icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

paradajkova
15. máj 2024

@erikavesela nerozumiem, Kuciak bol novinar a nebol dostatocne chraneny napriek tomu, ze dostaval vyhrazky. Teraz co akoze maju ludia volat po odvolani Estoka ci co, ze nedokazal ochranit premiera? Nerozumiem. Ved je logicke, ze treba ukludnit situaciu a nie burcovat dalej vasne.

ktochytavzite
15. máj 2024

@annm81 Ja nechapem co tu ludia riesia o rozpoltovani spolocnosti - riesia volicov ps.Tu proste niekto postrelil Fica a nik za ro nemoze len jeden vinnik.
Uz sa do toho taha spolocnost a opozocia.

mlll
15. máj 2024

@annm81 musis byt velmi nizko inhibovane individuum ak veris ze je v poriadku ak slovne prejavy, akokolvek utocne, dovedu jedinca k pokusu o vrazdu. nemam rad fica, ale fico nie je heydrich a utocnik nie je gabcik/kubis. vsetkym slovenskym stranam ide o koncentraciu moci do co najmensieho poctu ruk, liberali to akurat skryvaju za prazdne reci o pokroku (vid. kontrast osvietenstvo - era ludskych prav, zrod liberalizmu vs. paralelna intenzifikacia medziatlantickeho otroctva v 18. storoci, ale historicky revizionizmus spravil svoje). nevolil som nikoho, ale je vtipne vidiet ludi penit kvoli tomu, ze demokraticky proces vyustil v smeracky parlament. ci uz ta demokracia nie je dobra ked v parlamente sedia strany, ktore su mi proti srsti?

erikavesela
15. máj 2024

@paradajkova tie vasne burcuje kalinak, blaha, danko...kuciak bol prvym clankom ohrozovani demokracie, comu nerozumies?

eva8
15. máj 2024

@erikavesela az na Kalinaka. Ten je zniceny. Este Chmelar.

liv1
15. máj 2024

@erikavesela Kalinak nic neburcuje, nevymyslaj si

annm81
15. máj 2024

@fineta Čo je na tom treťom komentári nenávistné? Diskutujúca uviedla, že ju to neprekvapilo. To je nenávisť, či len konštatovanie? Ďalej povedala, že si o to koledoval = konal tak, že si sám pýtal, aby sa udialo niečo negatívne. To je tiež konštatovanie, ktoré nijako nesvedčí o tom, aký vzťah má autorka k Ficovi.

la_dolce_vita
15. máj 2024

@fineta podla mna nie, nenavist je silne slovo. Hoci ja by som to tak priamo nenapisala. Citala som vsak o politike dost knih, aby som mala jasno, bohuzial clovek strati iluzie..

eva8
15. máj 2024

Podme prikladom, nehadajme sa, neobvinijme sa, tolerujme sa

tetapetra
15. máj 2024

@liv1 ako že nie, nastavte si zrkadlo, toto povedal novinárom. Jednej novinárke,že jej kúpi zrkadlo.

Taraba na insta znova uraduje okrem statusu tam teraz kecá a zvaluje všetko na opozíciu a médiá,nedopozerala som to,nedalo sa

liv1
15. máj 2024

@eva8 Kalinak vyzeral, ako by Fico uz ani nezil..

paradajkova
15. máj 2024

@erikavesela nerozumiem, co je zle na ukludneni situacie. Ja som aj pisala, ze opozicia sa zachovala velmi spravne. Prezidentka aj policajny zbor SR sa snazia ukludnit situaciu, zatial co koalicia obvinuje opoziciu. Co je neskutocne, ze sa takto spravaju, treba ukludnit situaciu, vsetci clenovia vlady maju ukludnovat situaciu.

mihalnickajanicka
15. máj 2024

to je divoky zapad .DD teraz nas budu celosvetove media roznasat v zuboch...aky sme zaostaly narod a spodina spolocnosti...

ale tak....kto chce kam...
polka slovenska dnes oslavuje urcite v liehu :D

stavim sa
ked citam tie radostne komentare..

snad ked sa z toho dostane, konecne zavesi politiku na klinec

a tiez kde bola ochranka, cele sa mi to nezda, nesedi mi vela veci.... a ten stary pan co ho postrellil, zbytocne si zivot a starob pokazil, teraz bude sediet v base..naco mu to bolo..

najlepsie zte matovic mu praje uzdravenie :DD toto je bananova republika vazne, hanbim sa za to, kde som zila 25 rokov..dobre, ze uz tam nezijem

mihalnickajanicka
15. máj 2024

vystrielali novinarov, teraz premiera...my sme EU ?:???? toto ma zaraza najviac, my sme EU ?? toto sa nedeje v ziadnom eu state ...von z eu hned.. nemame tam co robit, absolutne..

lesik
15. máj 2024

@annm81 prosim a este jedna otazocka.Ktore liberalne media vyzyvali na zastavenie utokov voci PP?No ja nemam vobec pocit,ze robili takuto robotu.Zeby Dennik N ci Zomri?Alebo pan herec Latinak ,ktory po jeho zvoleni napisal zufaly status?Vsak vas favorit IK po vyhlaseni vysledkov bol v takom soku z prehry, ze siril hnev a prskal na vsetky strany.A to nehovorim o nalepke podrztasky ,ktoru pouzil vo videu IK.Aj to je zosmiesnovanie protikandidata,ktorej sa mal vyhnut.

annm81
15. máj 2024

@ktochytavzite Keby sa to udialo pred desiatimi rokmi, ľudia by riešili, čo to bolo za šialenca. Naozaj máš pocit, že vývoj v našej spoločnosti a na našej politickej scéne za posledných pár rokov sa dá oddeliť od tohoto útoku? Nie, toto bohužiaľ nie je problém izolovaný od rozdelenia spoločnosti Napr. Kuciakova vražda sa odohrala ešte v dobe, keď v podstate nikto neriešil nenávisť v spoločnosti, ale riešilo sa to ako dôsledok toho, akú moc má v našom štáte mafia. Dnes sme niekde úplne inde.

@mlll Ako že je v poriadku? Ja som sa kedykoľvek kdekoľvek vyjadrila, že streľba na premiéra je v poriadku?

lesik
Autor odpoveď zmazal
annm81
15. máj 2024

@lesik Ktoré médiá? No áno, napr. ten Denník N. (Zomri nie je spravodajské médium, ale web anonymnej skupiny recesistov, dosť rozdiel). A nepleť si kritiku politickej činnosti, a zvlášť nie oprávnenú, s osobnými nenávistnými útokmi. Áno, kým Pelle šíril klamstvá o tom, ako nás jeho protikandidát pošle z vlastnej vôle bojovať na Ukrajinu, tak tie štandardné médiá napísali nie jeden článok, ktorým vyzývali, aby sa neútočilo na jeho sexuálnu orientáciu.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
annm81
15. máj 2024

@lesik A vieš, kto použil ako prvý pojem podržtaška? Už nehovoriac, že to nie je žiadny hrubý výraz a najmä - reflektuje politickú činnosť, nie je to osobným útokom.

drahomirrra
15. máj 2024

Admin, bolo by dobre diskusiu bloknut. Toto nema vyznam.

koniarova
15. máj 2024

Už by to admini mali zablokovať.

koniarova
15. máj 2024

@drahomirrra si ma predbehla.

koniarova
15. máj 2024

@annm81 už konči prosím ťa. Aj všetci tu už buďme radšej ticho.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
koniarova
15. máj 2024

@lonely66 ježiši. 🤦🤦🤦

annm81
15. máj 2024

@koniarova Pozri, nik ťa nenúti diskusiu si čítať a ani do nej prispievať. Podľa mňa je toto tak závažný zlom v našej spoločnosti a zvlášt v kontexte celospoločenskej situácie, že diskusia o ňom je nevyhnutná. Nie je náhoda, že je tu zatiaľ 11 strán príspevkov.

katarinaforever
15. máj 2024

@liv1 inak presne

lonely66
Odpoveď bola odstránená
markusrasford
15. máj 2024

@lesik o podrztaske hovoril Matúš Sutaj Eštók. Blaha 20 rokov šíri nenávisť. 5 rokov sa nevie zmieriť že je prezidentka normálna. Co robili s Kiskom a s ďalšími Co neboli ich ľudia. Kováčik ako vysetroval? A ďalší a dalsi