovali na západe politici s čistým štítom, tak súčasná koalícia tu nemá čo robiť a všetci sú v base. Lgbt agendu presadzuje len Fico nikoho iného nepočujem o tom rozprávať a papagájovať.

@anonym_43b981 k tomu by som skontrolovala aj mamku,sestru,brata,uja,tetu.Ucty v danovych rajoch.Tam ich maju vsetcia bez rozdielu.

anonym_43b981
Včera o 08:35
@anonym_e80b93

@anonym_bc7b05 presne tak,dobre uz bolo.Bude horsie a horsie.No ludia stale cakaju na zazrak,ze ich spasi nova vlada a zrazu sa tu bude zit ako v danovom raji.

@anonym_e80b93 nikto nečaká, že nas nova vláda spasi. Po tejto vláde nám už ani zázrak nepomôže. Ziadna vláda na svete to po tomto zlodejovi a babrákovi už nedá nikdy dokopy. Už sa tu budeme mať len zle a ešte horšie. Fico a spol tak rozvrátili republiku, že náprava bude trvať desiatky rokov. Ale ak tu zostanú, tak naprava nebude nikdy.

sara07
Včera o 08:36

ja si myslim že nie
keby ho pokladal smer a spol za neškodného tak nejdu po jeho blizkych tak surovo ako idu, ved to je totálny hon na líšku, pri čaputovej sa im to podarilo dokonale
drží sa dobre, vždy je predsa možné aby predseda parlamentu bol niekto iny alebo odorovi by lepšie sadlo ministerstvo financii, korčkovi zase zahraničie
ano majú tam aj iných ludi ale pre tých je škoda premierske kreslo ...
nemyslim že by mal odstupit, smer a spol zase pôjdu zbytočne kampanou po tom novom, takto je zvyšok chranený lebo sa zabavaju šimečkom, keby nemali pocit ohrozenia nechaju ho tak .. ale toto čo dorabaju je už celkom slušný podraz
čo robi / nerobi každého rodič - viete ovplyvnit svojich, ja nie .. a neviem prečo by mal mat nejaky trest alebo postih alebo čokovek za chyby rodičov
však chybu urobili oni nie ON , tiež sa obetujete a platíte za chyby napr.surodencov, rodičov ???
je to velky tlak na neho a zatial to osobne ustál .. za mna nie je dôvod čokolvek menit

anonym_956074
Včera o 08:38
@anonym_a70901

Pre opozíciu je Šimečka plne postačujúci a vyhovujúci líder.

@anonym_a70901 Tiež si to myslím, Šimečka postačuje. Aj D. Mikušovič /denník N/ cca pred 10 dňami, keď sa aféra začala viac rozoberať, napísal - Veď koho by tam do čela mali dať? Veď na každého odtiaľ sa niečo nájde.

maialeo
Autor odpoveď zmazal
januska12323
Včera o 08:48

Ps potrebuje lídra, ktorý sa tak aj bude správať. On to nespĺňal ani pred kauzami ale asi sa nikto iný nenašiel. Opozícia by mala byť konečne opozíciou nie byť taký mäkký.

patrike
Včera o 09:20
@januska12323

Ps potrebuje lídra, ktorý sa tak aj bude správať. On to nespĺňal ani pred kauzami ale asi sa nikto iný nenašiel. Opozícia by mala byť konečne opozíciou nie byť taký mäkký.

@januska12323 Simecka je v politike to, co je v beznom zivote "slusny chlapec". Zeny takych nechcu a skutocnym chlapom su na posmech. Nema charizmu, nie je lider. Vystudovany Oxford mu je nanic v politike.

anonym_e80b93
Včera o 09:23
@anonym_956074

@anonym_a70901 Tiež si to myslím, Šimečka postačuje. Aj D. Mikušovič /denník N/ cca pred 10 dňami, keď sa aféra začala viac rozoberať, napísal - Veď koho by tam do čela mali dať? Veď na každého odtiaľ sa niečo nájde.

@anonym_956074 a pravdu mal,cisty tam nikto nie je.Ved by bol sam proti sebe,a uz davno by bolo fiktivne na neho usite nieco,preco by musel z politiky von.Vsetcia sa tam drzia za gule a nikto nic nespravi.Ani Fica nikdy nikto nezavrie.

anonym_7cef63
Včera o 09:42

nie som ich volič,ale on je neschopný vo všetkých smeroch

mimaapeto
Včera o 09:47
@anonym_e80b93

@anonym_178486 mali sme moznost experimentu,preto vtedy vyhral volby Matovic a Saska a co urobili pre ludi??Okrem danoveho bonusu,aby ludom zavreli usta a oci??Nic,nic a nic.A este nechali skrachovat kopec firiem a zivnostnikov.No asi naozaj chceme zanik slovenska ale ono je to vlastne jedno kto tam bude,toto nas caka tak ci tak.
Nech urobia cokolvek uz to nezabrzdi tuto drahu.Ludia tak ci tak pridu o pracu,lebo vojny,lebo zla situacia vo svete.Tych par ludi,co bude davat do systemu moc tomu nepomozu.Cele zle.

@anonym_e80b93 v tom čase bol covid všade aj vo svete firmy skončili lebo bolo všetko zatvorené a nie len u nás.... žiaľ... ale teraz končia a krachujú preto lebo ich ničia daňové povinnosti a večné buzerácie od štátu... a to je teda rozdiel...

anonym_419a73
Včera o 09:50
@anonym_033dcf

@anonym_033dcf .. .. no Magyar že by bol čistý? Ťažko.
Je verejne známe, že bral kokaín a pri rozvode sa prevalilo, že bil svoju ex manželku.

anonym_a70901
Včera o 09:57

Pred časom som čítala, ako ktorýsi politológ nazval politikov a najmä političky PS "teoretikmi života." Myslím, že ich to aj vystihuje, málokto odtiaľ je človek z praxe, nezávislý od dotovania/platenia štátu či EÚ.

patrike
Včera o 09:57
@anonym_419a73

@anonym_033dcf .. .. no Magyar že by bol čistý? Ťažko.
Je verejne známe, že bral kokaín a pri rozvode sa prevalilo, že bil svoju ex manželku.

@anonym_419a73 Ale vyhral drvivo volby a aj ked madarsky rozumiem malo, jeho neverbalne vystupovanie je voci Simeckovi vyrazne lepsie.

anonym_419a73
Včera o 10:00
@patrike

@anonym_419a73 Ale vyhral drvivo volby a aj ked madarsky rozumiem malo, jeho neverbalne vystupovanie je voci Simeckovi vyrazne lepsie.

@patrike .. je to taký Matovič po maďarsky

anonym_144146
Včera o 10:05

Tiež si myslím, že Simečka je slabý. Viem si tam predstaviť Beatu Jurík. Hoci ona také ambície nemá a necíti sa ako líderka. Podľa mňa by bola veľmi dobrá. V diskusiách jej to ide.

stanislavicenka
Včera o 10:09
@biba_18

ja absolútne netuším ako sa správa volič PS - poznám jedného a to je mladý chalan ktorý vie že syn nie je zodpovedný za chovanie rodičov - jeho na PS hnevajú iné veci ku ktorým má výhrady ...
takže netuším fakt, čo ovplyvňuje voličov PS v rozhodovaní ... 😒

@biba_18 ja by som len tu chcela poznamku. Preco to vnimam, akoby to vnimas ako nirco zle?
Ved deti nie su zodpovedne sa spravanie rodicov.
Vies, to akoby som sa ja mala hanbit za svojho otca, ktory sposobil autonehodu v opitosti. Alebo mi hned napadol film pasla kone na betone, ako vninali zenu prespanku. A nasledne jej potomstvo. To je smutne

A k teme, Simecka je slaby lider. Doteraz som si len myslela, ze je slusny, no zial, nevladze.

anonym_566999
Včera o 10:11
@babababka

@chrobak7 Podľa mňa nie je chyba ,že tam Pelle nie je,ale ich líder zmatkár Eštok tam je.Ale téma bola iná,to je len môj výlev.

@babababka Hlas bol ucelovo vytvoreny kvoli volbam, ze kto nechce Fica, ale nechce opoziciu, tak tu mate Hlas. 1.Pellegrini svojich volicov oklamal, ze nepojde s Ficom. 2.zostali tam podobne ako v SNS (Taraba, Machala,...) iba trapni hochstapleri (Estok,...). S odretymi usami preziju volby a anjneskor pri dalsich zaniknu ako strana Luptaka, Pala Ruska, Schustera, Rado Prochazka, Boris Kollar,... take jednorazovky, ktore oblbnu ludi a ludia zistia, ze ich oklamali. Potom zalozia dalsiu jednorazovu malu stranu,... a system sa opakuje.

anonym_956074
Včera o 10:23
@anonym_144146

Tiež si myslím, že Simečka je slabý. Viem si tam predstaviť Beatu Jurík. Hoci ona také ambície nemá a necíti sa ako líderka. Podľa mňa by bola veľmi dobrá. V diskusiách jej to ide.

@anonym_144146 Hašterivé ženy strane príjemne uberajú percentá. Nebyť ich, mohlo mať PS už okolo 25 %.

anonym_144146
Včera o 10:27
@anonym_956074

@anonym_144146 Hašterivé ženy strane príjemne uberajú percentá. Nebyť ich, mohlo mať PS už okolo 25 %.

@anonym_956074 Sú tam aj horšie. Myslím si, že ona je ešte celkom v pohode. Okrem toho má prehľad v mnohých veciach. Lepší ako ktorákoľvek iná poslankyňa PS.

biba_18
Včera o 10:31
@stanislavicenka

@biba_18 ja by som len tu chcela poznamku. Preco to vnimam, akoby to vnimas ako nirco zle?
Ved deti nie su zodpovedne sa spravanie rodicov.
Vies, to akoby som sa ja mala hanbit za svojho otca, ktory sposobil autonehodu v opitosti. Alebo mi hned napadol film pasla kone na betone, ako vninali zenu prespanku. A nasledne jej potomstvo. To je smutne

A k teme, Simecka je slaby lider. Doteraz som si len myslela, ze je slusny, no zial, nevladze.

@stanislavicenka ja absolutne netuším čo mi chceš povedať - čo akože ty vnímaš že ja zle vnímam? prepáč, nerozumiem ti ...
a mňa šimečka nezaujíma v podstate, písala o som o voličoch PS ...

stanislavicenka
Včera o 10:33
@biba_18

@stanislavicenka ja absolutne netuším čo mi chceš povedať - čo akože ty vnímaš že ja zle vnímam? prepáč, nerozumiem ti ...
a mňa šimečka nezaujíma v podstate, písala o som o voličoch PS ...

@biba_18 nie, nie. Pisala si, ze poznas chalana, ich volica, ktory sa nrciti byt zodpovedny za chovanie rodicov. A toto znelo ako nieco negativne. Ale deti naozaj niensu zodpivedne za soravanie svojich rodicov. Uplne mimo Simecku