Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@mondolina zrazu sa im nepaci to, co oni robia inym uz roky. Zrazu vyzyvaju na toleranciu a ukludnenie vasni. Toto je vysledok ich sposobu vladnutia. Huckat, stvat, rozdelovat. Ale mozu to robit len oni.
Postrehli a myslím si, že tu by mala ísť politika bokom. Je to hrozné čo sa stalo.
@paradajkova preco k to.uto nevyzyvali.aj po kuciakovej smrti?
Hrozne nieco.Je to neskutocne co sa dejezNemusela som nikdy Fica ke takto dopadnut,to tiez nie je v poriadku.
inak tuto je kniha , ktoru napisal ten utocnik , teda mne to rozhodne nepripada ako literatura progresivneho slnieckara, ako ho niekto v debate oznacil, kvoli tomu ze sa ukazalo ze je "spisovatel". Ja nechapem, ako mu to vobec mohlo vyjst , take rasisticke reci nie su trestne?
Nikdy som ho nevolila, priam neznášam jeho politiku. Ale toto je už priveľa. Nenávisť plodí len ďalšiu nenávisť. Kam to ako spoločnosť spejeme? Veď tie hrozné komentáre na sociálnych sieťach čítajú aj naše deti.
A v očiach zahraničia vyzeráme zasa raz ako úplní tupci.
Ani radšej nejdem pozerať, aký rating má momentálne naša krajina 😭
Fakt sila, pretoze tu naozaj nezaznelo nic nenavistne. Komunikujeme slusne. Nikto normalny nasilie neschvaluje! Jedna vec je, ze je to premier a toto nepatri do slusnej krajiny. Dalsia vec, aky je kto clovek.. Aj Stalin, Hitler bol clovek, ale aky? O to tu ide..
@la_dolce_vita praveze o to tu vôbec nejde.
inak ja na ziadnu karmu, ci bozie mlyny neverim. absolutne
@lonely66 ano je to on. Pisal basne, bol v tom klube spisovatelova a toto je jeho kniha. Bol vraj aj prorusky orientovany. ... ten mal od slnieckara daleko. a ten klub Duha vznikol niekedy v 2009 roku ci kedy, v casoch ked duha bola duhou a nic ine to neznamenalo.
@stanulienkat ano spravil vela zla ale za to si zasluzi aby na neho niekto strielal?
Ja nie som jeho volic nesuhlasim co robi ale to aby niekto vzal zbran a strielal po nom podla mna nie je spravne ...
@janulik2008 nikde nepiseme, ze je to spravne. Citaj s porozumenim.😉
Opakujem, nikto tu nenapisal, ze je to spravne! Nikto nema pravo na taky cin, nech je hocijako frustrovany, trest exemplarny ho neminie. Je to desive, co sa stalo a najma zbytocne. Bavime sa tu ale o suvislostiach, o tom co sa deje a co tomu predchadzalo. O pocitoch, ake z toho mame. A bat sa toto napisat, tak to je sila..
@fajnova
@qrstxyz
Sulík vyzýval davy na skandovanie vulgarizmov? Tento prípad som teda nezachytila. Kedy a kde k tomu došlo? Naď skončil tak ako skončil, keďže voliči sa s jeho prístupom nestotožňovali. Už nehovoriac o tom, že slovo dezolát nie je vulgarizmus, ale pojem vychádzajúci zo slova dezinformácia a porovnateľný s pomenovaním slniečkar. Asi treba trochu odlišovať, či ide o exces jednotlivca, či už politika alebo voliča alebo či ide o systematický postup. Takýchto jednotlivcov sme tu totiž mali aj v minulosti, trebárs Slota, ale spoločnosť to takto nerozdeľovalo. Ale že tu máme veľkú stranu, ktorá sa kedysi považovala za štandardnú a dnes je na úrovni horšej ako bola ĽSNS a ktorá za pomoci dezinformácii rozdeľuje spoločnosť neuveriteľným spôsobom, to nemáme s čím porovnávat. Ani Mečiar nebol tak nebezpečný ako je Fico.
@la_dolce_vita tak si precitaj hned treti komentar a tych 63 suhlasov s nim. Nie je to podľa teba nenávisť?

@stanulienkat
alebo ako pri Ukrajine, že každá minca má dve strany?